Sizce hangi notebook oyun videoları çekeceğim

yenerk

Kayıtlı Üye
asus tavsiye ederim ben sony kullanıyorum ve artık pc üretmeyecek bunu düşünerek al samsung için bişey diyemem
asus-x550cc-xo105d-i7-3537u-20ghz-8gb-1tb-2gb-gt720m-156-freedos-notebook/10305846

Lenovo z510nun i7 versiyonu daha mantıklı eğer 150 lira daha fazla verebilirsen yada 2.300 liraya 10 numara monsterlar var şuan indirimde kaçırılmayacak fırsat

Lenovo z510nun i7 versiyonu daha mantıklı eğer 150 lira daha fazla verebilirsen yada 2.300 liraya 10 numara monsterlar var şuan indirimde kaçırılmayacak fırsat

monsterı biri daha tavsiye etti fakat çevremden kime göstersem ilk kez duyuyorum tanınmış marka al sonra sorun yaşarsın diyorlar açıkçası benim de içime sığmıyor hani ün yapmış marka daha çok dikkat eder diye düşünüyorum

monsterı biri daha tavsiye etti fakat çevremden kime göstersem ilk kez duyuyorum tanınmış marka al sonra sorun yaşarsın diyorlar açıkçası benim de içime sığmıyor hani ün yapmış marka daha çok dikkat eder diye düşünüyorum

Dostum çevrenin demek ki bir notebook'a verecek fazla parası yokmuş Monster'i duymadıklarına göre. Ara müşteri hizmetlerini sor tüm sorularını eminim ikna olacaksındır. Bu arada fiyatları 2.300'den başlar.

asusun yeni modelleri var onları incele derim süper makinalar çıkarmaya başladı. oyun videoları çekeceksen ekran kartı iyi bir makina al derim birde i7 olsun ama bu ikisi arasında hangisi dersende özelliklere bakınca samsung bir adım öne çıkıyor fakat sonylerde iyi dir

Casper pişmanlıktır.sakın özelliklerine kanıp alayım deme

Monster duymadılarsa kesin fakirlerdir :D Monster biraz tuzlu ve çok ağır ( kilo olarak ) bir pc. Bence monster almak saçmalık. 15.000 laptopmu satılır ala :)

hocam monster pcler özel üretim gibidir elittir 10 numara pcler yapar eğer paranız varsa ve kaliteli videolar çekmek istiyosanız monster alın...

Dostum çevrenin demek ki bir notebook'a verecek fazla parası yokmuş Monster'i duymadıklarına göre. Ara müşteri hizmetlerini sor tüm sorularını eminim ikna olacaksındır. Bu arada fiyatları 2.300'den başlar.

biliyorum hocam kestirmiştim gözüme bir tane fiyat önemli değil aslında 3 bini geçmediği sürece

---------- Mesaj saat 23:45:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:46 civarında gönderildi. ----------

Monster duymadılarsa kesin fakirlerdir :D Monster biraz tuzlu ve çok ağır ( kilo olarak ) bir pc. Bence monster almak saçmalık. 15.000 laptopmu satılır ala :)

öyle diyorsunda adamlar soğutma sistemlerini çok övüyorlar :) ben bunu beğenmiştim MONSTER® Q47W350SKQ02 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" W350SKQ

parayı hak ediyorlar yani hee 15 bin fazla orasıda ayrı konu :D

biliyorum hocam kestirmiştim gözüme bir tane fiyat önemli değil aslında 3 bini geçmediği sürece

---------- Mesaj saat 23:45:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:46 civarında gönderildi. ----------

öyle diyorsunda adamlar soğutma sistemlerini çok övüyorlar :) ben bunu beğenmiştim MONSTER® Q47W350SKQ02 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" W350SKQ

parayı hak ediyorlar yani hee 15 bin fazla orasıda ayrı konu :D

Ben 15.6'yı sevmem çok küçük geliyor bana. 17.3 bakarsan şunu alabilirsin. Özellikleri senin pc ile aynı tek farkı ekran kartı bir üst model ve 17.3 olması.(1 sata girişi ve oyun klavyesi de var) Bu arada senin gösterdiğin pc sınırlı stok'da ve az kaldı sayısı haberin olsun eğer düşünüyorsan kaçırma derim :) Aksi halde konuda gösterdiğin pc'ler bir halta yaramaz. MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

oyun için alıyorsan ekran kartı, çözünürlük vs. önemli. Linkini verdiğin bilgisayarlar işe yaramaz. Monster ya da msi'ye bak.

Ben 15.6'yı sevmem çok küçük geliyor bana. 17.3 bakarsan şunu alabilirsin. Özellikleri senin pc ile aynı tek farkı ekran kartı bir üst model ve 17.3 olması.(1 sata girişi ve oyun klavyesi de var) Bu arada senin gösterdiğin pc sınırlı stok'da ve az kaldı sayısı haberin olsun eğer düşünüyorsan kaçırma derim :) Aksi halde konuda gösterdiğin pc'ler bir halta yaramaz. MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > 17.3" MS-1757

kaçırıcam sanırım :( bin tl nakit var sadece :( yaza doğru anca alırım

Hocam monster en iyi laptoplardan biridir gir sitesine indirim var 2300 ü direk al sonra 8gb ram ve gtx760m ekran kartı var ki şuan ve önümüzdeki 2-3 sene çıkacak oyunları rahat oynatır. Ram'ide ilerleyen yıllarda 24gb'a kadar yükseltebilirsin. Özel sogutma sistemi var. Eğer istanbuldaysan monsterın müşteri serviside kadıköy rıhtımda

sanırım o kadar yatırım yapamayacağım şimdilik şu şekilde ilerleyebilmem mümkün mü sizce
KDvymv.png

bu benim masaüstünün şuanki hali buna 2 gb lik bir ekran kartı ile 8 lik ram koysam en azından bir kaç oyunu açar daha sonra kazanç gelince yenilerim diye düşündüm çünkü eğer paramı pc ye yatırırsam sitelerimle ilgilenmeye birikimim kalmayacak

samsung al derim ben hem servisi de var bursa osmangazide :) ben baya memnunum servisinden de...

---------- Mesaj saat 01:25:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:43 civarında gönderildi. ----------

sanırım o kadar yatırım yapamayacağım şimdilik şu şekilde ilerleyebilmem mümkün mü sizce
KDvymv.png

bu benim masaüstünün şuanki hali buna 2 gb lik bir ekran kartı ile 8 lik ram koysam en azından bir kaç oyunu açar daha sonra kazanç gelince yenilerim diye düşündüm çünkü eğer paramı pc ye yatırırsam sitelerimle ilgilenmeye birikimim kalmayacak

bu pc notebook ise benim bildiğim çoğu notebook'un ekran kartı anakarta gömülü geliyor hocam sonradan değiştiremiyorsun.(gömülüyse). Ram felan yükseltebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri