Sizce Bu Parayı Alır Mıyım?

Y4LN1Z_PR3NS

Kayıtlı Üye
Web sitesi
ceponay.com
Merhabalar.

Birkaç gündür iyi gelir kaynağı olan bir kanalıma bugün giriş yaptığımda $ ışıkları sönmüştü, gelen maillere baktığımda bir kanal yüzünden para kazanması kapatılmış bütün kanallarımın.

Tabii ki o kanalı hemen Serkan hocamın öğrettiği yöntemle veri araçlarından hesabı sildim ve hemen ardından diğer para kazandıran kanalıma girerek Google bağlantısını kestim, sonra Google Plus sayfasını aynı şekilde veri araçlarından sildim ve tekrar bağladım şuan para kazanmasının düzelmesini bekliyorum.

+ Sizce bu parayı alır mıyım?
+ Bu Google+ ile kanal kes bağla yaptığımda alt kanal olarak geri dönüyor sizce Google bunu yeni bir kanal gibi algılayıp diğer ana kanaldan kazandığım parayı yok eder mi?
+ Diğer kanallarımın da para kazanmasını açacağım, 5 günlük bir süreç var bu süreçte de kazanabildiğim kadar mantığındayım sizce de açmalı mıyım?
+ Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

kanalların alt kanal ise paraya elveda de.keşke ana kanal yapsaymışsın hepsini.hemen açmaya bak kanalları yoksa toz olur gider.
bu arada hangi kategori benim gibi dizi film işi mi yapıyorsun?oranlar çok güzelde.

kanalların alt kanal ise paraya elveda de.keşke ana kanal yapsaymışsın hepsini.hemen açmaya bak kanalları yoksa toz olur gider.
bu arada hangi kategori benim gibi dizi film işi mi yapıyorsun?oranlar çok güzelde.

Hepsi ana kanaldı fakat Google kes bağla yaptığım için bütün videolar aboneler falan yeni bir alt kanal oluşturulup oraya gönderildi.

Çizgi Film

allah allah ne zaman kapandı ki 14 gün sonra alt kanala geçmesi lazım.şaşırtıcı,sms onayı isterse ben ücretsiz yardımcı olurum ama senin durumu çözemedim.

Hepsini 1 kerede bağla google +ya sorunlu kanali sil acilmasni bekle

allah allah ne zaman kapandı ki 14 gün sonra alt kanala geçmesi lazım.şaşırtıcı,sms onayı isterse ben ücretsiz yardımcı olurum ama senin durumu çözemedim.

11:30 gibi kapandı 1 saat önce falan onay istedi, ev telefonunla yaptım sağ olasın...

İnşallah para yanmaz...

Hepsini 1 kerede bağla google +ya sorunlu kanali sil acilmasni bekle

sorunlu kanalı hesap olarak komple sildim. Diğer kanallarımı bağlıyorum şuan.

11:30 gibi kapandı 1 saat önce falan onay istedi, ev telefonunla yaptım sağ olasın...

İnşallah para yanmaz...

sorunlu kanalı hesap olarak komple sildim. Diğer kanallarımı bağlıyorum şuan.

hocam muslera nın dediği şekilde yaptın demi.benimde çizgi film kanalım var dün para kazanmayı açtım,sebep olan kanalın g+ tam silmemişim yine kapandı

hocam muslera nın dediği şekilde yaptın demi.benimde çizgi film kanalım var dün para kazanmayı açtım,sebep olan kanalın g+ tam silmemişim yine kapandı

Evet evet veri araçlarından o kanalı sildim ve diğer kanalları aynı şekilde tekrar Google Plus sayfasına bağlamadan önce veri araçlarından Google Plus'u siliyorum ve tekrar düzgün bir şekilde bağlıyorum.

---------- Mesaj saat 17:57:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:06 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Merhabalar.

Birkaç gündür iyi gelir kaynağı olan bir kanalıma bugün giriş yaptığımda $ ışıkları sönmüştü, gelen maillere baktığımda bir kanal yüzünden para kazanması kapatılmış bütün kanallarımın.

Tabii ki o kanalı hemen Serkan hocamın öğrettiği yöntemle veri araçlarından hesabı sildim ve hemen ardından diğer para kazandıran kanalıma girerek Google bağlantısını kestim, sonra Google Plus sayfasını aynı şekilde veri araçlarından sildim ve tekrar bağladım şuan para kazanmasının düzelmesini bekliyorum.

+ Sizce bu parayı alır mıyım?
+ Bu Google+ ile kanal kes bağla yaptığımda alt kanal olarak geri dönüyor sizce Google bunu yeni bir kanal gibi algılayıp diğer ana kanaldan kazandığım parayı yok eder mi?
+ Diğer kanallarımın da para kazanmasını açacağım, 5 günlük bir süreç var bu süreçte de kazanabildiğim kadar mantığındayım sizce de açmalı mıyım?
+ Daha fazla yapabileceğim bir şey var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

kardeşim k.bakma şimdi anca foruma girebildim öncelikle hata yapmışsın
ilk olarak sebep gösterilen kanalı silmişsin bu çok önemli
akabinde kanalı google + dan kesip tekrar bağlarken, tekrar bağladığında sana iki seçenek sunar, şuanda tam hatırlamıyorum ama o 2 seçnekten birini sçetiğinde kanalın alt kanal olur diğerini seçtiğinde ana kanal olarak devam ediyor
bu dakikadan itibaren eğer bu alt kanal olan kanlaın açılmazsa hemen sil
yani kanalın para kazanması kapalı halde kanal nekadar açık kalırsa parasını okadar alman zorlaşır

kardeşim k.bakma şimdi anca foruma girebildim öncelikle hata yapmışsın
ilk olarak sebep gösterilen kanalı silmişsin bu çok önemli
akabinde kanalı google + dan kesip tekrar bağlarken, tekrar bağladığında sana iki seçenek sunar, şuanda tam hatırlamıyorum ama o 2 seçnekten birini sçetiğinde kanalın alt kanal olur diğerini seçtiğinde ana kanal olarak devam ediyor
bu dakikadan itibaren eğer bu alt kanal olan kanlaın açılmazsa hemen sil
yani kanalın para kazanması kapalı halde kanal nekadar açık kalırsa parasını okadar alman zorlaşır

Yardımın için teşekkürler evet ilk olarak sebep gösterilen kanalı sildim ve ardından google kes bağla veri ayarlarından google plus ile alakalı her şeyi sil falan onları yaptım sonra tekrar bağlarken karşıma iki seçenek çıktı üstteki ana kanalı devam ettiriyor alttaki alt kanalı devam ettiriyor. Yanlışın var galiba ana kanal olarak devam ettiğimde kabul etmiyor. İlk başta bende ana kanal yapmam gerektiğini düşünüyordum öyle de yapacaktım ama alt kanal yapmışım, yanlışlıkla alt kanal yaptım diye üzülüyordum neyse dedim bu dursun bakalım ne olacak diye, hemen ardından girdim başka bir hesaba diğerini ana kanal yaptım ardından 1 saat sonra baktığımda alt kanal olan açılmıştı, ana kanal olan açılmamıştı.

Nazar değmesin şuan alt kanal olan kanallarımın hepsi devam ediyor ana kanallar açılmamıştı tekrar kes bağla falan yaptım onları da alt kanal yaptım. Şuan Adsense sayım yapıyor.

Sence başka yapmam gereken bir şey var mı? Parayı alır mıyım acaba? Zaten 1 telif, 1 topluluk geldi fazla kazandıran kanala artık alabildiğim kadar alırım yakında kapanır o.

Hocam şu yazdığın olayıın aynısı bugün başıma geldi . benim 2 tane önemli kanalım vardı , sebep olan kanalı komple sildim, önemli olan kanallrımın 2side alt kanaldı google+ya bağlıydı
kestim 2sinide 10 dakika sonra tekrar bağladım . arkadaşın yazdığı gibi 2seçenek vardı bi kırmızı youtube simgeli kanal adı birde diğeri . ben youtube simgeli olanı seçtim devam ettim . öğlen 2 gibi oldu olay şuan bekliyorum açılmalarını :)

Hocam şu yazdığın olayıın aynısı bugün başıma geldi . benim 2 tane önemli kanalım vardı , sebep olan kanalı komple sildim, önemli olan kanallrımın 2side alt kanaldı google+ya bağlıydı
kestim 2sinide 10 dakika sonra tekrar bağladım . arkadaşın yazdığı gibi 2seçenek vardı bi kırmızı youtube simgeli kanal adı birde diğeri . ben youtube simgeli olanı seçtim devam ettim . öğlen 2 gibi oldu olay şuan bekliyorum açılmalarını :)

hocam kendin bilirsin ben yönlendirme yapmayayım ama diğerini yaparsan 2sini de koru dersen hemen oluyor. 1 saate max 2 saate falan. Ama sen bilirsin belki para kazanmaları kapatılabilir falan hiçbir bilgim yok ben sadece böyle yaptım bütün kanallarımı şuan nazar değmesin hepsi açık :)

hocam kendin bilirsin ben yönlendirme yapmayayım ama diğerini yaparsan 2sini de koru dersen hemen oluyor. 1 saate max 2 saate falan. Ama sen bilirsin belki para kazanmaları kapatılabilir falan hiçbir bilgim yok ben sadece böyle yaptım bütün kanallarımı şuan nazar değmesin hepsi açık :)

ozaman aboneler falan değişiyormu pekii ? izlenime etkisi olurmu ?

sabah dolar ışıklarını görmzsem bende böyle yapacağım :)

Yok yok her şey aynı kalıyor sadece ana kanal alt kanal oldu benim. Buraya da yazarsan sonucu sevinirim :)

kardeşim vallahi yani tam hatırlamıyorum ama bi önceki yorumunda yanılıyorsun dedin yani şuanda gerçkten tam hatırlamıyorum ama ben o çıkan iki seçenekten birini seçmiştim benim kanallar ana kanal olarak devam etmişti ve para kazanmalarıda açılmıştı hatta kimi kanallar ne hikmetse ilk seferde google+ ile açılmıyor, ben google + ile açılmayan kanalları ikinci üçüncü seferde deneyerek sonunda açıyorum, ancak bence burda önemli olan şey
kanalı google+ ile kestikten sonra aynı dakka içinde tekrar google+ ile bağlamamak gerek, yani bence kanalın google + bağlantısını tekrar bağlatmak için aradan 24 saat yada biraz zaman geçmesi lazım 5 6 saat gibi

kardeşim vallahi yani tam hatırlamıyorum ama bi önceki yorumunda yanılıyorsun dedin yani şuanda gerçkten tam hatırlamıyorum ama ben o çıkan iki seçenekten birini seçmiştim benim kanallar ana kanal olarak devam etmişti ve para kazanmalarıda açılmıştı hatta kimi kanallar ne hikmetse ilk seferde google+ ile açılmıyor, ben google + ile açılmayan kanalları ikinci üçüncü seferde deneyerek sonunda açıyorum, ancak bence burda önemli olan şey
kanalı google+ ile kestikten sonra aynı dakka içinde tekrar google+ ile bağlamamak gerek, yani bence kanalın google + bağlantısını tekrar bağlatmak için aradan 24 saat yada biraz zaman geçmesi lazım 5 6 saat gibi

valla onu yapmayı çok isterdim de çok kazandıran bir kanalım var ve kanalımda 1 telif 1 topluluk ihtarı var bugün yarın kapanır diye düşünerekten açtım. Mesela bu ay sonu diyelim son dakika para kazanma kapatılırsa bizim para da gidiyor değil mi? :/ biz nasıl kontrol edeceğiz bunları?

sms onayı yaptıysan alt kanal açmışsındır,yok profil ismim kalsın seçeneği var altta onu seçtiysen sms onayı istemez eski düzen devam eder ana kanal olarak.bende kanalların açılmasını bekliyorum hadi bakalım

sms onayı yaptıysan alt kanal açmışsındır,yok profil ismim kalsın seçeneği var altta onu seçtiysen sms onayı istemez eski düzen devam eder ana kanal olarak.bende kanalların açılmasını bekliyorum hadi bakalım

bu ayki parayı hata kaza alayım da diğer ay daha çok çalışacağım. :)

İnşallah alırım...

bakın arkadaşlar bende bi kaç bi şey yazayım ;

şu linkteki arkadaşın anlattıklarını aynen yapın :
Para Kazanmaya Kapalı Olan Kanalınızı Para Kazanmaya Açma Yöntemi - Google Fan Webmaster Forum

kanal dediğiniz gibi bi kaç saat bekledikten sonra para kazanması açılıp alt kanal oluyor ..ama daha sonra tekrardan g+ bağlantısını kesin eski haline ana kanala dönüşüyor.tabi benim gibi en başta url vererek ana kanal yaptıysanız diğer işlemleri bilemiyorum.ben bu şekilde sağolasın bi arkadaşın yardımıyla 5 kanalımı açtım işe yarayan diğerlerini sildim zaten çöp gibiydiler.bu arada para kazanmayı açatıysan evet bence paranı alırsın.

Youtube hesabım: Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı.

Parayı alır mıyım arkadaşlar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri