furkan
Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
öncelikle bu konuyla ilgili nasıl başlık yazıcağımı bilemedim
konuyu başlıktan dolayı kapatmazsanız sevinirim
şimdi malüm son iki gündür para kazanma kapatma olayı yaşıyoruz
Aklıma iki fikir geldi sizce olurmu acaba ve oluyorsa ben bu iki soruya cevap bulmak için konuyu açtım
1- kanalı adsenseye bağlamadan para kazanmayı açsak bu para sonra kanalı adsenseye bağladığımızda geçermi
bu sorudan maksat hani youtub son günlerde adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor ya kanallar adseneye bağlı olmasa belki bir çözüm olur
2- bir kanal birkaç mebla kazandırdı diyelim
bu kanalın para kazanmasını devre dışı bıraksak sonra ilerde tekrar para kazanmayı açsak bu kanalın parası uçarmı yoksa adsenseye yansırmı
forumda falan aradım bu iki soruyla ilgili başlıkları ama bulamadım
bir kusurum olduysa affola saygılar
öncelikle bu konuyla ilgili nasıl başlık yazıcağımı bilemedim
konuyu başlıktan dolayı kapatmazsanız sevinirim
şimdi malüm son iki gündür para kazanma kapatma olayı yaşıyoruz
Aklıma iki fikir geldi sizce olurmu acaba ve oluyorsa ben bu iki soruya cevap bulmak için konuyu açtım
1- kanalı adsenseye bağlamadan para kazanmayı açsak bu para sonra kanalı adsenseye bağladığımızda geçermi
bu sorudan maksat hani youtub son günlerde adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor ya kanallar adseneye bağlı olmasa belki bir çözüm olur
2- bir kanal birkaç mebla kazandırdı diyelim
bu kanalın para kazanmasını devre dışı bıraksak sonra ilerde tekrar para kazanmayı açsak bu kanalın parası uçarmı yoksa adsenseye yansırmı
forumda falan aradım bu iki soruyla ilgili başlıkları ama bulamadım
bir kusurum olduysa affola saygılar