Sizce Biri Saldırı mı Yapıyor ?

D
  • Kullanıcı DreadfuL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

DreadfuL

Guest
Merhaba arkadaşlar 2 gündür sayfa to inanılmaz bi şekilde arttı nerdeyse 4 katına çıktı bugünde aynı şekilde devam ediyor saat daha 6 olmasına rağmen 450 tık oldu şuan yine dünki gibi olucak galiba sayaç sabah 10 da sıfırlanıyor sizce google a bildirmelimiyim yoksa normal mi banlanırmıyım ? Kendim hiç bir şekilde müdahale etmiyorum buyrun buda istatistikler 13 ağustosda adam akıllı girdim bu işe
rstjh.png

Şuan için bendede durum aynı T.O 2 gün öncesine kadar %1.5 iken dün ve şuana kadar %5 'lerde. Bende kuşkulanmışdım ama demek ki herkes de bu şekilde durum.

Benim sayfa TO hep bu oranlarda ama görüntülenme 200 ün üstüne çıkmadığı için çokta bir şey kazandırmıyor, sorun olacağını da sanmıyorum bu arada.

Şuan 3 e düştü sayfa to iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama kendimi daha rahat hissediyorum bu şekilde çok kazansak dert az kazansak dert herşeyi dert bu youtube un :)

Valla hocam sen bu sayfa to'dan korkuyorsan ben ne yapayım ay ortalamam bile bu ayın ki %5.00 son 1 haftada dahada artmaya başladı %10'a kadar vuruyor valla.:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri