sizce bu tip bir kanalın ne kadar şansı var

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Selam beyler ben spamı bıraktım artık kanal satısınıda şuanlık yapmıyorum elimde kalan birikimlerimle

1 adet canon 600d
50 adet playdoh oyun hamuru
115 adet minifgür oyuncak
2 parça karakterli duvar kagıdı
23 adet ampül 23 adet duy
ampül ve duyları dengede tutmak için tahta aldım

Çekimlerine basladım ama genede size sormak istedim gece gece canım sıkıldı hem belkide benden çok diger arkadaslarada örnek olur diye böyle bir konu açmak istedim.

Çalıştıgım şekilde şuanda kanal gösteremiyorum ama 5 adet videom var
elimde hazır olan 10 olunca sayı yüklemeye baslıcam

Genel anlamda playdohdan yumurta yapıp içinden tanınmıs karaketer oyuncaları çıkarıyorum +olarak kaseler içinde şeker şeklinde playdoh hamuruyla şekerler yapıp içlerine oyuncak gizliyorum onları açıyorum
+olarak dondurma makinesi aldım playdohun ondan videolar çıkıcak ve son olarakda klasik elma armut muz sebze meyve yazı rakam vs gibi videolar çekicem

sizce bu tarz bir özgün kanalın yaşam şansı nedir gelirleri ne seviyede olur ne kadar sürede basarı saglanabilir vs bu konularda genel fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler:)

iş sende bitiyor fark yaratırsan şu anda en yüksek rekabetteki kategorde bile yürür gidersin

Teşekkürler abi bakalım inşallah görücez bu tip çalışıp basarılı olan çok kanal var hatta yeni özgünlerin videolarını hacılayan ve basarılı olan çok spam kanalda var :D bakalım benim şansım yaver gidicekmi

Bu tür kanal çok var tutabilir de tutmayabilir de biraz farklılık getirirsen iyi iş yapabileceğin bir kategori.

Hocam videoların kaliteliyse illa ki tutar tutmaz diye bişey yok sadece kitleye ulaşman için biraz zaman gerekiyor.

türkçeyse çok tutacağını sanmam. o içerik eskiden iyiydi şuan ipini koparan yaptı. ekmek yok o katagoride.

[MENTION=16008]TeBo[/MENTION] yok türkçe değil ingilizce olucak ama çok konuscagımı sanmıyorum genelde yabancınlarında yaptıgı gibi olucak alt tarafa müzik vericem :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam yabancı olması avantaj elbet ve bu tarz kanallar çocuklara hitap ettiği için videoları 5 dk ve üzeri sürelerde tutarsanız izlenmelere göre çok iyi gelirler getirecektir. Youtube'nin videoyu popüler yapma sistemi videoyu izleyen kişilerin baştan sona videoyu izleme politikasına göre işliyor. Yani ürettiğiniz içeriği izletebiliyorsanız baştan sona o videonuz kısa sürede iyi yerlere ulaşır. Tavsiyem kaliteli bir mikrofon alıp yumurtadan çıkan karakterleri böyle hani pingu denen bir çizgi film vardı eskiden onların konuşma stili gibi bir konuşma ile seslendirmek. Hem farklılık olur diğer kanallar ile aranızda hem de izleyenlerin daha da hoşuna gider. Arka plandada tatlı bir müzik oldumu yapacağınız işin çok iyi yerlere geleceğini tahmin ediyorum :)

yatırım reklam yapmadan olmuyor hocam bu katagoride rakipler cok güclü onun için tanıtım yapmanız gerekli devamlı buda para istiyor reklam butcenız varsa 1 sene cebten gider daha sonra kanal oturmaya baslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri