Sivilce İçin Yardım

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhabalar.

Son zamanlarda ağırlıklı olmak üzere yüzümde çok sivilce çıkıyor. Bir süredir de sivilcelerim evrim geçirerek akne oldular. Görünüş olarak gerçekten beni rahatsız ediyor bir o kadar da sinir bozucu. İnternette o kadar aramama ve test etmeme rağmen bir çıkar yolu bulamadım bir türlü geçmiyorlar.

Sizden ricam eğer sizde veya yakınlarınızda akne sorunu olduysa(veya hala varsa), bunu azaltma veya geçirme yöntemi bulabildiniz mi, yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

cips, çekirdek bırak hocam. Bol Yağlı şeylerden uzak durun :=)

once yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin.bazen sivilce sandigin seyler alerji olabilir..

İlk önce fakir eroini olan çekirdeği bırakmanız lazım. Hergün mümkünse sabah-akşam da olmak üzere yüzünü limonlu mineral suyu ile bilinen adıyla soda/maden suyu ile yıka. Aklına geldikçe soğuk su ile yıka ve asla koparma. Cildine dokunma.

Ben baby face oluşumu buna borçluyum :D Çünkü en değerli giyisim, cildim :P

İlk önce fakir eroini olan çekirdeği bırakmanız lazım. Hergün mümkünse sabah-akşam da olmak üzere yüzünü limonlu mineral suyu ile bilinen adıyla soda/maden suyu ile yıka. Aklına geldikçe soğuk su ile yıka ve asla koparma. Cildine dokunma.

reklamlar :D

Yağlı şeyleri yemeyi bırak. Kesin çözüm.

cips, çekirdek bırak hocam. Bol Yağlı şeylerden uzak durun :=)

once yediklerine ictiklerine dikkat etmelisin.bazen sivilce sandigin seyler alerji olabilir..
Yağlı şeyleri yemeyi bırak. Kesin çözüm.
haklısınız cips, çekirdek neredeyse her zaman yiyorum onları keseyim, teşekkürler :)

çekirdek ve cips tamamdır onu iyice bitireceğim çok nadir yerim artık 3-4 haftada 1 falan... Limonlu soda tamam sağ olun hocam hemen 1 koli alıyorum yatarken yarısıyla yıkar, yarısını da içerim :D

"Soğuk su ile yıka ve asla koparma." duş alırken de sıcak su ile yıkanmayayım mı o zaman? Biraz daha soğuğa mı kaçayım?

Teşekkürler bu arada :)

kardeş söylenenlere ek olarak, eczanede kremi var. doğal değil ama iş görüyor.

Doktora git :) Benim Arkadaşım vardı böyle 2-3 tane doktora gittiler.. 2-3 tane ilaç yazmış onları hergün kullanıyolardı ama yan etkileri felan çoktu dudaklarda uçuk çıkıyodu sivilceler kuruyordu 3-4 aylık tedavi süreci var

kardeş söylenenlere ek olarak, eczanede kremi var. doğal değil ama iş görüyor.

hocam siz gelmeyin konuma susam da yağlı :D

şaka bir yana bende vardı bir ara kullanıyordum tam geçirir gibi oldu sonra devam etti fake attı :)
Doktora git :) Benim Arkadaşım vardı böyle 2-3 tane doktora gittiler.. 2-3 tane ilaç yazmış onları hergün kullanıyolardı ama yan etkileri felan çoktu dudaklarda uçuk çıkıyodu sivilceler kuruyordu 3-4 aylık tedavi süreci var

Lise bitti üniversiteye gitmiyorum bu sene hazırlık sigortam yok gidemiyorum :D

Öncelikle şifanızı en kısa zamanda bulursunuz inş.

Konu dışı olacak ama yt de acne,cyst ve abcess videoları igrenç olsada iyi izlenip iyi getirisi var.

Bilmediğin yiyeceklere alerjin olabilir.Benim arkadaşımın çikolata ve nescafeye var mesela alerjisi.Bazen bazı dumanlı maddeler kullandıgımızda insanın canı çikolata çeker tatlı çeker cocuk dayanamıyıp yerdi ve ertesi gün sivilceler çıkardı suratında ve sırtında

Bilmediğin yiyeceklere alerjin olabilir.Benim arkadaşımın çikolata ve nescafeye var mesela alerjisi.Bazen bazı dumanlı maddeler kullandıgımızda insanın canı çikolata çeker tatlı çeker cocuk dayanamıyıp yerdi ve ertesi gün sivilceler çıkardı suratında ve sırtında

Şükür ki sırtımda veya başka bir yerimde yok sadece yüzümde. Doğru diyorsunuz alerji de olabilir fakat neye alerjim olduğunu anlamanın bir yolu yok mu acaba? Tek belirti fazla sivilce çıkması mıdır?

beklediğim bir mesaj var kimse yazmamış herkez dalga geçmek kullanırdı ilkokul zamanında :D

Bunu günlük tükettiğin gıdaları sıra sıra tüketmeyerek anlayabilirsin.Tabi bazı insanlarda malesef 40 yaşında bile olsa çıkıyor çözüm bulamıyorlar inşallah bulursun.Cildiyeye gitmen gerek en kısa zamanda.

Bunu günlük tükettiğin gıdaları sıra sıra tüketmeyerek anlayabilirsin.Tabi bazı insanlarda malesef 40 yaşında bile olsa çıkıyor çözüm bulamıyorlar inşallah bulursun.Cildiyeye gitmen gerek en kısa zamanda.

Eğer cips, çekirdek başta olmak üzere yağlı yiyecekleri durduğum takdirde geçmez ise ilk yapacağım iştir hocam. Teşekkür ederim.

tek çözümü var: roaccutane. diğer denedğin hiçbirşey işine yaramayacak. buna emin ol.

tek çözümü var: roaccutane. diğer denedğin hiçbirşey işine yaramayacak. buna emin ol.

hocam araştırdım herkes geçireceği kanaatinde ama çok tehlikeli ve çok fazla yan etkisi olduğu söyleniyor. Bir de araştırırken okuduğum bu yazı baya ürküttü diyebilirim.

her daim aknelere tedavi olabilecek tek akne ilacı..biçok yan etkisi olduğu için son çare olarak kullanılır..eğer 18 yaşından önce kullanıyorsanız ebeveynlerinize olası bi sorunda doktorun sorumlu olmadığını gösteren bi belge imzalatılır..4 veya 6 ay arası kullanım süresi vardır..güneşe çıkılmaması,ilaç kullanımı sırasında hamile kalınmaması ve kesinlikle kan verilmemesi gerekmektedir..hatta bazı sağlık kuruluşları hayatında bikere bu ilaçtan kullanan insanlardan ömür boyu kan almamaktadırlar..amaç bilinmemektedir..yan etkileri..
-depresyon ve hatta bazen intihar..
-ağız,burun,vücut kuruluğu,tüm yağın nasıl oluyosa vücuttan adeta çekilmesi..akabinde iki günde bir tekrarlayan burun kanamaları,cebinizde lipstickle dolaşma zorunluluğu..tabi bunun bazı avantajları da var mesela iki üç gün yıkanamasanız bile saçlanırınız hiç yağlanmıyo..
-kolesterolün aniden fırlaması..bunun sonucunda son ay size ölüm gibi gelecek bi rejime girebiliyosunuz..tabi bunların kontrolü için her ay kan alımı..
-bacaklarda,kollarda nedensiz ağrılar..
-kanser..
-karaciğere zarar..
-ergenlik döneminde kullanılıyosa gelişmede sorunlar..mesela boyunuzun bi daha uzamaması gibi..
bunlara katlanabilecek olan insan evladı doktorun verdiği süre boyunca bu ilacı kullanırsa bebek gibi bi surata sahip olur ve eğer ölmediyse depresyondan çıktığı anda hayatı mükemmel bi hal alır..bütün sorunlardan kurtulur* ve mutlu mesut yaşar..

kardeşim hiç bişi yapmana gerek yok yaşın büyük ihtimal 15-19 arasıdır...onlar zamanla düzelir....ellerin rahat durursa :)

not yaşın 20 den büyükse doktora git ....

kardeşim hiç bişi yapmana gerek yok yaşın büyük ihtimal 15-19 arasıdır...onlar zamanla düzelir....ellerin rahat durursa :)

not yaşın 20 den büyükse doktora git ....

18 buçuk ^_^

Ben ona da baktım da onun çıkmasıyla pek bir alakası yokmuş(aşırıya kaçmadın mı) sonuçta sivilce strestir. Onun sayesinde stres atarmışsın :)

Hocam sivilcelerinize diş macunu sürüp kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra yüzünüsü hafif ılık suyla yıkayın. Bunu günde 3kere tekrarlayın. Çok sürmenize gerek yok sivilceyi kaplasın yeter. Sivilcelerinizi sakın sıkmayın. Eğer ucuna kadar gelmiş ise beyazı gözüküyorsa temiz bir iğne yardımı ile ucunu patlatıp baş parmagınızı ve işaret parmağınızı sivilceniz etrafına koyarak sivilceye doğru sıkarak gelin. Bunu böyle tekrarlayın. Umarım işinize yarar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri