Sıralı Mail Sorun Olur Mu ?

• Kullanıcı Tunahan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Tunahan06

Yasaklanmış
Yandex üzerinden alınmış ve youtubeye bağlanıp 15 dakikası onaylanmış elimde 2000 tane stok var ama hepsi sıralı mesela tunahan1 tunahan2 şeklinde gidiyor isimleri orjinal ingilizce isim şifreler tamamen birbirinden değişik bir tanesinini patlaması halinde diğerlerine bir zararı olur mu

yüksek ihtimalle olur, kendimden biliyorum ve ayrıca benim yöntem daha az riskliydi.

örn; [email protected] olsun

makas1, makas2,makas3, makas4

böyle 4 tane alır makasın sonuna bir harf daha eklerdim

makasa1, makasa2, makasa3, makasa4,

makasb1, makasb2, makasb3, makasb4

vs vs öyle giderdi, her isimde 4 sıra olurdu yani. adamlar bunu bile ayıkıp tüm kanalları patlattı. yine de sen bilirsin.

analize girdinmi ve ip çıkışlarında 3-4 tanesi elekden geçemedimi o seridekilerin hepsi %90 gider

Peki arkadaslar bu telefon onayı olmadan , gmail acma olayı war mı acaba ?

bende 30 40 tane açıyorum sıralı hesap1 hesap2 diye sorun olmadı.

Peki arkadaslar bu telefon onayı olmadan , gmail acma olayı war mı acaba ?

Teşekkür ederim cevaplar için hiç riske girmeye gerek yok o zaman elimde kaldı o kadar hesap :)

Eskiden yapıyordum bir sorunla karşılaşmadım.

boyle elimde 40 kanal vardı max 20 gün dayandı sonra hepsi spamdan banned.

Olmaz. toplu kapanmalarda adsenseye baglı olan kanallar gider. ben bu ise basladıgımdan beri sıralı mail alıyorum sorun olmadı

Olmaz. toplu kapanmalarda adsenseye baglı olan kanallar gider. ben bu ise basladıgımdan beri sıralı mail alıyorum sorun olmadı

Sağolun en sağlıklısı kanalları 2-3 ay beklettikden sonra aktif etmek gibi gözüküyor içlerine 1er tane video atıp

ben söyle açıyorum sirkan1,sikran2....şifre hep aynı sirkan

hiç bi sorun olmadı. bikere toplu kapandı ama başka sebepten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri