Sitemin Şifrelerini Değiştirmiş...

gokhan.83

Kayıtlı Üye
Merhaba...

Sitemi bundan 5 ay önce almıştım ve 4 aydır da siteme girmiyordum...Host ve Domain aldığım kişideydi...

Bundan 3 gün önce siteme girdiğimde sitemde başkasının yazılarının olduğunu gördüm ve şifrelerimin değiştirilmiş olduğu fark ettim...

Satıcıyla iletime geçtim dolandırdın beni dedim...Ne yaparsan yap dedi...

Arkadaşlar bu durumda ne yapmam gerekiyor...Bu kişi R10 Orgeneral adlı kişi...Daha önce de başkalarını dlandırmış...Sonradan siteyi benden habersiz sattığı kişi de aynı şekilde mağdur durumdayım diyor...

Sizce ne yapılması gerekiyor...Kişi
Facebook : https://www.facebook.com/asanseyda

Siteyi "r10 orgenaral" adlı kişiden aldın. 4 ay girmedin bir giriyim dedin baktın site başkalarında.

r10da şikayetim var kategorisine ekran fotograflarıyla kanıt göstererek konu aç gerekeni yaparlar başka çağren yok gibi.

Bu kişi R10 dan uzaklaştırılmış...Ben yine konuyu (benim üyeliğim yok) şu an site elinde olan kişiye söyleyeyim konuyu açsın...

Teşekkür ederim...

Bu kişi R10 dan uzaklaştırılmış...Ben yine konuyu (benim üyeliğim yok) şu an site elinde olan kişiye söyleyeyim konuyu açsın...

Teşekkür ederim...

Bi siteyi 2 kişiye satması.. yazık elbet banı açılır diye tahmin ediyorum açıldıgı an şikayetini yaparsın

Dostum siteyi aldığına dair konuşma fatura vs varsa polise git onlar sana yardımcı olur yeterki elinde kanıtın olsun karşıdakinin yaptığı nitelikli dolandırıcılığa girer ve emin ol cezası buyuk siteyi 50 lirayada satsa 5bin lirayada satmıs olsa cezası değişmez uumarım almadan önce gerekli tedbirleri almışsındır.

Elimde somut bir delil yok...Pc ye 3 ay önce format atmıştım...Konuşmalar silindi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri