Y
YtPr
Guest
Sıra Bende ( İnternetten Para Kazanma ) Maceram 
Evet Arkadaşlar Bende Yazmaya başlıyorum inş. sıkılmadan okursunuz
Bende İnternetten Para Kazanma Olayına 2010 Da Başladım.
Xat.com diye bir site vardı sohbet sitesi bu siteyide yusuf güney hayranı oldugum için yusuf güney sayesinde buldum halada hatırlıyorum
yusufguney.blogspot.com Bu Sitenin En Aşağısında Sohbet Bölümü Burdan Başladım Sonra O Sohbet Kutusundan xat.coma Yönlendim. Sonrada bu sohbet sitesinde 11 üyelik açtım ve kurcalamaya başladım baktım xat.com/trade diye bir sayfa var millet ticaret yapıyor. sonra xat.com/sohbet türklerin oldugu yere geçtim bir arkadaşa bana 1 days verirmisin dedim adam cömert cıktı bana bide sapka verdi ben o sapkayla xat.com/trade sayfasına geçip az bucuk ingilizcemle o sapkayı satmayı dedim ve sattım sonra baska bişeyler aldım sattım. binevi ticaret yaptım diyebiliriz. al - sat al sat derken bi ara sitenin prosu olmusum
artık sıkıldım ve elimdekileri satmaya başladım siteyi kesfettikten 4 ay sonra topladıgım 200 k xats + full powers leri 1200 tl ye sattım.
Sonra 2011 de tekrar denedim olmadı olduda anca 100 tl kazanabildim. Ama Artık İnternetten PAra Kazanılacagını Biliyordum.
bu böyle olmaz diyerek googleye ''internetten Para Kazanma Yolları'' Yazdım Nihayet
Sonra Goomass ile tanıştım belki bilen bilir
satış ortaklığı için yazılmış bir e book yaklaşık 1 sene boyunca bu satış ortaklıgında demediğim yol kalmadı xticaretten ürünlere satış ortagı olup satmaya calısırdım 100 lerce blog açtım 10 larca site açtım fayda etmedi sonra facebook da ürünlerin reklamını sayfa sahiplerine vermeye başladım ve ordan sonra bi 1-2 ay sonra 300-400 tl harcadım anca 600 tl kazanabildim
Yani bi senem boşa gitti bu satış ortaklıgı macerası yüzünden.
Gel Gelelim 2013 Senesine 2013 ün nisan ayında bir arkadasımın beni kandırmasıyla Mega Holdings Sirketine Katıldım 950$ Karşılığı 3 Senelik Domain + Hosting Veriyorlar Ve Bu Adamlar Sözde Network Marketing Yapıyorlar.
ve Bu 3 Senelik B*ktan Host Ve Domainlerini Çok Üstün Görüyorlar.
Bu İşe 50 Kişi Beraber Başladık
50 x 950$ = 42.500$ Velhasıl Sirkete Bu Kadar PAra Kazandırıp. Mal Mal Bekliyorduk Hala Olacak Olacak Diye.
Sonradan Aklımız Başımıza Geldi Ve Bu İşten Ayrıldık. Herkes Dagıldı
Şirkete Kazandırdıgımız Yaklaşık 50 bin dolarla kaldık.
Herneyse Sonra Real De Çalışmaya Başladım İnsaatlerde Calıstım...
Sonra Bu Büyük Vurgunu Yedikten Sonra Artık İnternete İnancımı Kaybetmeye Başladım Ve Bir Gün Tekrar Satış Ortaklığı Yapmak İstedim xticaret.coma girdim yeni ve dikkat çekici bir ürün gördüm. ürünlerde para kazanmak hakkında ürünler.
bu ürünü bir facebook sayfa sahibiyle konusup sayfasında paylaştıgım satış olmadı ama çok güzel bir şey oldu
1 Yorum Yapıldı ''reklamını Verdiğim Ürüne''
Anket Doldurarak Para Kazanmak Artık Çok Kolay
Ürün Bu Adam Yazmış ''Ben zaten Günde 100$ Kazanıyorum Youtubeden''
Aha Bu Yorumu Görünce Kafamda Simsekler Caktı Nasıl 100 $ kazanıyor ya günde 100 $ x 30 = 3000 $ Hesaplar hayaller Kurmaya Başladım.
Sonra Bu Siteyi Gördüm ♥ '' YtPara.com '' ♥ Ve :Tüm Konuları Okudum Soru Sormak Konusmak İstiyordum Ama üyelikler Kapalıydı. Bende 1-2 Ay Boyunca üyeliğim Olmadan Forumu Takip Ettim 1-2 Ay Boyunca Sürekli Burdakilerin Skype Adreslerini Arıyordum. Gördüğüm Her Skype Adresini Ekliyordum Ve Kafama Takılan Soruları Soruyordum Bazende Bi Yerde Takılıyordum Foruma Giriyordum Son Mesajlarda Bakıyorum Benim Gibi Sıkıntı Yasayan Var Kendimi Onun Yerine Koyup Ona Verilen Cevapları Kullanıyordum
Sonra Bi Ara Muslera06 Büyük Üstad bi Konu Açtı.
Artık Üyelikler Ayda 1 Gün Açılacak Ve O Gün Belli Olmayacak Dedi Bende Her Allahın Günü Foruma Girip Kayıt Ol Düğmesine Basardım Belki Açılmıştır. Diye
Nihayet Bir Gün Girdim Açılmış Ve Üye Oldum.
27 Eylülde Başladım Bu İşe 17 Ocakta 1.100 Tl Banka Hesabıma Yattı Cok Mutlu Oldum Bu Ayda Birikmiş 200 - 300 tl var
Bu Yolda Bizlere Destek Olan Muslera06 Hocamıza Çok Teşekkür Ederim.
Herkese Teşekkürler. Başarılar Dilerim
Hep Beraber Kazanmak Dileğiyle.
Biraz Uzn Oldu Sıkılmadan Okuyan Herkese Teşekkürler.
Biraz Saçma Yada Yazım Hatası Olabilir Affola...
Okulu 2011 de bıraktım kız arkadaşım hiç olmadı babam ben 1 yaşındayken vefat etti.
Sadece Askerligim,Annem ve Eşim İçin Çabalıyorum Çekirdek Aile derler ya Tam da Bu İşte.
Annem Ve Eşime Güzel bi Gelecek Sunmak boynumun Borcu annem beni Ne Zorluklarla Bu Yaşa Getirdi Babasız Evin Tek Çocuguydum 2011 de okulu bıraktından Sonra Evlendim. yakında Askere Gidicem Allah Hepimiz İçin Hayırlısını Nasip Etsin...
Evet Arkadaşlar Bende Yazmaya başlıyorum inş. sıkılmadan okursunuz
Bende İnternetten Para Kazanma Olayına 2010 Da Başladım.
Xat.com diye bir site vardı sohbet sitesi bu siteyide yusuf güney hayranı oldugum için yusuf güney sayesinde buldum halada hatırlıyorum
Sonra 2011 de tekrar denedim olmadı olduda anca 100 tl kazanabildim. Ama Artık İnternetten PAra Kazanılacagını Biliyordum.
bu böyle olmaz diyerek googleye ''internetten Para Kazanma Yolları'' Yazdım Nihayet
Sonra Goomass ile tanıştım belki bilen bilir
Gel Gelelim 2013 Senesine 2013 ün nisan ayında bir arkadasımın beni kandırmasıyla Mega Holdings Sirketine Katıldım 950$ Karşılığı 3 Senelik Domain + Hosting Veriyorlar Ve Bu Adamlar Sözde Network Marketing Yapıyorlar.
ve Bu 3 Senelik B*ktan Host Ve Domainlerini Çok Üstün Görüyorlar.
Bu İşe 50 Kişi Beraber Başladık
Sonradan Aklımız Başımıza Geldi Ve Bu İşten Ayrıldık. Herkes Dagıldı
Şirkete Kazandırdıgımız Yaklaşık 50 bin dolarla kaldık.
Herneyse Sonra Real De Çalışmaya Başladım İnsaatlerde Calıstım...
Sonra Bu Büyük Vurgunu Yedikten Sonra Artık İnternete İnancımı Kaybetmeye Başladım Ve Bir Gün Tekrar Satış Ortaklığı Yapmak İstedim xticaret.coma girdim yeni ve dikkat çekici bir ürün gördüm. ürünlerde para kazanmak hakkında ürünler.
bu ürünü bir facebook sayfa sahibiyle konusup sayfasında paylaştıgım satış olmadı ama çok güzel bir şey oldu
1 Yorum Yapıldı ''reklamını Verdiğim Ürüne''
Anket Doldurarak Para Kazanmak Artık Çok Kolay
Ürün Bu Adam Yazmış ''Ben zaten Günde 100$ Kazanıyorum Youtubeden''
Aha Bu Yorumu Görünce Kafamda Simsekler Caktı Nasıl 100 $ kazanıyor ya günde 100 $ x 30 = 3000 $ Hesaplar hayaller Kurmaya Başladım.
Sonra Bu Siteyi Gördüm ♥ '' YtPara.com '' ♥ Ve :Tüm Konuları Okudum Soru Sormak Konusmak İstiyordum Ama üyelikler Kapalıydı. Bende 1-2 Ay Boyunca üyeliğim Olmadan Forumu Takip Ettim 1-2 Ay Boyunca Sürekli Burdakilerin Skype Adreslerini Arıyordum. Gördüğüm Her Skype Adresini Ekliyordum Ve Kafama Takılan Soruları Soruyordum Bazende Bi Yerde Takılıyordum Foruma Giriyordum Son Mesajlarda Bakıyorum Benim Gibi Sıkıntı Yasayan Var Kendimi Onun Yerine Koyup Ona Verilen Cevapları Kullanıyordum
Sonra Bi Ara Muslera06 Büyük Üstad bi Konu Açtı.
Artık Üyelikler Ayda 1 Gün Açılacak Ve O Gün Belli Olmayacak Dedi Bende Her Allahın Günü Foruma Girip Kayıt Ol Düğmesine Basardım Belki Açılmıştır. Diye
Nihayet Bir Gün Girdim Açılmış Ve Üye Oldum.
27 Eylülde Başladım Bu İşe 17 Ocakta 1.100 Tl Banka Hesabıma Yattı Cok Mutlu Oldum Bu Ayda Birikmiş 200 - 300 tl var
Bu Yolda Bizlere Destek Olan Muslera06 Hocamıza Çok Teşekkür Ederim.
Herkese Teşekkürler. Başarılar Dilerim
Hep Beraber Kazanmak Dileğiyle.
Biraz Uzn Oldu Sıkılmadan Okuyan Herkese Teşekkürler.
Biraz Saçma Yada Yazım Hatası Olabilir Affola...
eminim çoğu arkadaşın hikayesi buna benzerdir. okul uzatmalar-kız arkadaş için-sigara parası için-babanın gözüne girmek için vs...
Okulu 2011 de bıraktım kız arkadaşım hiç olmadı babam ben 1 yaşındayken vefat etti.
Sadece Askerligim,Annem ve Eşim İçin Çabalıyorum Çekirdek Aile derler ya Tam da Bu İşte.
Annem Ve Eşime Güzel bi Gelecek Sunmak boynumun Borcu annem beni Ne Zorluklarla Bu Yaşa Getirdi Babasız Evin Tek Çocuguydum 2011 de okulu bıraktından Sonra Evlendim. yakında Askere Gidicem Allah Hepimiz İçin Hayırlısını Nasip Etsin...