Sizce Bu Telif Gerçek mi?

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Merhaba arkadaşlar, normalde Sahte teliflere takılmam ama Türkçe dublaj matrix yüklüydü kaç aydır kanalımda, Bugün kanala girdim baktım telif gelmiş,. acaba sahte mi ?

• avacıMC for Warner Bros.
  • Davacı E-postası[email protected]
  • Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma Film *****************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam şayet öğrenirsen gerçek olduğunu bu warner bros dava bile açıyo haberin olsun insanlar karakola gidip ifade veriyomuş.Korktum bu yüzden çizgi film çalışmıyorum :D

İkisi aynı şey mi?

şaka yaptım, ama geçenlerde sahte gerçek farketmez alayına karşı bildirim yaptım, hafiften kafam güzeldi. dedim alayına gider.

Şu an ayığım ondan soruyorum Warner Bros'tan korktuğumdan değil, çok yoğun bir insanım mahkemeye gidecek vaktim yok :P :D:D:D

şaka yaptım, ama geçenlerde sahte gerçek farketmez alayına karşı bildirim yaptım, hafiften kafam güzeldi. dedim alayına gider.

Şu an ayığım ondan soruyorum Warner Bros'tan korktuğumdan değil, çok yoğun bir insanım mahkemeye gidecek vaktim yok :P :D:D:D

mahkemeye gitmene gerek yok onlar seni alip götürürler merak etme :)

bu ********in Allah belasını versin
geçen disney 2 filminede buna benzer bir mail telif attı

an itibariyle bundan telif yedim

DavacıMC for Warner Bros.
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma xxxx

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

Merhaba arkadaşlar, normalde Sahte teliflere takılmam ama Türkçe dublaj matrix yüklüydü kaç aydır kanalımda, Bugün kanala girdim baktım telif gelmiş,. acaba sahte mi ?

hocam geri bildirim yaptınmı yaptıysan neler yazdın geri bildirime

+ ile normal kullanıcı e posta alamıyor özel eposta buyuk ıhtımal gerçektir brando bo da bu tarz +....dispute şeklinde mailden telif atıyordu genede sen bilirsin geribildirim konusunda
167

2000li yılların öncesi filmler galiba çalıştığın kategori.

Gerçek olsa bile yabancı olduğu için pek sorun olacağını sanmıyorum ama. Büyük şirketse eğer o riski hiç almazdım.

yok artık arkadaşlar
benim telif yediğim film başka film şirketine ait hiç warner brosla uzaktan yakından bir alakası yok

ee nasıl olabilirki gerçekse warner bros atıyorum lionsgate filmlerine telif hakkı iddia edebiliyor mu

bu ********in Allah belasını versin
geçen disney 2 filminede buna benzer bir mail telif attı

an itibariyle bundan telif yedim

DavacıMC for Warner Bros.
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışma xxxx

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

hocam geri bildirim yaptınmı yaptıysan neler yazdın geri bildirime

geçende alayına geri bildirim yaptım.

Youtube un göreceği yere. Bu telif hakkı ihtarı sahtedir, dedim

Telifi atan kişiyede Güzel bi giydirdim.

Bu telif gerçek mi değil mi biraz araştıracağım, sahte olduğuna kanaat getirirsem öyle atacağım karşı bildirimi.

warner bros'un isminin geçtiği her telif gerçek.

warner bros piyasa da kendi kopyalarının ortalıkta dolaşmasına izin vermeyecek kadar büyük bir şirket. ayrıca warner bros uzak doğu bazı film şirketleriyle ortalık anlaşması yapmış olabilir ama yine şüphelendiysen bu mail size ait mi diye warner bros ofisine bir mail yazabilirsin.

bu arada ben film çalışırım bir yılda iki telif geldi sadece. teliflerin yüzde 99 gerçektir. bu arada daha kibar uslubun olsun delikanlı.

neyin kafasını yaşıyosun kardeşim
telif yediğim film bi çin film şirketine ait, warner bros gerçekte hak iddia edebiliyormu sence çin yapımı bir film şirketinin filmine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri