Sitelerden film indirme (2021)

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, film sitelerinde bazı sevdiğim filmleri indirip arşivlemek istiyorum ama her biri için ciddi derecede uğraş gerekiyor, geçen sene chrome eklentileri ile vs. hallediyordum şuan o eklentiler de çalışmıyor.

Farklı kaynakları olan sitelerden de deniyorum oldukça güç oluyor tek bir filme ulaşmak.

IDM kullanayım diyorum da pc'mdeki değerli dosyalar sebebiyle crackli yazılımlar kullanamıyorum. Alternatif var mı?

Güzel bir öneri

Vds kullanıyorsunuz zaten, Vdsde filmleri idm ile indirin, Ondan sonra Filmleri bir yere upload edin, Google Drive gibi, Bilgisayarınızdanda Google Drive'dan indirirsiniz

Güzel bir öneri

Vds kullanıyorsunuz zaten, Vdsde filmleri idm ile indirin, Ondan sonra Filmleri bir yere upload edin, Google Drive gibi, Bilgisayarınızdanda Google Drive'dan indirirsiniz

Çok mantıklı bir öneri oldu, vds'den hallediyorum şimdi sağolasın :D

torrent sitelerini denediniz mi?

video olarak oynatmadan indirmiyorum, ya şifreli çıkıyor şifresi yok, ya tr dublaj yazıyor altyazılı iniyor vs :D Zorunda olmadıkça indirmiyorum oradan

Selamlar, film sitelerinde bazı sevdiğim filmleri indirip arşivlemek istiyorum ama her biri için ciddi derecede uğraş gerekiyor, geçen sene chrome eklentileri ile vs. hallediyordum şuan o eklentiler de çalışmıyor.

Farklı kaynakları olan sitelerden de deniyorum oldukça güç oluyor tek bir filme ulaşmak.

IDM kullanayım diyorum da pc'mdeki değerli dosyalar sebebiyle crackli yazılımlar kullanamıyorum. Alternatif var mı?

https://www.ytpara.com/youtube-kaza...unsuz-ve-hiz-kisitlamasi-olmadan-indirin.html
Hocam böyle bir şey vardı biliyorsunuzdur zaten. Hangi sitelerle uyumlu olduğu da burda var:
https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/supportedsites.html

Belki işinize yarar.

IDM com güzel programdır hem hızlı ve kolay kullanimi vardır

IDM neden cracklı kullanıyorsunuz? Hangi çağda yaşıyoruz? :D

Şaka bir yana ben de cracklı kullanamadığım için lisansı kontrol ettiğimde 149 TL olduğunu gördüm.
Üstelik bu ömür boyu lisans...
Yani başka ücret ödemiyorsunuz.
1,5 yıldır sorunsuz ve güncel kullanıyorum.

IDM neden cracklı kullanıyorsunuz? Hangi çağda yaşıyoruz? :D

Şaka bir yana ben de cracklı kullanamadığım için lisansı kontrol ettiğimde 149 TL olduğunu gördüm.
Üstelik bu ömür boyu lisans...
Yani başka ücret ödemiyorsunuz.
1,5 yıldır sorunsuz ve güncel kullanıyorum.

Önceden satın almışlığım var ama 3 ay kadar kullandım lisans iptal edildi :D PC'mi satmıştım hatta bu forumdan bir arkadaşa, sanırım onda idm'yi lisanslı olarak bırakıp kendi pcmde de kurdum diye olduğunu düşünüyorum, firma da mantıklı bir dönüş yapmadı maillere. Neyse tekrar alacağım dikkat ederim kullanırken :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri