Sitemde virüs mü var ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Özgün yt kanalım için site açtım 1 hafta fln oldu wordpress tabanlı fakat yandex metricadan bakıyorum garip bi linkler var bunlar virüs mü oluyor nedir bunlar ? Web site konuların çok acemiyim , virusse nasıl silerim değilse bunlar nedir ?

rM1vJM.jpg

wa-rez tema kurduysan içindeki dışarıya açık linklerdir.

sitede bu linkler siteadi.com/xxxxx olarak geliyor mu? yani bu sayfalar var mı sitede ?

sitede öyle bir sayfa hiç yok , internette buldum bu konuyla ilgili bilgi ama ing zayıf olduğu için anlamadım.
Block "why.does.spacebarnot.work" spam in Google Analytics | Tech & Internet Security | News & Guides

evet düşündüğüm gibiymiş, bu spam hitler genelde ruslar tarafından yapılıyor. .htaccess dosyası ile engellenebiliyor

bkz: Spam Referer Saldırı Engelleme (%100) | Sezgin

Spam hit engellemek isteyenlere işte çözüm! – Güncel Yerli Teknoloji Haberleri

buradakiler popüler spam yapan siteler, htacces düzenlerken bunlarla beraber bu gelen hitlerin site adreslerini de ekleyip engelleyebilirsin.

evet düşündüğüm gibiymiş, bu spam hitler genelde ruslar tarafından yapılıyor. .htaccess dosyası ile engellenebiliyor

bkz: Spam Referer Saldırı Engelleme (%100) | Sezgin

Spam hit engellemek isteyenlere işte çözüm! – Güncel Yerli Teknoloji Haberleri

buradakiler popüler spam yapan siteler, htacces düzenlerken bunlarla beraber bu gelen hitlerin site adreslerini de ekleyip engelleyebilirsin.

aynen rusya ve ukraynadan 3 5 trafik var, verdiğiniz linklere bakayım hocam , bi zararı varmı bunun bana

+ google analystic ekli değil , yandex metrica kullanıyorum bunda nasıl yapacam

aynen rusya ve ukraynadan 3 5 trafik var, verdiğiniz linklere bakayım hocam , bi zararı varmı bunun bana

zararı siteyi boş yere meşgul etmesi, google analytics verilerini yanlış göstermesi. sitede kalma süresini düşürerek seo'ya olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum

zararı siteyi boş yere meşgul etmesi, google analytics verilerini yanlış göstermesi. sitede kalma süresini düşürerek seo'ya olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum

aynen hocam 0 gözükyüo sitede gezinme süreleri , vay hainler 3 günlük siteyi nerden bulmuşlar ya

aynen hocam 0 gözükyüo sitede gezinme süreleri , vay hainler 3 günlük siteyi nerden bulmuşlar ya

hostingle ilgili olabilir. ben ilk web işlerine girdiğimde isimtescil'de hosting kullanıyordum ve rusyadan çok fazla spam hit geliyordu. adamlar isimtescil'in bütün sunucularına dadanmışlar. domaini hostine bağlayınca geliyorlardı 1-2 günlük siteye, öyle bi şey sanırım seninki de.

hostingle ilgili olabilir. ben ilk web işlerine girdiğimde isimtescil'de hosting kullanıyordum ve rusyadan çok fazla spam hit geliyordu. adamlar isimtescil'in bütün sunucularına dadanmışlar. domaini hostine bağlayınca geliyorlardı 1-2 günlük siteye, öyle bi şey sanırım seninki de.

aynen isimtescil domaini :/ koskoca firma engelleyemiyormu bunları ya. Teşekkürler hocam, htaccess fln neymiş bi bakayım hiç bilmiyorum acemiyim baya

aynen isimtescil domaini :/ koskoca firma engelleyemiyormu bunları ya. Teşekkürler hocam, htaccess fln neymiş bi bakayım hiç bilmiyorum acemiyim baya

isimtescil hostingi kullanmamanı öneririm. ayrıca güzel bi domain bulursan onu da isimtescil'den sakın kayıt etme, adamlar log tutuyor domain aramalarını. baya vukuatları var bi ara fetocu filan muhabbetleri çıkmıştı. sadece işlerini baz alırsak inanılmaz kötüler. sürekli site down olur (kapanır) sürekli yavaş olur. tavsiyem reseller alman olur

isimtescil hostingi kullanmamanı öneririm. ayrıca güzel bi domain bulursan onu da isimtescil'den sakın kayıt etme, adamlar log tutuyor domain aramalarını. baya vukuatları var bi ara fetocu filan muhabbetleri çıkmıştı. sadece işlerini baz alırsak inanılmaz kötüler. sürekli site down olur (kapanır) sürekli yavaş olur. tavsiyem reseller alman olur

valla hocam acemi olduğum için bu web işlerinde domaini de ordan aldım hostuda ordan aldım, özgün kanalımın web sitesi zaten. baktım olmuo değişirim hostu , ama domain artık onlarda kaldı değişmiyo sanrıım:)

valla hocam acemi olduğum için bu web işlerinde domaini de ordan aldım hostuda ordan aldım, özgün kanalımın web sitesi zaten. baktım olmuo değişirim hostu , ama domain artık onlarda kaldı değişmiyo sanrıım:)

domain transfer edilebiliyor ama etmene gerek yok almışsın bi kere:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri