Sırt Ağrısı

ayarlarizya

Kayıtlı Üye
Sürekli bilgisayar başında olanların ortak dert yandığı konu bu heralde.

Artık çekemeyecek seviyeye geldim 2 saat bilgisayar başında durayım direkt başlıyor.

Sırf bunun için 1500 lira verip oyuncu koltuğu aldım ama hava, oturuş pozisyonumu değiştiriyorum düz oluyorum ama yine başlıyor ağrımaya..

Dışarda saatlerce oturayım kafe vs gibi yerde hiç ağrımıyor.. Arkadaş bu bilgisayar başında ne hikmet var anlamıyorum..

Önerileriniz var mı napsak geçer bu lanet şey

Spor yapmadan geçmiyor hocam bende de vardı sporla düzelttim

sirt-egzersizleri-1-768x576.jpg

favori hareketim ağırınca bunu yaparım düzenli ve birkaç egsersiz daha

+
sirt-ve-bel-egzersizleri3-150x132.png

egzersiz yapıyor musun postürünü düzeltmek için ya da genel olarak

sürekli değil hocam 2 günde 1 olacak seviyede

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

Spor yapmadan geçmiyor hocam bende de vardı sporla düzelttim

spor yapıyorum katlanılmayacak seviyeye gelince dediğiniz gibi geçiyor hocam oturayım 1 saat sonra tekrar başlıyor

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------

sirt-egzersizleri-1-768x576.jpg

favori hareketim ağırınca bunu yaparım düzenli ve birkaç egsersiz daha

+
sirt-ve-bel-egzersizleri3-150x132.png

teşekkür ederim yarın deneyeceğim

Egzersiz ve molalara rağmen bende de bahsettiğiniz gibi oluyor hocam hemen başlıyor tekrar ağrı.Bununla ilgili bir yazı okumuştum yüksek bir masa başında ama ayakta çalışanlar vardı ve daha verimli olduğundan bahsetmişlerdi hiç deneyen var mı aramızda acaba?

stress ve sıkıntıdan olmasın ?

Şuanlık tek stresim bu vergi muhabbetleri başka sıkıntım yok gibi :)

---------- Spam Engelliyici 10:59 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------

Egzersiz ve molalara rağmen bende de bahsettiğiniz gibi oluyor hocam hemen başlıyor tekrar ağrı.Bununla ilgili bir yazı okumuştum yüksek bir masa başında ama ayakta çalışanlar vardı ve daha verimli olduğundan bahsetmişlerdi hiç deneyen var mı aramızda acaba?
Bu sefer de ayakta çalışmaktan bacaklarımız ağrırsa, çıkılmaza girdik iyice :)

3 gündür yapıyorum önemli ölçüde fark ettirdi. 1 hafta deneyin, fark etmezse bırakırsınız ama dediğim gibi ağrılarda azalma oldu. Kısa ve basit hareket her yerde de yapılabilir.

https://twitter.com/BilimveDusunce/status/1275504172780195840?s=19

Çok teşekkürler hocam bu öğlen deneyeceğim

Arkadaşlar sorunu sanırım buldum, cevabım bu fakir sandalyesinde :D

Senelerdir sırt ağrısı çekip 1500 lira verip oyuncu koltuğu almıştım ama o bile fayda etmemişti.. 1 saat bile bilgisayar başında kıvrınmadan duramazken dedim şu sandalyeyi bir değiştireyim bunu koyayım, sırt bölgesine de atkıdan bi destek yapayım derken sabah 10'dan beri tepesindeyim 1 tane ağrısı yok...

Ama sırt bölgenizi yaslıp kuluç kısmınız oraya gelmesi lazım ki destek çıksın, o şekilde hiç ağrımıyor.. Bilmiyorum bende etkisi olmuş da olabilir ama bu fakir oyuncu koltuğunu sizlere de öneririm :)

https://imgyukle.com/i/C1qeuY

Son düzenleme:
Gerçekten çok kötü bir ağrı. Ağrı kesici kremler falanda bir süre sonra etki etmiyor. Kremleri kendin sürmeye çalışıyorsun ama zar zor yapılıyor. İlaçlarda o an geçiriyor ama sonrasında yine ağrı oluyor maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri