Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam çok düşük ben 1000 izlenıme 40 tık alıyordum
Yavaş yavaş bir ilerleme var gibi.Fakat izlenme ve tık çok orantısız.Tavsiyem kısa videolar yüklemeyin.Ayrıca özgün çalışmanızı öneririm.
Hocam haklısınız kısa videolar biraz fazla vds olmadığı için ve internet hızım düşük olduğu için kısa videolar yüklüyorum
Tüm arkadaşlara yorumlarından deolayı teşekkür ediyorum
neler yapabilirim fikirlerinizi almak isterim...
ayrıca hepsi videolar bir anda yüklenmedi 8 tane kanalım var hepsinde 100 tane falan var bir anda yükleme yapmadım her gün kanal açıyorum az az video atıyorum...
Sana bot+vds lazım o zaman.Ayrıca şuanki mali durumum buna yetmez diyorsan basit bir çözümlemeyle şöyle bir şey öneriyim sana.Biraz böyle 3-5 idare et 300-400 lira biriktir.Vds +bot al eğer para artarsa harcama gmail,youtube filan alırsın.Ondan sonra spam ilerle biraz kazandıkça spamda güçlen önünü görmeye başladıktan sonra kesinlikle özgün olarak gitmeni tavsiye ederim.
biraz sabret zamanla artacaktır 1 ay sonra günde en az 40 ile 60 arasında kazanacaksın
kazancını bize neden soruyorsunkisenın ihtiyacın doğrultusunda kazancın iyi veya kötü olabilir, sana günlük 5 tl yetiyorsa iyi, yetmiyorsa daha fazla araştır çalış..
Bence 800 videoya göre az benim 12 video var günlük 20 tl filan getiriyor![]()
Evet farkettim zamanla gelir artıyor buda sevindirici bir durum
sormamın sebebini açıklamıştım 800 video var kanalımda sizce oranlar nasıl ne yapmam gerekiyor gibi fikirler almak istedim.yinede cevabın için teşekkür ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.