Sizce nasıl beyler

rozetmen

Kayıtlı Üye
bu patlamayı sadece 14 saniyelik bir video ile aldım,zaten youtube indexte direk benim video çıkıyor :D.şimdi sorum şu,hesaptaki para kesinleşirse sadece yılbaşına dek olan miktar mı kesinleşecek?ocak ortası alır mıyım paramı.

3442p7r.jpg

sayfa to çok düşük yaw :)

31ine kadar topladıgın para ocagın 12sinde kesinleşir 22sinde alırsın muhtemelen. ocakta biriktirdiklerinin hepsi şubatta gelir :)

hocam içerik tr içerik :D.şu şişman kızı kaldıramayan eleman varya.onun vidyosu :D

kanallar para kazanmaya kapandıydı zaten,yeni kanalımdı haber izliyordum gördüm attım ilk atan benmişim patladı gitti :D

bu akşam bende youtube üzerinden izlemiştim o videoyu ve büyük ihtimal seninki çünkü izlenimi bayagı vardı.Allah daha çok versin hocam :)

hocam bu videoya çok iyi bakın her zaman olmuyor böyle şeyler :D

reklam tık oranı düşük.. %1 bile deıl reklam video ile alaksız demekki o izlenımı veriyori izleyenler reklama tıklamıyor, ki video izlemek esnasında reklam alaksız yerde çıkıyor zorunlulukdanda tıklanmıyor :D.. sanırım video da reklama tıklama gereksınımı duyulmuyor... tbm son zamanda artışda buda yabancı içerik oldugunu gösteriyor videonun...
son izlenım oranı yuksek video ciddi çıkış yapmış... asıl orjınal vide sahibi fark ederse telif atabilir hazırlıklı ol.. neyse..içeride ki paranı garantı altına almak için maillerine bak, uyarı maili var ise takip et... şiakyet yada para kazanma kapanma gibi... bu adsense harici yenısını aç ona çalışmaya başla...maksat defansi ol paranı kesınleştirmek olsun hedefin...
kolay gelsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri