site açmayı düşünenler için ön bilgilendirme

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

maihes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2006'dan beri bu işteyim. ALLAH'ıma çok şükür sitelerden olsun, oyunlardan olsun güzel paralar kazandım.

Bazı arkadaşları youtube'den bıkmış olarak görüyorum ve gerçekten çok üzülüyorum. Bazıları da youtube işini bırakıp site açmayı planlıyor. Arkadaşlar inanın hayatınızdaki en büyük hatayı yapmış olursunuz. Ben şöyle düşünüyorum; internet üzerinden en hızlı nakit akışını ve en az sorunu olan işi, youtube olarak görüyorum. Sorun derken çok zaman almasından bahsetmiyorum.

Site açmakla bitmiyor.
Bunun içeriği var, SEO olayı var, sitene saldırırlar, anti seo yaparlar, bir sürü sorunu var anlatmakla bitmez. Site işi emek ve sabır işi + bilgi işi. (amacım göz korkutmak değil sonradan pişman olmanızı istemem) Site açmak, yazı yazmak ile bitmiyor bu işin en önemli kısmı sabır ve SEO'dur.

içeriği kendiniz girmeyecekseniz bu gider daha da artmaktadır.
google son algoritmasında özgün içerik yüklemeyen bütün siteler google tarafındann sıramalardan gerilere atılıyor. Özgün içeriğin masrafı ise oldukça faza günde 1 içerik min girmek gerekiyor. Aya vurduğumuzda 100 lira sadece içeriğe harcayacaksınız, bunun daha tanıtım yazısı, link alımı var.

Uzun lafın kısası; Arkadaşlar bence youtube işine sımsıkı sarılın ve bu düşüncelerinizi bir süre kafanızdan kaldırın.

Kesinlikle katiliyorum. Suan hem yt hemdr web sitelerim var hit almak cok zor ozgun icerik girmek ayri zor hergun guncel tutmak vs. youtube dan 1 ayda 10 tl ye ulastiniz diyelim web sitesi 2 ayda gunde 1 dolar anca birakir size youtube devam :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2006 yılında bu işe başladığına göre şu anki yaşına göre 12 yaşında başladın sanırım. :D Paylaşım ve önemli bilgilendirme için teşekkürler :)

му ιммσятαℓ;223479' Alıntı:
2006 yılında bu işe başladığına göre şu anki yaşına göre 12 yaşında başladın sanırım. :D Paylaşım ve önemli bilgilendirme için teşekkürler :)

12 yaşındayken oyun işinden güzel paralar kazandım daha sonra ekmek teknemiz siteler oldu şimdi de ALLAH nasip ederse youtube olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri