site açmak istiyorum önerileriniz

• Kullanıcı moneyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

moneyy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ben haber sitesi açmak istiyorum 2500 3000 tl arası veya
başka kategori'de olur.Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

egitim sitesi ac genel bir forum olsun. egitim hakkında genel bilgiler yer alsın.

tam ygs sınavı maratonu başlamak üzereyken cok iyi yerlere getirebilirsin.adsense onaylatman zaman almaz.

Peki 2500 3000 tl bu para yetermi

Peki 2500 3000 tl bu para yetermi

vbultetin lisans dahi alsan steyi en iyi hostta dahi barındırsan ilk masrafın 400 tlyi gecmez . hani buda maximum paradır tüm gerekli eklentileri kurdurursan felan r10da profesyonellere tutacagı max budur. daha fazlası olmaz.

istersen 50 tl bile halledersin:D

güzel bir şey olsun istiyorum o bakımdan demiştim o para yetermi diye.

oyun sitesi tavsiye ederim

Şimdi guzel kardeşim ben senin cümlenden şunu cikartiyorum. Sen bu işden anlamiyorsun . (Site kurmakdan forum kurmakdan vs) . Dost acı söyler ama sana 100 tl lik siteyi 1000 tlye geciriler. Gercekdende boyle . R10 olsun neresi olursa olsun cogu dolandirici. Anlamadigin işe bu şekilde bulaşma. Farkli yol haritasi ciz bence. Parana yazik olur

Bedava temalar var wordpress de mesela . Eklentileride var . Önce onu bi kurcala ögren bak gorceksin guzel seosunuda yapsan sayfan 2..3 ay sürmez ilk sayfalarda cikmaya baslar. Ama düzenli ve özgün icerik gireceksin. .

boş site sıfırdan kurulumu 100-150 arasıdır...
vbulletin de artar iyice araştırmadan karşına çıkana 3000 tl dersen kazığı yersin

Evet bu işle ilgili bilgim yok burdan bilgi almak istemiştim yorumlarınız için teşekkür ederim.

başlangıç için abartı 3000 lira.Sen bu teklifle gidersen alırlar tabi paranı piyasa çakal:D

Eğitim sitesiyle adsenseden para kazanamazsın kazansanda eninde sonunda ban yersin,oyun sitesinde rakibin çok fazla olur seo bilgin yoksa günlük max 100 hite mahkum olursun genel forum için çok iyi bir moderator ekibin konu açacak bilgin gerekir o da en az 1,5 ayını alır

O kategori ile köşeyi dönülür...

Kardeşim herşeyi araştır ne açacaksan öyle aç. Yoksa tilkilerle baş edemezsin.
Ayrıca ne yaparsan yap siten için C/P (kopyala yapıştır) sitilinde çalışmalar yapma. Makale satın al yazdır kendi makalelerini. R10da 100 kalime 1 TL - sürekli veya toplu alımlar yaptığında daha uyguna da belki bulabilirsin.

Günlük 10 - 10 konu aç gerisi de gelir zaten.

İllegal ve google 'ın sakıncalı gördüğü bir kategori olmadıkca, kopyala-yapıştır yapmadıkca, alıntı yerine çalıntı yapmadıkca, google'a çakallık, cin olmadan adam çarpmaya çalışmadıkca, alakalı alakasız binlerce backlink vb. kasmadıkca, kuralına göre tasarladıkca,geliştirdikce, özgün ve benzersiz makaleler ekledikce, Seosunu gerektirdiği gibi yaptıkca; google emeğinin karşılığını verir. Öncelikle tavsiyem; ilgi alanın ve bilgin olan konulardan site kurmandır. Kolay gelsin,bol kazançlar.

Eğitim sitesiyle adsenseden para kazanamazsın kazansanda eninde sonunda ban yersin,oyun sitesinde rakibin çok fazla olur seo bilgin yoksa günlük max 100 hite mahkum olursun genel forum için çok iyi bir moderator ekibin konu açacak bilgin gerekir o da en az 1,5 ayını alır

eğitim sitesiyle nası ban yiyo hocam biraz açar mısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri