Sitem 1 yıl önce adsenseden Spam Yedi

genisel01

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.cota64.com
S.A arkadaşlar sizlere şöyle bir sorum olacak Benim sitem 1 yıl öncesi belki daha fazla hatırlamıyorum spam a girdi. Ne yaptıysam bir türlü bu spam olayından kurtulamadım. Bana spam yedigi kodu istiyorlar ama ben bir türlü bulamadım mesajda gelmişti bende heralde sildim.

Şimdi ben nasıl ne yapmam lazım bu spamdan kurtulmak için. Kodu tekrar nasıl bulabilirim.

Hocam çok ufak ihtimal bu google'ın ya da bazı özel websitelerin webarchive tarzı önbellek kayıtları bulunuyor oradan sitenizin eski halini bulabilir kaynak görüntüleden kod bulabilirsiniz belki. Yanlış anlamadıysam durumu yani.

yok o kod değil yanlış anlamışsınız beni google adsense hesabıma mesaj gönderdi. orada mesaj uyarı numarasımı ne vardı o elimde yok yani onu söylemek istedim. O olsa belki spamdan cıkacak.

S.A arkadaşlar sizlere şöyle bir sorum olacak Benim sitem 1 yıl öncesi belki daha fazla hatırlamıyorum spam a girdi. Ne yaptıysam bir türlü bu spam olayından kurtulamadım. Bana spam yedigi kodu istiyorlar ama ben bir türlü bulamadım mesajda gelmişti bende heralde sildim.

Şimdi ben nasıl ne yapmam lazım bu spamdan kurtulmak için. Kodu tekrar nasıl bulabilirim.

benımde aynı olay oldu sıtenın hıtı 300 lere ındır sıteden gerı yukleme yaptım hostdan senın oyle bı ımkanın yok sanırım o zararlı kodu bulup sılmen lazım ben sildim 3 gun sonra eskı halıne geldı googlede gene ılk sıralarda cıkıyor sıtem kodu bulup sılmen sart

İndirAMK.Com Paylaşım Sitesi

sitenın dili ne ?

ya site ozamanlar forum sitesiydi. Onun üstüne birsürü şey değişti. Diyorumya belki 2 yıl olmuştur. Bir kod var işte o kodu bulamıyorum.

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense'le bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz. Sağladığınız Sorun Numarasını, sağladığınız yayıncı kimliği numarasıyla ilgili olarak yapılan hiçbir işlemle eşleştiremedik.

aynen bu şekil mesaj atmışlar

Arkadaşlar konu adsenseylede ilgilide burdan yazayim dedim bilen arkadaşlar varsa komple sildiğim kanalin adsenseye bağlantisi otomatik kalkarmi adsenseyle bağlantisi kendi kesilirmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri