Sizce bu alan adıyla site tutar mı?

emretanerc

Kayıtlı Üye
BM6Z4L.png

Bugün aldım Dizi,Oyun,Programları torrent olarak paylaşıcam belki sizinde işinize yarayacak güncel dosyalar olabilir açıldıktan sonra sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Güzel isim, içeriğin çok iyi olması lazım ki tutsun. O da size kalmış bir şey artık.

Uygun domain kaliteli içeriği destekler yoksa tek başına bir anlamı yok

domaine uygun bir proje geldi aklıma.Dünyanın en büyük 5 büyük torrent sitesinin güncel listelerini sitene iframe ile çek.Ayrıca arama kutusu da olsun sitede.bu arama kutusunda arama yapıldığı zaman bu belirlenen 5 torrent sitede arama yapılsın.Böylelikle millet tek tek torrent site gezmez hepsine tek elden mis gibi ulaşabilir.Al sana kaymak gibi proje ve domainine de uyuyor:)

tabi iyi derecede php bilmen lazım.

domaine uygun bir proje geldi aklıma.Dünyanın en büyük 5 büyük torrent sitesinin güncel listelerini sitene iframe ile çek.Ayrıca arama kutusu da olsun sitede.bu arama kutusunda arama yapıldığı zaman bu belirlenen 5 torrent sitede arama yapılsın.Böylelikle millet tek tek torrent site gezmez hepsine tek elden mis gibi ulaşabilir.Al sana kaymak gibi proje ve domainine de uyuyor:)

bazı scriptler var sadece torrent araması yapıyor onlardan kurulabilir, iframe ilede Populer Torrents filan halledilir sanırım.

Bugün host alıcam akşama doğru şekillenir site büyük ihtimal yorum atanları alıntılayıp sitenin teması içeriği hakkında cevap bekleyeceğim.

Bunu ben yapmistim 3 yil once. Hindistan kaynakli media yapim firmalari mail usttune mail atmaktan bikkinlik getirdi. En sonunda biraktim.
Buyuk public tracker larin tum iceriklerini aliyordu. Onlarla birlikte gunceldi. Tek farkimiz reklam yoktu.
Zaten etrafimdaki kisilerin torrenti indiremeden adu*lt reklamlara basmasi vb. Skıntilardan dolayi reklamsiz halini yapmistim.

Bunu ben yapmistim 3 yil once. Hindistan kaynakli media yapim firmalari mail usttune mail atmaktan bikkinlik getirdi. En sonunda biraktim.
Buyuk public tracker larin tum iceriklerini aliyordu. Onlarla birlikte gunceldi. Tek farkimiz reklam yoktu.
Zaten etrafimdaki kisilerin torrenti indiremeden adu*lt reklamlara basmasi vb. Skıntilardan dolayi reklamsiz halini yapmistim.

Sonuç?

maddi karşılık beklemediğim için kapattım hocam.
ama site hiti fena sayılmazdı.
yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda falan kapattım. bıkkınlık geldi maillerden.
bu public tracker lar nasıl bir DMCA yolu izliyorlar bunun altından nasıl kalkıyorlar bilmiyorum.
ha bu arada hostu Türkiyeden tutma bence.
çünkü bu public tracker a Türk içerikli paylaşımlar da düşüyor.
yapımcının yaptırımına maruz kalma ihtimalin olmasın. ne olur ne olmaz

maddi karşılık beklemediğim için kapattım hocam.
ama site hiti fena sayılmazdı.
yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda falan kapattım. bıkkınlık geldi maillerden.
bu public tracker lar nasıl bir DMCA yolu izliyorlar bunun altından nasıl kalkıyorlar bilmiyorum.
ha bu arada hostu Türkiyeden tutma bence.
çünkü bu public tracker a Türk içerikli paylaşımlar da düşüyor.
yapımcının yaptırımına maruz kalma ihtimalin olmasın. ne olur ne olmaz

Öneriler için teşekkürler kafadamdaki bir kaç soruyu pm olarak atıcam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri