site açmaktan anlayan biri lazım

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
s.a aradaşlar

bir silahcı tanıdığıma site yapacağım, siteyi yaparım ama daha önce host ve domain hiç almadığım için bazı sorularım var.

bir de silahci abi ben arada resim falan atmam gerek diyor hazır site gibi gönderimi nasıl yaparız ? fotoğrafı yüklecek direk sitede belirecek bunu nasıl yaparız acaba?

yardım edebilecek var mı?

konu yanlış yerde açtım konu dışında açtığımda index almıyor mecbur burdan açtım işim bitince kilitlersiniz admin arkadaşlar.

Ürün tanıtım scriptlerini kullanabilirsiniz ayrıca host + domaın satıyoruz iletişime gecersenız skype : almankurt

natro gibi bir yerden host domain alırsın.filezilla yla scripti atar,wordpress desteğiyle sayfaları oluşturursun.fazla bilgin yoksa hiç bulaşma yarım saat de olacak işle üç gün uğraşırsın

Tüfeği ne amaçlı alacan ?

Wordpress basittir. Hosting domainde ihsden alsın. Ama pahalıdır hostingler ucuza güvenilir siteler var.

Tüfeği ne amaçlı alacan ?

Wordpress basittir. Hosting domainde ihsden alsın. Ama pahalıdır hostingler ucuza güvenilir siteler var.

adam vuracam sorumlusuda site için bana yardım edecek olan kişiler :)

av için.

Hocam site prof olmasına gerek yok adam diyor sadece resimler olsun numaram falan olsun işte yani sitesi olsun yeter karta sitesinin linkini yazacak ordan silahlara bakacak millet işte, kaça maalolur acaba?

adam vuracam sorumlusuda site için bana yardım edecek olan kişiler :)

av için.

Hocam site prof olmasına gerek yok adam diyor sadece resimler olsun numaram falan olsun işte yani sitesi olsun yeter karta sitesinin linkini yazacak ordan silahlara bakacak millet işte, kaça maalolur acaba?

en fazla 50-60 tl oda domain host parası ama siteyi kendin yapman lazım oda hiç bilmiyosan zor iştir he bilsen çat çat çakarsın geçersin 30 dakkada biter de kullanan kişiyide düşünerek hazırla basit bişey wordress script bul bitane at

wordpress temalara veya firma scriptlerine bakın nasıl kurulacağı yazar zaten genelde özellikle firma scriptleri işinizi görecektir diye düşünüyorum güzelde bir admin paneli olursa youtube a video yüklermiş gibi halledersiniz işinizi :) host + domain toplam 60 tl falan tutar tahminen daha uygunda tutabilir frmaya göre değişir

hocam sitenin masraflarını silahcı karşılayacak ben sadece yapacağım bir tüfek verecek bana :)

Bir tüfekte bana ayarlarsan 2 satte hazırlar teslim ederim sahibinden'e ilan verir gibi resimde yükler metinde yazar:)

Not: 150 tl lik dandik tüfeklerden olmasın seo da yardımcı olurum kallavi bir tüfek olursa anahtar kelimede birin birine çakarım:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri