Site Hakkında Önerilerinizi Bekliyorum

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben kişisel bir blog açmaya karar verdim aynı zamanda ilgi alanım olan konularda da kendim araştırmak yaptıktan sorna kolay ulaşabilmem için sitemede yazmaya karar verdim buraya kadar herşey güzel gelişti ama sonrasında kararsız kaldım.
Şöyleki benim 2 domainim var birisi nickmin diğeri adımsoyadım ben kararsız kaldım iki siteylemi başlasam tek sitemi kursam adımsoyadım olanı protfolyo olarakmı kullansam vs

Şimdi adımsoyadımlı olan domaine kişisel blog kurarsam ben programlar youtube kanalları hakkında vs de bilgi paylaşmak istiyorum o zamanda kişisel blogun dışına çıkmış oluyorum bana bir fikir verip karar vermemde fayda sağlarsanız çok sevinirim :)

tek site bile ilgilenmek çok uğraş gerektiren ve en azından benim için sıkıcı bi iş bende ad soyad olarak kişisel bi blog açın ama gelir beklentiniz olmasın bi 4-5 ay en az :)

tek site bile ilgilenmek çok uğraş gerektiren ve en azından benim için sıkıcı bi iş bende ad soyad olarak kişisel bi blog açın ama gelir beklentiniz olmasın bi 4-5 ay en az :)

Kişisel blog gelir beklentisi ile açılmamalı zaten bence hocam ileride böyle devam ettirebilirsem birkaç yıl sonra geriye baktığımda vaybe şunları bunları yapmışım demek için açmayı düşünüyorum. adımsoyadım olan domaine kişisel blog nickimle olana ise daha genel bilgiler içeren blog kurmalıyım mı diyorsunuz yani :)

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] hocam size tavsiyem nickiniz olan siteye blog açmak oradan devam etmek adınız soyadınız olan siteye ise kişisel kendinizi tanıtan bir web sitesi yapmak ve kişisel sitenizde menülerde blog diye buton koyup diğer siteye yönlendirebilirsiniz.

aynı soruyu ben seneler önce sormuştum :) sonuçunda size dediğim gibi yapmaya karar verdim ama baktım işlerin yoğunluğundan bloguma yazamaz oldum nickim olan siteyi kişisel web siteme yönlendirdim ve nickim olan siteyi şu an müşterilerin demo çalışmalarını ve deneme test scriptlerini kurmak için kullanıyorum.

Blog tu Bir Zamanlar : RAPOTEK
Kişisel Web Sitem : MURAT ARSLAN ( RESMi WEB SiTESi )

kişisel web sitende kendi edindiğin bilgileri tecrübeleri paylaşabilirsin bence bu normal bişey bunu yapan bir sürü kişisel blog var ve gayette iyi yerdeler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri