Sizce Hangi Partnere Başvuru Yapmam Gerek

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

ozqur17

Kayıtlı Üye
Günlük İzlenim Sayım Şuan 1K Tıklanma ise 100 150 arası, Kanal Yaşım 2 haftalık bir kanal, İçeriğim Yabancı Sizce hanngi partnere başvurmalıyım, hangisini önerirsiniz. Kanalda telif ihtar uyarı hiç bir şey yoktur. ünlem yüzünden partnere geçmek istiyorum.

Benim için önemli olan özellikler ;
Ödemede sıkıntı olmaması ve güvenilir olması.

---------- Mesaj saat 18:24:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:15 civarında gönderildi. ----------

@YtKoRaY senin düşüncelerin nedir bu konuda özellikle.

---------- Mesaj saat 19:29:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:24:41 civarında gönderildi. ----------

cevap verecek yokmu yaa

Günlük İzlenim Sayım Şuan 1K Tıklanma ise 100 150 arası, Kanal Yaşım 2 haftalık bir kanal, İçeriğim Yabancı Sizce hanngi partnere başvurmalıyım, hangisini önerirsiniz. Kanalda telif ihtar uyarı hiç bir şey yoktur. ünlem yüzünden partnere geçmek istiyorum.

Benim için önemli olan özellikler ;
Ödemede sıkıntı olmaması ve güvenilir olması.

---------- Mesaj saat 18:24:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:15 civarında gönderildi. ----------

@YtKoRaY senin düşüncelerin nedir bu konuda özellikle.

---------- Mesaj saat 19:29:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:24:41 civarında gönderildi. ----------

cevap verecek yokmu yaa

Kimileri farkli farkli bakar konuya hocam.

Zoomin partner , eşim olabilir.
Creative , oglum olabilir.
Forela'da , torunum.

Bu 3ünden şuanlik kendimce şaşmam.

Kimileri farkli farkli bakar konuya hocam.

Zoomin partner , eşim olabilir.
Creative , oglum olabilir.
Forela'da , torunum.

Bu 3ünden şuanlik kendimce şaşmam.

zomin tv nin ödemelerinden ve genel koşullarından biraz bahseder misiniz hocam

---------- Mesaj saat 19:37:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:34:08 civarında gönderildi. ----------

zoomin veya forela derim uzun süredir hiç sıkıntı yaşamadım.

anladım hocam şartları nedir ödemeleri limiti vs

Banada yardımcı olun yeni bi konu açmak istemedim bu konunun altına yazmayı uygun gördüm benimde kanalım 2 haftalık günlük izlenim 5k 7k arası değişiyor tıklanmada 150 250 arası değişiyor kanalımda uyarıda yok çok şükür bütün videolar benım kaydım video süreleri en az 10dk en fazla 1 saat genellikle 25 30 dk oluyor 120 video felan var acaba ben bu kriterlerle partnerlik başvurusu yapabilimiyim ve nereye yapabilirim cidden yardımcı olacak varsa çok sevinirim fazla anlamıyorum bu işlerden tşkler

bilmiyorum ama çok iyi tık alıyorsun 10 bine okadar tık alamadığım oluyor

hiç sıkıntı yaşamadığım iki partner zoomin ve rpm,parasını alamadığım kanal olmadı hiçbir durumda.Creative nation kullanmadığım için bilemiyorum ama o sıkıntılı gibi duruyor bu aralar.

bence başvur para pantnerde vur kaç

Icerigini partnerler kabul edecek mi orasi var, onu dusun. Hepsine basvur, hangisi kabul ederse ona gir. Awesomeness haric.

Özgün kanal olmadıktan sonra ödemede sıkıntı yaşarsınız tabi partner tarafından değil youtube tarafından yaşarsınız sıkıntıyı .
Bunun dışında pek sıkıntı yaşamazsınız. creative ve zoomin tv ye başvurmanızı tavsiye ederim.

Zoominde kanallarım var. Kanallarımla ilgili ödemeler noktasında zoomin veya etc network'ten kaynaklı problem yok. Belirttikleri tarihlerde ödemeler yapılıyor. Onun dışında bir partner şirketiyle ilgili yorum yapamaycağım. Awe hariç :) Onu çoğu kişi biliyor zaten.

özgün kanalıma ünlem geliyor sıkıldım bıraktım bende özgün işini....

Zoomin den henüz ödeme almamış olsam da zoomin diyorum daha yeniyim.

Patner konusunda bir tavsiyede bulunamam dostum, hiç patner çalışmadım.Eğer adsense konusunda yorum istersen, yardımcı olurum.
Bol kazançlar...

Hiç partner deneyimim yok deneyimi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır..

Forela'yı düşünürseniz bekleriz tuconetwork.com

Özgün içerik çalışıyorsanız eğer Zoomin'in yerli Hub bayisi ETC Network'ün kapıları size daima açık olacaktır. Ödeme konusunda bir sorun yaşamazsanız, olur da bir sorun yaşanırsa ödemenizin tutarını biz kendi cebimizden size ödüyoruz. Yalnız sadece özgün ve kullanım hakkı size ait olan videoların yer aldığı kanallar için bu garantiyi veriyoruz. Spam veya özgün olmayan kanalların başvurularını kabul etmiyoruz.

Kardeşim Ben Eskiden awesomenesstv deydim artık degılm türk sever için bugun AlexiNetwork basvurdum , kabul ederlerse güzel şeyler olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri