Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asıl amacı para kazanmak
Hocam bunlar çok içerik kopyalıyor diyorlar öyle mi ?
Hocam bunlar çok içerik kopyalıyor diyorlar öyle mi ?
Hocam onlar bildiğin sirket gibi olmus.Bir cok çalışan var.Ve ben orda gördüğüm haberi baska yerde onlardan önce paylaşanı görmedim.Birde bu adam en basta cok ciddi para harcamış siteye.Ne kadar doğru bilemem ama xxx.xxx civarı para harcamış.Suanki hali ile hayli hayli o paranın üstüne kat kat koymuştur
zaten hocam o parayı harcayan adam büyük miktar harcamış. Asıl mesele zaten para değil. Ben mesela bu duruma çok rastladım. Teknoloji haberlerinde hep kopya içeriğe rastladım. Yani kaynak ekliyorlar ama teknoloji haberlerinde ben buna bir türlü denk geldim.
Yanlis bilgi dostum . Kurucusu kaan kayabalisahibi kemal ekşioğlu.. face de paylaşman diye takılıyodu.. yt sayfasıda vardi kapandı.. face sayfasıda kapandı 2-3 kez.. görsel sanatlar benzeri bişe okuyodu. sonra tuttu bunu açtı... öğrenci, ve çevresi geniş, hayko yu vs o tarz çevreyi tanıyor.sosyal medya hesaplarını yönetiyodu bi ara..baktı olmuyor.. onedio yu açtı.. genelde yabancı popüler sitelerdeki içerikleri tr ye uyarlıyor. tutturduğuda bariz.. özde çok aç biridir, paranın kokusunu alınca bodoslama koşan bir tip, fakat bunu sosyal medya paylaşımları ile çok iyi kamufle edebiliyor. bi ara face hesabında, (karı kız ayağına) düğününüz varsa söyleyin gelip oynayalım diyodu gidiyodu.. %90 burda bile üyeliği vardir..
(Gelip şimdi küfür ediyomuş)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.