Sizce Awesomeness Temeli Geçmeli miyim ?

nisyantv

Yasaklanmış
Arkadaşlar geçen hafta dikkat çeken özellikleri sebebiyle bende partnere sıcak bakmaya başladım ve yeni açtığım bir dizi kanalını geçirdim şimdilik iyi gidiyor

Partnerlik hakkındaki ön yargılarımı kırdım. Şimdi ise temeli tüm kanalları adım adım geçirmeyi düşünüyorum.
Acaba hepsini aynı ad ile kabül ederler mi sorun çıkar mı ve eklediğim örnek kanala örnekle daha mı iyi kazanırım.

işte örnek bir kanalım
Görüş ve önerileriniz beklyorum

bence hepsini partnere geçir ama aweye değil diğer partnerlere dene aynı isim aynı paypal sıkıntı olmaz

bence hepsini partnere geçir ama aweye değil diğer partnerlere dene aynı isim aynı paypal sıkıntı olmaz

peki denediğini ve tavsiye edeceğiniz başka kanal var mı hocam ?
Artı awede aynı isim ve aynı kanallar sıkıntı olur mu diyorsun creative geçirsem zaten aynı paypala ödeme yapacaklar. oysa ben hepsini tıpkı adsensedeki gibi bir hesapta toplamaya çalışıyorum

ama önerilerinizi bekliyorum çünkü; amatör müzik kanalım var ayda 500k hiti var ama adsense videoların kısa ve görüntü bozukluğundan dolayı ayda bana 300+ dolar verse öpüp başıma koyacağım.

---------- Mesaj saat 06:39:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:36:11 civarında gönderildi. ----------

sen bilirsin hazır knalları geçirmede ne yaparsan yap

hocam hepsi hazır kanal :D yani resimde gördüğün gibi :D
en cezbdi yanıda 1k ya 2 dolar vermesi belkide öyle değildir ama sadece müzik kanalıma 2 dolar verse aylığı 1000 dolar oysa ben o kanaldan geçen ay 380 TL Aldım :( yani aradaki uçurum hiç de düşünülmeyecek cinsten değil :)
isterse para mı 3 ay sonra versinler ama bir çözüm yapmam lazım :)

peki denediğini ve tavsiye edeceğiniz başka kanal var mı hocam ?
Artı awede aynı isim ve aynı kanallar sıkıntı olur mu diyorsun creative geçirsem zaten aynı paypala ödeme yapacaklar. oysa ben hepsini tıpkı adsensedeki gibi bir hesapta toplamaya çalışıyorum

ama önerilerinizi bekliyorum çünkü; amatör müzik kanalım var ayda 500k hiti var ama adsense videoların kısa ve görüntü bozukluğundan dolayı ayda bana 300+ dolar verse öpüp başıma koyacağım.

tamamda awe geciktiriyor ödemeleri yani yeni sistem filan diyorlar ama creative filan telif gelsede sana ödeme yapıyor sonrada senı atıyor awe ise telif geldimi senı partnerden atıp tekrar alıyor üstüne para kazanman gidiyor tabi awe herkese yapmıyor bunu bu ay bana yapmadı mesela hepsini aweye geçirip ziyan etme derim

ne desek anlamayacağın kesin tüm kanallarını geçir aweye çok para kazanacaksın kolay gelsin

haklsın [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]
bilgilendirmen için saol creative inceleyiceğim müzik kanalı ile ilk sonrada adım adım geçmeyi planlıyorum. peki sence bu istatistik ile awede daha mı iyi alırım ? :)
artı bu kanallara telif gelmesi zor gelse dizi kanalına gelir oda awede ve tüm dizileri çalışmıyorum ama belli olmuyor, sabah uyandığında kırmızı uyarı tüm sayfada oluyor :D

---------- Mesaj saat 06:50:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:49:21 civarında gönderildi. ----------

ne desek anlamayacağın kesin tüm kanallarını geçir aweye çok para kazanacaksın kolay gelsin

Sinirlenmeyin hocam zaten belirtiğim gibi görüş ve önerileriniz aldım.
Bende Awe babamın oğlu demedim, siz değerli dostlara danışayım dedim :)

sinirlenmiyorum partner yap ama hazırdaki kanalları geçirme diyorum sadece elindekinden olma

15 gün geçmiyor günlük 200 dolarlara çıkartıyorum telifde gelmiyor ama hala ödeme yok yok yok 6 bin tl alacağım var nasıl alacağız nne zaman alacağız ???
o yüzden geçirme hazır kanalları arkadaşım ;)

haklsın [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]
bilgilendirmen için saol creative inceleyiceğim müzik kanalı ile ilk sonrada adım adım geçmeyi planlıyorum. peki sence bu istatistik ile awede daha mı iyi alırım ? :)
artı bu kanallara telif gelmesi zor gelse dizi kanalına gelir oda awede ve tüm dizileri çalışmıyorum ama belli olmuyor, sabah uyandığında kırmızı uyarı tüm sayfada oluyor :D

---------- Mesaj saat 06:50:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:49:21 civarında gönderildi. ----------

Sinirlenmeyin hocam zaten belirtiğim gibi görüş ve önerileriniz aldım.
Bende Awe babamın oğlu demedim, siz değerli dostlara danışayım dedim :)

aynen happy dınle aweye cok gecmek ıstıyorsan bende öyle yapıyorum yenı kanal acıyorum bos vaktımde sallıyorum vıdeoları müzik kanalını zoomine sok

sinirlenmiyorum partner yap ama hazırdaki kanalları geçirme diyorum sadece elindekinden olma

15 gün geçmiyor günlük 200 dolarlara çıkartıyorum telifde gelmiyor ama hala ödeme yok yok yok 6 bin tl alacağım var nasıl alacağız nne zaman alacağız ???
o yüzden geçirme hazır kanalları arkadaşım ;)

hocam deniyeceğiz bakalım şu müzik kanalı ilkin bir geçirmeyi düşünüyorum aweye yada başka bir yere aylık 300 TL sini çıkardım gözden

485 bin izlenim aldım ama para bırakmıyor kanal herhangi bir network 2 dolar veriyor düşüncesi açıkçası heyecanlandırdı
yine görüşleriniz sağ olun tim bilgilendirmelerimiz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri