Sizce Adsense ve Youtube Eskisi Gibi Düzelir mi?

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar ilk gelecek ay düzelir dediğimiz zamandan 5-6 ay süre geçti. Hala durum aynı. :(

Gmail hesabı açmak zor.
Youtube kanalı açıp hiç bir engel, uyarı almadan kanalın hayatta kalması zorlaştı.
Youtube kanallardan hayatta kalanların izlenme almasını beklemek sorun.
İzlenme alanlardan kazanç elde edince o parayı BANlanmadan çekmek zorlaştı.
NOT: Bu sorunlar sadece bende mi var bilmiyorum. Belki bazılarında yoktur.

Geçmiş yıllarda hiç böyle bir sorun yaşandı mı? İlerde düzelir mi? Spam yaşayacak mı? :(

Arkadaşlar ilk gelecek ay düzelir dediğimiz zamandan 5-6 ay süre geçti. Hala durum aynı. :(

Gmail hesabı açmak zor.
Youtube kanalı açıp hiç bir engel, uyarı almadan kanalın hayatta kalması zorlaştı.

Geçmiş yıllarda hiç böyle bir sorun yaşandı mı? İlerde düzelir mi? Spam yaşayacak mı? :(

Çok zor eskisi gibi olması

Gmail hesabı açmak zor.

Bu anlattıklarının hiç birini yaşamak istemiyorsan ya özgün çalışacaksın yada hiç bulaşmıcaksın.

Bu işe ilk başlayanlar 2013-2014 yıllanında gözünü açan çok güzel paralar kazandı ozamandan bu zamana youtube yeni önlemler aldı enson aldığı önemlem çok kötüydü (adsense ban) herşeyi geçtik sorun para alamamak malesef.

Şuanki bilgim 2013-2014 yıllarında olsaydı şuan 4-5 ev alırdım heralde ama şimdi sorsan yemek parası alabilirsek ne mutlu diyoruz.

Bu anlattıklarının hiç birini yaşamak istemiyorsan ya özgün çalışacaksın yada hiç bulaşmıcaksın.

Bu işe ilk başlayanlar 2013-2014 yıllanında gözünü açan çok güzel paralar kazandı ozamandan bu zamana youtube yeni önlemler aldı enson aldığı önemlem çok kötüydü (adsense ban) herşeyi geçtik sorun para alamamak malesef.

Şuanki bilgim 2013-2014 yıllarında olsaydı şuan 4-5 ev alırdım heralde ama şimdi sorsan yemek parası alabilirsek ne mutlu diyoruz.

aynen öyle hocam genel bir özet çektiniz cuk diye oturdu. Şu anki bilgiler olsa çok iyi olurdu 2013 2014 yıllarında.

eskisi gibi olmaz çünkü artık çöpten çok özgün kanal var , zaten özgün kanal ile kazandıkları onlara yeter o nedenle çöp kanala artık gerek yok bence.

2014'teki gibi asla olmayacak. 2014'te de 2013'e nazaran çok zorlaşmıştı. 2012 ise en kolayıydı.

İşlerin kolaylaşmasını beklemek hayal olur. Ama gemiyi yüzdürmek hala mümkün.

2014'teki gibi asla olmayacak. 2014'te de 2013'e nazaran çok zorlaşmıştı. 2012 ise en kolayıydı.

İşlerin kolaylaşmasını beklemek hayal olur. Ama gemiyi yüzdürmek hala mümkün.
En güzeli yorumu siz yapmışsınız hocam artık spamda çok yüksek gelirler beklemek anlamsız gibi..

Son düzenleme:
Youtube diye bişey kalmadı malesef artık. Israrla ben sansımı denicem dersen belki ilk ayında 3 5 kurus alırsın ümidin artar 2. Ay tam seni düzene sokacagını düşünürken bi bakarsın tüm hesapların kapanmış kısacası bir ihtimal cep harçlığı alırım diyerek bunca stresi sıkıntıyı yasamaktansa hiç yapmam daha iyi

An itibari ile bir videoma topluluk geldi rahat durmuyorlarki nasıl eskisi gibi olsun o kadar uğraş videoyu engelden geçir yükle ..çnun biri gelsin bassın bayrağı yalan etsin mis gibi kanalı (kanalı silmezsem adsensede yalan olacak ) sonra kazanc bekle..

En güzeli yorumu siz yapmışsınız hocam artık spamda çok yüksek gelirler beklemek anlamsız gibi..

Belki anlamlıdır. Ben bir network sahibiyim ve tek kanaldan 2000 dolar kazanan kanallarımız var. Bunlar da orjinal, özgün falan değil.

Demek ki mümkün oluyor. Eskiden 100 kişiye bu mümkün oluyorsa artık 15 kişiye mümkün oluyor. Fark bu.

arkadaşlar yorumlarınızı okudum. Youtube bizi adım adım özgüne çevirmiş bence. Anladığım kadarıyla her yıl biraz zorlaştırarak özgüne geçin diyor bence ve her yıl bazıları özgüne geçiyor, bazıları videoyu özgünleştirmek için renderliyor. Youtube çoğu kişiyi bu taktiğiyle özgüne geçirmeyi de hemen hemen başardı. Şuanda da son noktayı koyuyor.

Youtube İlk para vermeye başladığında sadece özgün kabul etseydi şuanki özgün kanal yapanların çoğu kanal yapmazdı. Çünkü çoğu kişi kazanacağına inanmazdı. Youtubede önce spamı kabul ederek herkesin ağzına her ay bir kaşık bal sürdü. Tabi bazılarına bir kavanoz bal sürmüştür. Böylece insanlar kazanacağına inandı ve özgün kanal açarak daha uzun vadeli kazanacağına inandı.

Sonuç olarak: klasik birşey söyleyim arkadaşlar, Bunlar Amerikanın oyunu :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu forumla geç tanışmış olsamda spamda az çok geçmişimiz var ve şunu gördüm şunu öğrendim gOOGLE yaptığı bi güncellemeyi asla geri almadı, almaz.
Spam bitti veya yapmayın demiyorum boş zamanın çoksa uğraş ama ben sizin yerinizde olsa alternatif kazanç kaynağının temelini atardım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri