Sırf Bu yüzden telefonu kıracam

SoLoLee

Yasaklanmış
Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur artık

iPhone'larda Jailbreak olmayınca hiç bişi yapamıyoruz. Ama JB olunca dünyalar bizim..

Uzun zamandır iOS 11.3.1 için güncelleme çıkmadı hatta ios 11 den sonra jb çıkmadı.

APPLE şansını çok zorluyor. hackerlara izin vermiyor bir türlü :D

ulan ne olur yani jb olsa?

NEYSEKİ MUTLU HABER GELDİ!

iOS 11.3.1 iPhone kullanıcıları için jb çıkmış ama bazı sorunlar var 1 haftaya kadar çıkacak gibi duruyor :D MÜJDEMİ isterim!

KAYNAK

iPhone'larda Jailbreak olmayınca hiç bişi yapamıyoruz. Ama JB olunca dünyalar bizim..

Uzun zamandır iOS 11.3.1 için güncelleme çıkmadı hatta ios 11 den sonra jb çıkmadı.

iOS 11.3.1 iPhone kullanıcıları için jb çıkmış ama bazı sorunlar var 1 haftaya kadar çıkacak gibi duruyor :D MÜJDEMİ isterim!

KAYNAK

11.4 sürümü ile ilgili bir gelişme var mı hocam ?

KAYNAK

Yıllardan iPhone kullanırım bir kere bile jb yapmadım. Hiç ihtiyacını da hissetmedim. Neden kullanıyorsun?

iPhone 7 Plus mı yoksa Samsung S9+ mı diye gidip geliyorum.

iPhone avantajı : IOS.
Dezavantajı : Hızlı şarj, plus dışı serilerde 4.7inç ekrana göre interface çok boğuk, batarya yavaşlatma olayı, yazılım geldikçe eski modellerin ölmeye başlaması, yeni modeller çıktıkça çoklu mimariye uyum sağlayamayan yazılımlar, ücretli aplikasyonlar vesaire.

Samsung avantajı : 6 inç ekran, hızlı şarj, kişiselleştirme imkanının çok olması, Samsung'un kullanıcıdan feedback alarak yeni modeller tasarlaması.

Dezavantajı : 2 sene sonra her Samsung gibi yavaşlayacak mı diye düşünüp durmam.

jb siz iphone kesinlikle çok kötü hapse tıkılmışım gibi hissediyorum. yaklaşık 1.5 senedirde jb bekliyorum nerdeyse hergün kontrol etmişimdir ama hiç denk gelemedim.

uygulama içi satın alımlar bedava oluyor jb ile paralı herşeyi bedava indiriyorsun telefonu kişiseltirebiliyorsun ve dahası var

peki bu hem bizim gibi program geliştiricilere hemde emek verenlere haksızlık ve hak yemek gibi birşey olmuyor mu? yani bu ios işletim sistemi böyle neden hep bir böyle 3.parti işlere ijtiyaç duyarız anlamam. siz genede bu konuda çok sinirlenmeyin.

peki bu hem bizim gibi program geliştiricilere hemde emek verenlere haksızlık ve hak yemek gibi birşey olmuyor mu? yani bu ios işletim sistemi böyle neden hep bir böyle 3.parti işlere ijtiyaç duyarız anlamam. siz genede bu konuda çok sinirlenmeyin.

JB'den alınma bir sürü özellik var iPhone'da. Bir nevi feedback alıyor oradan, bu yüzden de engellemek istemiyor. Ayriyeten olay yasal boyuta taşındığında Apple, JB'yi engelleyemez kararı çıkmıştı.

JB'yi sadece "Ücretli aplikasyonları, ücretsiz almak" olarak düşünmeyin. Interface, software, hardware control ve bunun gibi daha bir sürü ıvır zıvırı size sunuyor.

Bir nevi IOS'u open source Android gibi kullanmanıza imkan sunuyor ve bu çok güzel bir özellik. Tabii ki eğer konuda profesyonel değilseniz kesinlikle kullanmayın. Aksi halde tüm tehditlere açık kalıyorsunuz.

JB'den alınma bir sürü özellik var iPhone'da. Bir nevi feedback alıyor oradan, bu yüzden de engellemek istemiyor. Ayriyeten olay yasal boyuta taşındığında Apple, JB'yi engelleyemez kararı çıkmıştı.

JB'yi sadece "Ücretli aplikasyonları, ücretsiz almak" olarak düşünmeyin. Interface, software, hardware control ve bunun gibi daha bir sürü ıvır zıvırı size sunuyor.

Bir nevi IOS'u open source Android gibi kullanmanıza imkan sunuyor ve bu çok güzel bir özellik. Tabii ki eğer konuda profesyonel değilseniz kesinlikle kullanmayın. Aksi halde tüm tehditlere açık kalıyorsunuz.

Verdiğiniz bilgiler gayet güzel ve hepsini biliyorum. Ben genel kullanıcıdan bahsettim neden kullanır yada kullanılıyor diye. İsteyen kullansın ama kendi bileceği iş kullanan zaten güvenlik açığını kabul etmiş oluyor. iyi formlar sizlere.

Uzun süre iphone kullandım ama hiç jb yapma ihtiyacı hissetmedim.Bildiğim kadarıyla jb yapınca telefon virüslere karşı korumasız kalıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri