Sizce bu yöntem işe yarar mı?

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
öncelikle bu konuyla ilgili nasıl başlık yazıcağımı bilemedim
konuyu başlıktan dolayı kapatmazsanız sevinirim

şimdi malüm son iki gündür para kazanma kapatma olayı yaşıyoruz
Aklıma iki fikir geldi sizce olurmu acaba ve oluyorsa ben bu iki soruya cevap bulmak için konuyu açtım

1- kanalı adsenseye bağlamadan para kazanmayı açsak bu para sonra kanalı adsenseye bağladığımızda geçermi
bu sorudan maksat hani youtub son günlerde adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor ya kanallar adseneye bağlı olmasa belki bir çözüm olur

2- bir kanal birkaç mebla kazandırdı diyelim
bu kanalın para kazanmasını devre dışı bıraksak sonra ilerde tekrar para kazanmayı açsak bu kanalın parası uçarmı yoksa adsenseye yansırmı

forumda falan aradım bu iki soruyla ilgili başlıkları ama bulamadım
bir kusurum olduysa affola saygılar

Cevap: Sizce bu yöntem işe yararmı

1. Sorunun cevabi bir cok konuda yaziyor ama yine de cevaplayayim. Evet,ay sonuna kadar baglarsan gecer.

2. Sorunun da cevabi vpbir cok konuda var ama yine bunu da cevaplayayim. Kazandigin parYa bisey olmaz,alirsin.

Hayirli bayramlar,bol kzanclar.

Bağlanmayan hesaplar bağlandığında önceki miktar yansımaz hocam..
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam yansır demiş ama bizzat test ettim yansımadı.Saygılar.

Hocam bu mantikta o zaman satisi yapilan kanallarin da adsense degistirmesinden sonra da yansimaz.Bu konu hakkinda bir video da vardi hatta google forumlarinin moderatorlerinin yaptigi,orada da geciyordu bu konu.

Yansir derken,kesinlesen miktara yansir.Oyle duzelteyim :)

para kazanmak kapaniyor, inceleniyor, sahte tehlif, kanaliniz durduk yere kapaniyor, google sayfaniz askiya alindigi icin kanaliniz gidiyor. Evet arkadaslar saydiklarimin hepsi sadece adsense bagli sade bir kanal icin. Tum bu sacmaliklardan kurtulmak icin tek ve kismen iyi bir cozum partnere gecmek. Hakketen bu kadar vakit kayb edib az-cok para kazanip ayin sonunda ala bilmiyoruzsa nicin daha adsensle calismaliyiz? Mecburen iyi bir partner bulup kanalimizi guvene almak lazim. Benim tum kanallarim gitdi yalniz 1 partnerli kanalim kaldi. Hala kazandiriyor ve hic bir sacmalik yok. Ben biktim adsensden, hakketen biktim. Benim icin adsense bitmisdir..

Bağlanmayan hesaplar bağlandığında önceki miktar yansımaz hocam..
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam yansır demiş ama bizzat test ettim yansımadı.Saygılar.

Serkan abiye sordum yansır dedi

Lütfen bu iki soruya bir açıklık getirelim
gerçkten böyle hayat memat meselesi

bütün adminleri davet ediyorum

Hocam cevabi verdik iste daha ne istiyorsun? :)

Admin degiliz diye cevabimiz kabul olmuyor sanirim ;)

bonus olarak bi miktar yansır, ne kadar para yansıyacagı youtube elinde...kazandıgın kadar yansımaz yani

eger bir kanal adsense ile bagli ise ve sonra bir baska adsense baglanirsa kazancin o aya ait kismi yeni adsense hesabina yansir ama hic adsense baglamadan kanal durup dururken kazanc daima 0 olur ve yansimaz, onlarca kanalimda bizzat denedim, adsense yoksa kazanc yoktur.

tamam arkadaşlar anladım tşkler

eger bir kanal adsense ile bagli ise ve sonra bir baska adsense baglanirsa kazancin o aya ait kismi yeni adsense hesabina yansir ama hic adsense baglamadan kanal durup dururken kazanc daima 0 olur ve yansimaz, onlarca kanalimda bizzat denedim, adsense yoksa kazanc yoktur.

aynen böyle

Kanalın Para kazanmasını açın AdSenseye Bağlamayın. Adsense panelinizde anlık göremezsiniz, Para kanalda biriksin Kanalda Para çok az yada 0 olarak gözükür ama ona aldanmayın ! Gelecek ayın 11-12 si gibi AdSensenizle ilişkilendirdiğiniz kanalın parası AdSense hesabınıza Toplu olarak yansır .

---------- Mesaj saat 16:07:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:02:19 civarında gönderildi. ----------

yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen

Adsense'i baglamanizin reklamin cikip cikmamasiyla alakasi kesinlikle yoktur.

Dostlar bi konuda sordum cevap bulmadı gene soruyorum,

bu ay içinde şuana kadar 300 küsür lira bırakan bi kanalın para kazanması dün sabah iptal oldu bugün geri geldi tekrardan para kazanmaya kapanmazsa bu ay içindeki kazanç gelecek ayın kesinleşen kazançlarına yansır mı ? bu 15 ine kadar olan 300 lira dahil olarak yoksa bundan sonra ki mi yansır sadece.

mrb arkadaşlar

Aklıma iki fikir geldi sizce olurmu acaba ve oluyorsa ben bu iki soruya cevap bulmak için konuyu açtım

1- kanalı adsenseye bağlamadan para kazanmayı açsak bu para sonra kanalı adsenseye bağladığımızda geçermi
bu sorudan maksat hani youtub son günlerde adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor ya kanallar adseneye bağlı olmasa belki bir çözüm olur

bu kanalın para kazanmasını devre dışı bıraksak sonra ilerde tekrar para kazanmayı açsak bu kanalın parası uçarmı yoksa adsenseye yansırmı

Yansımaz

Dostlar bi konuda sordum cevap bulmadı gene soruyorum,

bu ay içinde şuana kadar 300 küsür lira bırakan bi kanalın para kazanması dün sabah iptal oldu bugün geri geldi tekrardan para kazanmaya kapanmazsa bu ay içindeki kazanç gelecek ayın kesinleşen kazançlarına yansır mı ? bu 15 ine kadar olan 300 lira dahil olarak yoksa bundan sonra ki mi yansır sadece.

kimse bunu bılemedıgı ıcın cevaplamıyor. Para kazanma kapandıgında kesıntı yapma olayı ılk defa bu ay gerceklestı. Yasanmamıs seyı sana ne deseler boş. Ilk yasayan sen olacaksın, bunun cevabını ben / biz de merak edıyoruz. Durum belırlenınce bı konu acarak altında anlatırsan bız de bılgılenırız.

[MENTION=79]Strider[/MENTION] hangisi yansimaz acaba?

mrb arkadaşlar

Dediklerini yaptım kanal gene gitti. Reklam olmadıgı halde. Google + ya baglamadım şimdi öle deniyorum 2 gündür duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri