Sizce google neden son zamanlarda Türkiye için doodle yapmıyor?

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Arkadaşlar geçtiğimiz bayramlarda ve bugün 30 Ağustos'ta google Türkiye için bir doodle hazırlamadı. Sizce neden böyle bir şey yapıyor? Bundan 1 sene öncesine kadar google böyle şeyler yapmazdı. Türklere karşı garezleri mi var?

Ben bugün gördükten sonra yandex kullanmaya karar verdim reklama girer mi bu bilmiyorum ama yandex büyük bir yükseliş yaptı umarım böyle devam eder. Bunun yanında umarım bir reklam platformu yaratır adsense gibi de google bizi mumla arar.

Yandex

Google

Chrome'u pc den ve telefondan kaldırıyorum şuanda yaptığı gerçekten saçmalık.

yandex bir video sitesiyle gelse de google kendine bir çeki düzen verse. güncellemelerden başım döndü.

bana şundan ötürü gibi geliyor başka ülkeler yapmazken biz vergi öde diye dava açtık diye oldu diye düşünüyorum dikkatimi çekti o olay yaşandıktan sonra başladılar doodle yapmamaya önceden hep yaparlardı kalplerini kırdık galiba :D

Doodle yapınca mutlu mu olacaktık???

Olay doodle değil, en önemli milli bayramlardan biri. Türkiye'den google nin araba yüküyle para götürdüğü bi gerçek bence. Sanırım vergi olayıyla alakalı bişey, fakat her iki tarafta anlaşmalı. Maliye, kolaylık yaparsa bakarsınız bize de yarar.

Olay doodle değil, en önemli milli bayramlardan biri. Türkiye'den google nin araba yüküyle para götürdüğü bi gerçek bence. Sanırım vergi olayıyla alakalı bişey, fakat her iki tarafta anlaşmalı. Maliye, kolaylık yaparsa bakarsınız bize de yarar.
Götürdüğü parafan bi zahmet vergisin versin o zaman. Valla ben kafama takmiyorum doodle ı google ı :D Zaten abuk subuk doodle yapıp duruyordu

Daha tanımadığımız insanların 100. 200. doğum gününü görmekten daha mutlu olacaktım. Türk Kurtuluş Savaşı'nın zaferi bu!

Hocam böyle küçük seyleri kafaya niye takiyorsunuz. Doodle olsa zaten sadece Türkiye görmüyor mu? Tüm kanallarda sabahtan aksama hatirlatiliyor zaten. Açın kanalları sağ sol ust koseye bakin mutlu olun ;)

Hocam böyle küçük seyleri kafaya niye takiyorsunuz. Doodle olsa zaten sadece Türkiye görmüyor mu? Tüm kanallarda sabahtan aksama hatirlatiliyor zaten. Açın kanalları sağ sol ust koseye bakin mutlu olun ;)

Küçük şeyler diyorsunuz hala. Domates festivalinin bile doodle'ı yapılmışken gerçekten rahatsız ediyor beni bu durum. Sadece kanallık olay değil bu. Kurtuluş Savaşı'ndan bahsediyoruz. Bu gösteriyor ki google Türkiye'ye düşmanlık içinde.

Küçük şeyler diyorsunuz hala. Domates festivalinin bile doodle'ı yapılmışken gerçekten rahatsız ediyor beni bu durum. Sadece kanallık olay değil bu. Kurtuluş Savaşı'ndan bahsediyoruz. Bu gösteriyor ki google Türkiye'ye düşmanlık içinde.

hocam işte bu yüzden takmayın diyorum. Google zaten bize düşman :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri