Sizce hangi Network'e girmeliyim?

• Kullanıcı ewin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

ewin

Kayıtlı Üye
Merhabalar, benim 1.026 aboneli özgün YouTube kanalım var. Oyun videoları çekiyorum. Tüm ekipmanlar hazır. Son derece iyi sistemli toplama bilgisayarım da mevcut. Kulaklık ve mikrofonum var ve videoları düzenlemek için programlar da mevcut. Aynı şekilde kullanmasını da biliyorum. Yani videolar yapmak için tüm ekipmanlara sahibim. Aradığım tek şey abone çekebilecek bir Network'e ihtiyacımın olması. Geri kalan her şeyi zaten kendim karşılıyorum. Videolarım az izleniyor ve bunun kısa sürede daha çok kitleye ulaşmasını istiyorum. Bunu yapabilecek bildiğiniz bir Network var mıdır acaba, önerileriniz neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Gizzaya girebilirsin hocam

Merhabalar, benim 1.026 aboneli özgün YouTube kanalım var. Oyun videoları çekiyorum. Tüm ekipmanlar hazır. Son derece iyi sistemli toplama bilgisayarım da mevcut. Kulaklık ve mikrofonum var ve videoları düzenlemek için programlar da mevcut. Aynı şekilde kullanmasını da biliyorum. Yani videolar yapmak için tüm ekipmanlara sahibim. Aradığım tek şey abone çekebilecek bir Network'e ihtiyacımın olması. Geri kalan her şeyi zaten kendim karşılıyorum. Videolarım az izleniyor ve bunun kısa sürede daha çok kitleye ulaşmasını istiyorum. Bunu yapabilecek bildiğiniz bir Network var mıdır acaba, önerileriniz neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Gizza yla görüş derim ozgun kanallara kazanc miktarları güzel

Gizza Network derim ben [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] 'a danışabilirsin

Herkesin Gizza'yı göstereceğini tahmin etmezdim. Teşekkür ederim herkese. Bu önerilerden sonra Gizza ile konuşmam gerek. Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ederim

[MENTION=14445]ewin[/MENTION] Gizzaya Gir , Bide Torpille dogrulandı Simgesi :D tadından yinmez :D

oyun kanallarına öncelik veren güzel imkanlar sağlayan yabancı networklara gir

[MENTION=14445]ewin[/MENTION] Gizzaya Gir , Bide Torpille dogrulandı Simgesi :D tadından yinmez :D

Hadi ya :D Hocam bu Gizza Network oyun kanalların öncelik gösteren kanal mı hani üye çekebilir miyim fazlasıyla ?

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

BuzzMyVideos da bak.

Hocam yabancı Networkler işime nasıl yarayabilir ki? Benim içeriklerim Türkçe. Yabancı Networkler bana nasıl üye çekebilir ki bu konuda

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

oyun kanallarına öncelik veren güzel imkanlar sağlayan yabancı networklara gir

Hocam yabancı Networkler bana nasıl Türkçe içeriğime karşın üye çekecekler ki?

Hadi ya :D Hocam bu Gizza Network oyun kanalların öncelik gösteren kanal mı hani üye çekebilir miyim fazlasıyla ?

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Hocam yabancı Networkler işime nasıl yarayabilir ki? Benim içeriklerim Türkçe. Yabancı Networkler bana nasıl üye çekebilir ki bu konuda

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

Hocam yabancı Networkler bana nasıl Türkçe içeriğime karşın üye çekecekler ki?

BuzzMyVideos'un Türkiye ayağı da var. Ek olarak ILS Vision'a da bakabilirsin.

Hocam sizce YouTube'da Gamerlara öncelik tanıyan abone çekiminde en cömert olan Network BuzzMyVideos mu Gizza mı yoksa ILS Vision mu?

Önde gelen ve hızlı gelişen oyun kanalların bağlı olduğu network'lere bak, analizi yapıp kendin karar verebilirsin. Oyun kanalları pek bilmiyorum çünkü.

Çok ünlü olmak istiyor ve az kazanmak istersen -> MediaKraft
Çok para kazanmka istiyor ve accık ünlü olmak istersn -> gizza

seçim senin :D

Çok ünlü olmak istiyor ve az kazanmak istersen -> MediaKraft
Çok para kazanmka istiyor ve accık ünlü olmak istersn -> gizza

seçim senin :D

Hocam az kazansam da olur amacım çok ünlü olmak ama Mediakraft beni alır mı ki :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri