Siyaset bir gün bizide yakabilir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySerkan

Kayıtlı Üye
Evt arkadaşlar son günlerde siyaset konusunda herkesin dikkatli bir şekilde davranması gerektiği kanaatindeyim. Zira görevim icabı siyasilerle de temas halindeyim. Bir tv kanalında çalıştığımdan haber departmanımıza geldiklerinde görüşme şansım olabiliyor.Söyleceğim noktaya gelirsek özellikle para kazanılan ve devlete karşı yapılan çalışmalarda, video sahiplerinin dikkatli olması gerektiğidir....Bir gün Türkiyede adsense diye bir şeyde kalmayabilir yani kullanma konusunda engeller koyulabilir. Bunu asla unutmayın.Fazla bilgi vermek isterim zira hadi ispatla diyeceksiniz bu yüzden gerçekten iyi niyetimle bu tür çalışmalardan uzak durmamımızın diğer arkadaşlarımızında kazançlarına ve Youtube politakalarına olumlu etkisi olacaktır...Söz konusu yanlış cümleler kullandıysam affola.Saygılarımla.

вєякαη;282034' Alıntı:
Bilgilendirme için teşekkürler fakat AdSense diye bişeyin olmaması imkansızdır :)

Rica ederim.Ben Türkiye bazındaki durumlar için söyledim.Zira devlet istediği takdir de engeller koyabiliyor.Elbette adsense kapatılmaz ama başka türlü engeller getirilebilir.

sorun devlet ile değil zaten. devlet bakidir ama hükümetler gecicidir... 3 5 kurus kazanc ıcın bence bazı seylerin engellenmeye calısılmasına karsıyım... ha tabiki yazınızda haklı yanlarınız var. ama bu demek olmuyor kı hukumet lehıne yada aleyhine yazı yada videoların paylasılmaması gerektiğidir. SAYGILAR

ee kimse bu rüşvetleri yayınlamasın mı yaymasın mı yani : ) göz mü yumalım.

Yani bazı konularda dikkat etmemiz gerektiğidir....Gördüklerimi açıklamam söz konusu olmadığından sadece uyarı amaçlı yazdım. Zira bunları yazmam bile benim açımdan sakıncalıdır.Şu sıralar bizler kendi kazançlarımıza siyaset dışında bakalım....Şu var illaki videolar yayınlanmalı halk bunları görmeli diyorsanız o videodan para kazanmayın derim....Normal yükleme yapın...Zira para kazanılan videoda adsense sahibini bulabiliyorlar yada o kişinin hesaplarına anında ulaşabiliyorlar.Fazla açmak istemiyorum.Sizlere iyi geceler dilerim.Forum yönetimide konuyu uygun görmezse kaldırabilir bu konuda üzülmem.:)..İyi çalışmalar herkese.

hocam bugün mahkemeye verilme tehtidiyle hemde cumhuriyet başsavcılığına, 200 video silmiş durumdayım. [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] ustamızın dediği gibi istedikleri 3-5 kuruş onuda kazanmayalım onlarda kendi çöplüklerinde bezişsin

hocam bugün mahkemeye verilme tehtidiyle hemde cumhuriyet başsavcılığına, 200 video silmiş durumdayım. [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] ustamızın dediği gibi istedikleri 3-5 kuruş onuda kazanmayalım onlarda kendi çöplüklerinde bezişsin

mazluma binen çok olur kardesim her zaman her devirde bu böyledir... Ama bazen mazlumlar kendileri üstlerine birilerini bindirir saflıklarından temizliklerindendir belki bu inanmışlarıdır birşeylere.. ama gel gör ki artık suclunun sesi sucsuzdan güclünün sesi gücsüzden zenginin sesi fakirden haksızın sesi haklıdan daha çok çıkar oldu.. Artık Allah sonumuzu hayretsin..

keşke youtube google amcanın degilde Jack Dorsey'in olsaydı veya google ceosu o olsaydıda ip verme konusunda kendisine güvenebilseydik. bu sayede ne videolar atardım ha. siyasetin 1 numarası olurdum

mazluma binen çok olur kardesim her zaman her devirde bu böyledir... Ama bazen mazlumlar kendileri üstlerine birilerini bindirir saflıklarından temizliklerindendir belki bu inanmışlarıdır birşeylere.. ama gel gör ki artık suclunun sesi sucsuzdan güclünün sesi gücsüzden zenginin sesi fakirden haksızın sesi haklıdan daha çok çıkar oldu.. Artık Allah sonumuzu hayretsin..

Başımıza daş yagacak yegen :D

abi o kadar da karamsar olma zira karanlık olmasa aydınlığın ne kıymeti var, zira hamamoğlunun bardaki görüntüleri çıktı mesela yani demek ki malda yalan mülkde yalan güçte yalan emin ol bizim hayatımız ve ezilen taraf göründüğünün aksine hep güçlüdür, hep haklıdır hep kazanandır...
Bir anekdot da derki
"..Kurnaz hep kendini merdivenlerden yukarı çıkarak düşünür ama son merdivenlere gelirken Rabb onu ve merdiveni aşağı iter ki, hem çabası hem sonucunu kaybeder."
yani yüzde yüz zulumkarın kazandığını ne gördüm ne duydum.

Başımıza daş yagacak yegen :D

abi o kadar da karamsar olma zira karanlık olmasa aydınlığın ne kıymeti var, zira hamamoğlunun bardaki görüntüleri çıktı mesela yani demek ki malda yalan mülkde yalan güçte yalan emin ol bizim hayatımız ve ezilen taraf göründüğünün aksine hep güçlüdür, hep haklıdır hep kazanandır...
Bir anekdot da derki
"..Kurnaz hep kendini merdivenlerden yukarı çıkarak düşünür ama son merdivenlere gelirken Rabb onu ve merdiveni aşağı iter ki, hem çabası hem sonucunu kaybeder."
yani yüzde yüz zulumkarın kazandığını ne gördüm ne duydum.

:) bakalım kurnaz merdıvenın tepesıne cıktıgını dusunuyor mu sımdı :)

Iran bile yeni basbakan sayesinde cagi yakalamak isterken Turkiyenin anlamsiz,yasaklamalarina insan sasiriyor.Neden hersey sakli gizli? Mali goturen gotursun, zavalli vatandas sussun,gormesin,gorursede gormezden gelsin.

Bazen birşeye körükörüne inaniyoruz doğru mu yanlış mı olduğunu araştırmadan.

Sırf karapropaganda yapmak için editlenmiş videolar var.

Başımıza ne gelecekse hep bu sahte telifçiler yüzünden gelecek

facebook,Twitter kökten engelleseler de millet uyansa artık.

Youtube engellendi zamanında bişey olmadı bir şekilde millet girdi izledi. Kimseninde sesi çıkmadı.

facebook,Twitter engellenirse alternatifide yok millet okadar bağımlıki yeme içme yerine sosyal ağlarda takılır oldu.

Para kazanma kapanır, aman kimse bişey demesin, kimse birilerini kızıdırmasın vs... bırakın bunları Özellikle yurt dışında olan arkadaşlar DOĞRU OLAN NE İSE PAYLAŞMAKTAN ÇEKİNMEYİN... Türk insanı Herşeyi bilmek zorunda her 1 kişi en az 1 kişiye bile ulaşsa ne mutlu size.

Bunu siyaset olarak algılamayın bu devlet hepimizin ,bu vatan hepmizin, bu halk hepimizin. Başka vatan vaşka millet başka devlet yok. Bunu anlayın artık.

Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek. Hz. Mevlâna

keşke youtube google amcanın degilde Jack Dorsey'in olsaydı veya google ceosu o olsaydıda ip verme konusunda kendisine güvenebilseydik. bu sayede ne videolar atardım ha. siyasetin 1 numarası olurdum

Şimdi sen siyasilerden korktuğunu mu söylüyorsun?:)
Kaç tane arkadaşımı aldılar gezide,twitter söylemleri yüzünden bi cacık çıkmadı.
ip'ni verirlerse bize gel bizim evin ip'si temiz:D

O değilde Başçalan videosu 1.5 milyona yaklaşmış geceden sabaha ama para kazanma kapalı galiba açık görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri