Sizce neden viral olmuyor?

Hetnessfield

Kayıtlı Üye
Bir kanalimda aylik 20-60 milyon izlenen kanallar olan ve rekabetin (bence) dusuk oldugu shorts kategorisinde 1 dakikalik videolar yapiyorum.

Bu kanalimda en dusuk izleme orani (swipe through rate) olan videom %71.

1 dakikalik videolar ortalama goruntuleme suresi 47-53 sn. arasi.

%81 oran ve 53 saniye izlenmesi olan video bile viral olmaya yaklasmadi. Farkli kanallarda daha dusuk parametrelerle daha iyi sonuclar aliyorum. Bu kadar hacimli bir kategoride sizce neden videolar firlamaz? Dikkat edilmesi gereken baska bir sey var mi?

Not: her gun duzenli olmasa da video atmaya calisiyorum. Son 1 haftadir her gun atiyorum ve istatistikler cok iyi olmasa da iyilesti.

Tahminlerime göre uçuşa hazır olun hocam algoritma sizi bi anda göz bebeği yapabilir

bende size birşey sorayım reels kanalımda 4 video var her gün yükleme yapıyorum fakat 1 görüntülenme dahi almıyor sorun ne olabilir ? sizde kanalı ilk actıgınızda hic görüntülenme almadığınız oluyor muydu ?

Tahminlerime göre uçuşa hazır olun hocam algoritma sizi bi anda göz bebeği yapabilir

bende size birşey sorayım reels kanalımda 4 video var her gün yükleme yapıyorum fakat 1 görüntülenme dahi almıyor sorun ne olabilir ? sizde kanalı ilk actıgınızda hic görüntülenme almadığınız oluyor muydu ?

Yok olmuyordu hocam shortslarda hep goruntuleme aldim bastan beri. Ama instagram algoritmasina hakim degilim belki bi shadow ban olayi meydana gelmistir.

Hocam bazı videolarim akışta hiç gosterilmiyor bazılarıda genelde 1k izlenime dayanınca izlenim.bicak gibi kesiliyor izlemeyi tercih edenler.%55-60 civarı ortalama.izleme suresi %50lerde sizce neden 1k barajını aşamiyorum sizce nedendir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri