Siteden video indiren program arıyorum !

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bende freemake var kullanıyorum memnunum ama sadece youtubedan video indirirken işe yarıyor siteden indiremiyor.Siteden video indirebileceğim bir program varsa bildiğiniz lütfen yazın.

idm ile indirebilirsin

---------- Spam Engelliyici 06:10 ---------- Önceki Mesaj 06:09 ----------

İşe yarar mı sence?Siz indirebiliyor musunuz?

---------- Spam Engelliyici 06:07 ---------- Önceki Mesaj 05:48 ----------

IDM işe yaramıyor sadece linki indiriyor. :(

tarayıcına bir uzantı ekleyecek videoyu açtığınızda üstte videoyu indirme butonu gelecek öyle indireceksiniz

idm ile indirebilirsin

---------- Spam Engelliyici 06:10 ---------- Önceki Mesaj 06:09 ----------

tarayıcına bir uzantı ekleyecek videoyu açtığınızda üstte videoyu indirme butonu gelecek öyle indireceksiniz

Kastettiğin buysa işe yaramıyor sadece linki indiriyor :(

Hocam chrome da uzantılar sayfasını açın daha sonra idm in kurulu oldugu dosyaya gidin IDMGCExt diye bir dosya var onu tutup uzantılar sayfasına sürükleyin uzantı yüklenmiş olacak

Hocam chrome da uzantılar sayfasını açın daha sonra idm in kurulu oldugu dosyaya gidin IDMGCExt diye bir dosya var onu tutup uzantılar sayfasına sürükleyin uzantı yüklenmiş olacak

IDMGCExt isimli dosyla var ama opera logosu var.Sorun çıkmaz demi?

hayır hocam sorun çıkmaz onu tutup chrome uzantılar sayfasına sürükleyin uzantı eklenir tarayıcıyı kapatıp tekrar açın düzelmesi lazım

Mozilla'da eklentiler bölümüne Video Download Helper yazıp eklentiyi kur. Video izlerken sağ üstte hareket eden toplar görürsün ona tıkla indirir videoyu.

hayır hocam sorun çıkmaz onu tutup chrome uzantılar sayfasına sürükleyin uzantı eklenir tarayıcıyı kapatıp tekrar açın düzelmesi lazım
Hocam dediğini yaptım idm chrome a eklendi ama indir yazısı çıkmıyor?

---------- Spam Engelliyici 06:36 ---------- Önceki Mesaj 06:34 ----------

Mozilla'da eklentiler bölümüne Video Download Helper yazıp eklentiyi kur. Video izlerken sağ üstte hareket eden toplar görürsün ona tıkla indirir videoyu.

Ben mozillayı kaç kez indirdim.Google a bile girmiyor.Bağlantı güvenli değil yazıyor.Az kurcalamadım ama olmadı bende sildim.

Hocam dediğini yaptım idm chrome a eklendi ama indir yazısı çıkmıyor?

---------- Spam Engelliyici 06:36 ---------- Önceki Mesaj 06:34 ----------

Ben mozillayı kaç kez indirdim.Google a bile girmiyor.Bağlantı güvenli değil yazıyor.Az kurcalamadım ama olmadı bende sildim.

Hocam videoyu açmadan indir yazısı çıkmaz videoyu açıyor musunuz

Evet hocam indir yazısı çıktı indiriyorum ama media playerda bir hata ile karşılaştı yazdı.Başka bir video daha indirdim gene aynı. :(

Hocam indiriyor mu yani indirdikten sonra siz videoyu açtıgınızda mı öyle bir hata veriyor heralde farklı bir formatta indirmişsiniz media player açmıyor videoyu

Hocam indiriyor mu yani indirdikten sonra siz videoyu açtıgınızda mı öyle bir hata veriyor heralde farklı bir formatta indirmişsiniz media player açmıyor videoyu

Hocam flv oynatıcım olmadığı için mp4 te indirdim ama açılmıyor.

mp4 ile indirmişseniz media player açması lazımdı bence boşverin başka bir içeriğe bakın :D

Hocam hangi siteden indirmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama, siteyi görmeden bişi diyemem.

Tamam idm çok fazla siteden link bulabiliyor amma velakin, bazı sitelerden, rmtp şeklinde olan sitelerden link bulamıyor. Olmadı sitenin kaynak kodlarına bak, .mp4 .flv .mkv .3gp şekillerinde ara, bulduğun linki koy idm ye insin.

Arkadaşlar. Bir. Soruda ben sorayım yerelde. Ve. Vds de freemake. Ğrogramı kullanıyorum ama son bir. Haftadır. Vds'de. Kullandığım freemake ile. Video indiremiyorum ; slidim yeniden yükledim ızaktan bağlnamayı resetledim yeniden kurdurdum ama. Nafile. Bunun çaresini bilen yada. Uygun bir. Program sçyleyebilecek var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar idm yi sildim dap yükledim o da hata verdi onu da sildim.Sizin kullandığınız program varsa lütfen yazın bulamadım bir türlü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri