Sıradan Bir Kanal Telifsiz Çizgi Film Atmış Reklamları Açık

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar, adam normal bizim gibi birisi, kanalı da tamamen normal, partner falan değil.

Bir çizgi filmin videolarını atmış, kanalı henüz yeni açmış olmasına rağmen 200-300 bin izlenim almış videoları ve hepsinde reklamlar açık.

Ben aynı kanalın videolarını yüklediğimde 3. taraf eşleşmesi uyarısı alıyorum.

Muslera reizin dün canlı yayınında paylaştığı kendi film izleme kanalı vardı, orda da aynı durum söz konusuydu, filmlerde telif yemeden reklamları açabilmiş Serkan abi.

Ama biz Muslera nın kanalındaki videoları yükleyince telif uyarısı alıyor ve reklamları aktif edemiyoruz.

Bu durumu gerçekten birlikte düşünelim istedim, çünkü bu yöntem her neyse bence çok önemli.

kesinlikle çok önemli bir konu bana da denk geliyor sinir oluyorum :)

vallaha adamlar utanmasa şarkı atıp para kazanacaklar ama yöntemi ne bilmek lazım

Belki youtube ücretli kanal muhabbeti var onunla alakalı bi durum olabilir mi acaba ? Yani ücretli kanal ne işe yarıyor bilmiyorumda o yüzden böyle bi fikir edindim?

vallaha benim karşılaştığım kanallar pek ücretli kanal gibi durmuyordu sanmıyorum bununla ilgili olacağını

benim bildiğim ücretli kanallar tasarımda sana özel imkanlar sağlıyorlar kanalını site görünümü gibi yapabiliyorsun vs.

benim karşılaştığım bahsettiğim kanallar kanala header bile koymamışlar tamamen sıradan kanallar ama çatır çatır çizgi film yayınlamışlar reklamları açık biz aynı videoları attığımızda telif uyarısı veriyor.

vallaha benim karşılaştığım kanallar pek ücretli kanal gibi durmuyordu sanmıyorum bununla ilgili olacağını

benim bildiğim ücretli kanallar tasarımda sana özel imkanlar sağlıyorlar kanalını site görünümü gibi yapabiliyorsun vs.

benim karşılaştığım bahsettiğim kanallar kanala header bile koymamışlar tamamen sıradan kanallar ama çatır çatır çizgi film yayınlamışlar reklamları açık biz aynı videoları attığımızda telif uyarısı veriyor.

Bahsettigin yeni açılıp da 300 bin izlenim alan çizgi film kanalını yollar mısın ö.mesajdan

arkadaşlar kanalı istemeyin benden youtube da çizgi filmleri araştırın 10 larca dediğim gibi telifsiz reklamları açık olan kanallar var ben çok karşılaştım ama bu kanalların videolarını biz yüklediğimizde 3. taraf uyarısı alıyoruz direk.

Serkan abi forumda yazdım bunun çözümünü dedi ama ben her konusunu takip eden biriyim bu konu ile ilgili birşey yazdığını hatırlamıyorum ya da ben göremedim

Bence sağlam partnerlere tanınıyor bu hak ya da youtube'un özel partnerlerine.

partnerlikle falan alakası yok karşılaştığım kanallar ve Muslera nın paylaştığı kendi kanalı partner değil

---------- Mesaj saat 01:28:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:08 civarında gönderildi. ----------

abi bulamadım vs deseydin belki link atardı :)

çok diyen oldu her seferinde forumda yazdım dedi

Kendi görüşüm; videoların gerçek sahibi youtubeye yüklemeden siz yüklerseniz ya da veri tabanına eklenme zamanı mı var bilmiyorum eşleşen 3 taraf vermiyor. Bi ara dizi yüklerken karşılaşmıştım. Aynı şekilde 6 yıl önce açıtığım bir kanalımda zamanında yüklediğim müzikler var onlarda herhangi bir uyarı yok ve para kazanma aktif oluyor, aynı müzikleri şimdi yüklediğimde eşleşen 3. taraf alıyorum. Yani olay erken davranmakta

mesela Django isimli film youtube a daha 2 gün önce yeni mi yüklenmiş? Bu senin tezini çürütüyor bence.

maalesef bu durum bende de mevcut.adam son filmlerin fragmanını yüklemiş.sıradan bir kanal.reklamlar açık.ben gidiyorum youtube dışından başka bir kaynaktan alıp yüklüyorum başlık vs her şey özgün ama direk 3. taraf uyarısı alıyorum.bir kaç yöntem denedim ama maalesef çözemedim.

çözümü bulduk sanırım arkadaşlar

Kendi görüşüm; videoların gerçek sahibi youtubeye yüklemeden siz yüklerseniz ya da veri tabanına eklenme zamanı mı var bilmiyorum eşleşen 3 taraf vermiyor. Bi ara dizi yüklerken karşılaşmıştım. Aynı şekilde 6 yıl önce açıtığım bir kanalımda zamanında yüklediğim müzikler var onlarda herhangi bir uyarı yok ve para kazanma aktif oluyor, aynı müzikleri şimdi yüklediğimde eşleşen 3. taraf alıyorum. Yani olay erken davranmakta

Serkan abinin dün paylaştığı kanalındaki Django isimli filmin Türkçe Dublajı nı Serkan abi ilk yüklemiş gördüğüm kadarıyla çözüm büyük ihtimal bu arkadaşın dediği olabilir.

Olabilir benim ki varsayım mesela 2 3 ay uyarı almayıp reklam gösterilen videolara daha sonra eşleşen 3. Taraf uyarisi geldiği de oldu

acaba şu olabilir mi mesela Django filminin videosu var biz aynısını atmıyoruz biraz saniyesi ile oynayıp atıyoruz ve 3. taraf vermiyor sanmıyorum ama bu olabilir mi

Bildiğim kadarıyla süreyle oynamak çözüm değil sesten algılamasa görüntüden algılıyor. Ayrıca eşleşen içeriklerde de reklam çıkıyor ancak bunun kazancı bize değil içerik sahibine gidiyor. Bu da sizi yaniltmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri