Site işlerinde uzman hayırsever aranıyor

ultraslan3556

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar,
bu aralar maddi durumlar sallantiya girdigi icin website islerine tekrardan cok buyuk bir sekilde merak sarmis durumdayim, hali hazirda birkac websitem var ve onlari şaha kaldirmak istiyorum. seo alaninda, adwords alaninda hit alaninda iyi olan birileri varsa ve bana yardimci olursa cok cok cok buyuk duacisi olurum. tesekkurler

Aynen bende arıyorum valla yardımcı olacak birileri varsa çok iyi olur :S

merhaba hocam,

web site işleri uzun vadeli işler oluyor. Yani siteyi açtım para kazanıcam demek için uzun süre uğraşmak gerekiyor. Daha önce defalarca ekip kurup webe yatırım yapalım dedim. kimse takmadı beni. Tek başına siteyle para sağlamak zor, ekip lazım. Sağlam sermayen varsa Tabii tek başınada yaparsın. Makale sitesiyse editör tutarsın. Eticaretse reklam verirsin. Seo çalışması yaptırırsın. Veya niche siteyse ona göre para harcarsın. Hepsi ayrı uzmanlık ister.
6 ay-1 sene siteye para yedirdikten sonra sektörde tutanabilirsen devam edersin.

Hocam dünkü satış konusundan esinlenerek mi web siteye yöneliyorsunuz? Size tavsiven bir plan oluşturun kendinize rüzgar nereden eserse oraya gitmeyin. Youtube halen kazandırıyor ciddi bir araştırma yap.

Site ve seo işinde uzman bir arkadaşım var ne istiyorsan çat diye yapıyor ama pek hayırsever değil
parayı veriyorsun yapıyor :)

ilk başta sitelerini kontrol etmelisin.
1. adım googleye site:siteadı.com yazıp katagori ve anasayfa ban yiyip yemediğini kontrol et
Nasıl anlarsın sitende 10 katagori var fakat bu aratmada katagoriler gözukmuyorsa bazı katagorilerin ban yemiştir demek en basta ilk sırada sitenin tam adı çıkmıyorsa site ban yemiştir demek. bunları bir yap baktınki herşey yolunda banlı katagori yok öyle çalısmalara başla

ilk başta sitelerini kontrol etmelisin.
1. adım googleye site:siteadı.com yazıp katagori ve anasayfa ban yiyip yemediğini kontrol et
Nasıl anlarsın sitende 10 katagori var fakat bu aratmada katagoriler gözukmuyorsa bazı katagorilerin ban yemiştir demek en basta ilk sırada sitenin tam adı çıkmıyorsa site ban yemiştir demek. bunları bir yap baktınki herşey yolunda banlı katagori yok öyle çalısmalara başla

herhangi bi ban yok hocam. site temiz, zaten cok kullanilmadi.

ama iste ilk siralara nasil tasiyacaz?

herhangi bi ban yok hocam. site temiz, zaten cok kullanilmadi.

ama iste ilk siralara nasil tasiyacaz?

Merhaba,

Google'ın gelecek güncellemelerinden ve izleyeceği değişim politikalarından haberdar olarak net şekilde söyleyebilirim ki ilk sayfaya taşıma garantisini bizim ve partnerlerimiz dışında kimse veremez. Google G Suite ve Google Premier Partner sertifikası taşımayan SEO uzmanları 200~500 TL aralığında ilk sayfaya taşıyabileceklerini neye dayanarak garantisini veriyorlar bizde anlamış değiliz :)

Skype: sosyalmedyadakiben adresinden bize ulaşabilirsiniz. Web sitemizin açılmasına çok az kaldı. Buradan takip edebilirsiniz;www.sosyalmedyadaben.com

benimde bi projem var yt de işler iyi gitsin 1 tane web den anlayan arkadaş tutcam sitenin tüm giderlerini ben karşılıcam ama ben uğraşmıcam tuttum arkadaş herşeyi ile ilgilencek ben sadece reklam işlerine bakcam ilk ay 2000-2500 tl yatırım yapcam diğer aylar 1000-1500 bakalım hayırlısı :)

benimde bi projem var yt de işler iyi gitsin 1 tane web den anlayan arkadaş tutcam sitenin tüm giderlerini ben karşılıcam ama ben uğraşmıcam tuttum arkadaş herşeyi ile ilgilencek ben sadece reklam işlerine bakcam ilk ay 2000-2500 tl yatırım yapcam diğer aylar 1000-1500 bakalım hayırlısı :)

Merhaba,

Skype üzerinden eklerseniz tüm sorularınızı cevaplamaya hazırız. :)

-> Skype: sosyalmedyadakiben

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri