siteme çalışacak elemanlar aramaktayım

feyza

Kayıtlı Üye
kaynak:http://www.forumaktif.net/duyurular...n-once-okuyun-t11059.0.html;new;boardseen#new
Durum: Başvurulabilir

Sitemizde görevli kadro olabilmek için gerekenler ve izlenecek adımlar:
- Günlük en az 2-3 saat online kalacak.

- Günlük minimum 10 konu ekleyecek(Aylık en az 300 konu).

- Eklenen konular kesinlikle özgün olmak zorundadır.

- Site içerisinde sadece moderatör olacağı bölümlerde konu yayını yapacak.

- Forumda 30 özgün konuya sahip olmak

- Forum suçu sayılabilecek durumlara ait hiç bir olay oluşturmamak

- Site içinde konuşmalarına dikkat edip imla kurallarına uygun yazı yazmak

- Üyelere örnek teşkil etmek

- Süper Moderatörler bu hizmet karşılığında aylık 50 TL ücret alacaktır.

-Verim alındığı taktirde hizmet bedeli artırılacaktır.

Ödeme geciktirme söz konusu bile olmayacaktır. Garanti, İş, Ziraat, Kuveyt hesaplarından birisi olması yeterlidir.

Aşağıdaki başvuru şablonunu kopyalayıp konu altına pm bırakınız.
Başvuru Şablonu
Adı:
Soyadı:
İl:
Meslek/Okul:
Neden Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Hangi Bölüm(ler)de Moderatör Olmak İstiyorsunuz:
Referans(varsa):
Hangi bankadan ödeme almak istersiniz:
DEtaylar:http://www.forumaktif.net/duyurular...n-once-okuyun-t11059.0.html;new;boardseen#new

Feyza her kategoriye bu konuyu açacak mısın? Bir tane konu açsan tüm forum görür zaten.

Bende ne kadar çok sitesine mod arayan var dicektim ki aynı kişiymiş. :) Bu konunun başka versiyonlarınıda bekliyoruz feyza..

Sen hala banlanmadın mı?
sabahtan beri reklam yapıyorsun.
En az 3-5 gün banlanman lazım.
Gına geldi senin saçma başlıklarından.

Bedava köle arıyorum demenin modern yolu mudur buda?

bedava diye bi şey yok karşılığını alır herkes

---------- Mesaj saat 01:21:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:59 civarında gönderildi. ----------

Sen hala banlanmadın mı?
sabahtan beri reklam yapıyorsun.
En az 3-5 gün banlanman lazım.
Gına geldi senin saçma başlıklarından.

çok yüklendiniz off

Siteme çalışacak ELEMANLAR arıyorum. Zuckerberg misin hafız. Bir de bunu herkesin kendi işini yaptığı bu forumda yayınlıyorsun.

7 online üyeli (6 sı sensindir) siteni al ve git buradan.

Siteme çalışacak ELEMANLAR arıyorum. Zuckerberg misin hafız. Bir de bunu herkesin kendi işini yaptığı bu forumda yayınlıyorsun.

7 online üyeli (6 sı sensindir) siteni al ve git buradan.

kaybeden sen olursun yahu ne diyim ilerde anlarsın

Arkadaşlar niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamadım. Ozaman işverenler kategorisi açılmasın ?

Arkadaşımız diğer konuyu unuttum demiş. O konu kilitlendi. Arkadaşın sitesinde mod olmak isteyenler veya çalışmak isteyenler buradan kendisine ulaşabilir. Bu arada eleştirileri fazla abartmadan ve kırıcı olmadan yapmaya gayret gösterilim arkadaşlar..

Arkadaşımız diğer konuyu unuttum demiş. O konu kilitlendi. Arkadaşın sitesinde mod olmak isteyenler veya çalışmak isteyenler buradan kendisine ulaşabilir. Bu arada eleştirileri fazla abartmadan ve kırıcı olmadan yapmaya gayret gösterilim arkadaşlar..

teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgi ve alaka için

Çalışan kişilere bir miktar ücret verecek misiniz? Bu tip ufak ayrıntıları belirtirseniz istediğiniz nitelikte kişileri bulmanız daha hızlı olur.

Çalışan kişilere bir miktar ücret verecek misiniz? Bu tip ufak ayrıntıları belirtirseniz istediğiniz nitelikte kişileri bulmanız daha hızlı olur.

Ücret olarak forum gelirlerine ortak olacak başka sitelerim de var detayli görüşürüz bunu

konuyu tekrar düzenledim orada belirttim herşeyi

Para ile yapilan yoneticilik para almak icindir. Kendi adima ben bu kadar insana yardimci oluyorsam olmak istiyorsam bunu yapmak istedigim icindir zorunda oldugum icin degil. Saygilar.

Para ile yapilan yoneticilik para almak icindir. Kendi adima ben bu kadar insana yardimci oluyorsam olmak istiyorsam bunu yapmak istedigim icindir zorunda oldugum icin degil. Saygilar.

diğer türlüde kölelik diye görenler oluyor teşekkürler bilginiz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri