Sizce Onedio.com nasıl bir site ?

comeback

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Bu site gerçekten biraz ilgimi çekiyor. Gerek tasarımı gerekse logo vs. ama bu sitenin hangi mantıkla gittiğini daha anlamadım. Bu sitenin asıl amacını bir türlü çözebilmiş değilim.

Saygılarımla...

Hocam bunlar çok içerik kopyalıyor diyorlar öyle mi ?

Hocam onlar bildiğin sirket gibi olmus.Bir cok çalışan var.Ve ben orda gördüğüm haberi baska yerde onlardan önce paylaşanı görmedim.Birde bu adam en basta cok ciddi para harcamış siteye.Ne kadar doğru bilemem ama xxx.xxx civarı para harcamış.Suanki hali ile hayli hayli o paranın üstüne kat kat koymuştur

Hocam onlar bildiğin sirket gibi olmus.Bir cok çalışan var.Ve ben orda gördüğüm haberi baska yerde onlardan önce paylaşanı görmedim.Birde bu adam en basta cok ciddi para harcamış siteye.Ne kadar doğru bilemem ama xxx.xxx civarı para harcamış.Suanki hali ile hayli hayli o paranın üstüne kat kat koymuştur

zaten hocam o parayı harcayan adam büyük miktar harcamış. Asıl mesele zaten para değil. Ben mesela bu duruma çok rastladım. Teknoloji haberlerinde hep kopya içeriğe rastladım. Yani kaynak ekliyorlar ama teknoloji haberlerinde ben buna bir türlü denk geldim.

Onedio kullanıcı temelli bir news kayıtlı haber sitesidir.Haber ajanslarından gelen haberlerin ve bazı kullanıcı içeriklerinin kopya gibi görünmesi normaldir.Çok başarılı bir proje.Kopyalamakla işleri olmaz.

zaten hocam o parayı harcayan adam büyük miktar harcamış. Asıl mesele zaten para değil. Ben mesela bu duruma çok rastladım. Teknoloji haberlerinde hep kopya içeriğe rastladım. Yani kaynak ekliyorlar ama teknoloji haberlerinde ben buna bir türlü denk geldim.

Hocam söyle bi sey var.Mesela note 6 çıkacak ya.Suan san fransisco da tanıtılıyor.Bu adam ya oraya birini gönderecek.Ya da abd deki sitelerden birinden foto alip yazıyı kendisi yapacak.Anca bu kadar copy olur.Yoksa direk çekmez bunlar sanmıyorum

buzfeed ve boredpanda nın tr şubesi gayet de başarılılar. kopyalamak değil de çeviriyle oluyor daha çok işleri =)

Tr'de devrim yaratmış bir site uyarlama bir sitede olsa,amaçları para kazanmakta olsa oluşturdukları devasa arşiv için tebriki hakediyorlar.Sosyal medyada hangi iş hayrına yapılıyor ? bir şeyide takdir edin yahu

Son düzenleme:
sahibi r10daydı hatırladığım kadarıyla güzel bi proje gerçekten kullanıcıyı sitede tutmayı başarabilmek çokda kolay bişey değil onedio bunu başarıyo

10 numara site hergun girdiğim 5 siteden birisi

Profesyonelce hayata geçirilmiş, arkasında büyük yatırımların olduğu bir proje. Açıldığı dönemden beri takip ediyorum, ve bence Türkiyenin en büyük anlık haber sitelerinden birisi konumuna da gelmiş durumdalar. İşin arkasında büyük emek var takdir edilmesi lazım

Türkiye'de sosyal medyayı (özellik Facebook) en iyi kullanan sitedir kendisi. Bu site bugün bu konumdaysa Facebook başrol oynamıştır diyebiliriz. Çalıştı ve başardılar. Tebrik ediyorum kendilerini.

sahibi kemal ekşioğlu.. face de paylaşman diye takılıyodu.. yt sayfasıda vardi kapandı.. face sayfasıda kapandı 2-3 kez.. görsel sanatlar benzeri bişe okuyodu. sonra tuttu bunu açtı... öğrenci, ve çevresi geniş, hayko yu vs o tarz çevreyi tanıyor.sosyal medya hesaplarını yönetiyodu bi ara..baktı olmuyor.. onedio yu açtı.. genelde yabancı popüler sitelerdeki içerikleri tr ye uyarlıyor. tutturduğuda bariz.. özde çok aç biridir, paranın kokusunu alınca bodoslama koşan bir tip, fakat bunu sosyal medya paylaşımları ile çok iyi kamufle edebiliyor. bi ara face hesabında, (karı kız ayağına) düğününüz varsa söyleyin gelip oynayalım diyodu gidiyodu.. %90 burda bile üyeliği vardir..
(Gelip şimdi küfür ediyomuş)

sahibi kemal ekşioğlu.. face de paylaşman diye takılıyodu.. yt sayfasıda vardi kapandı.. face sayfasıda kapandı 2-3 kez.. görsel sanatlar benzeri bişe okuyodu. sonra tuttu bunu açtı... öğrenci, ve çevresi geniş, hayko yu vs o tarz çevreyi tanıyor.sosyal medya hesaplarını yönetiyodu bi ara..baktı olmuyor.. onedio yu açtı.. genelde yabancı popüler sitelerdeki içerikleri tr ye uyarlıyor. tutturduğuda bariz.. özde çok aç biridir, paranın kokusunu alınca bodoslama koşan bir tip, fakat bunu sosyal medya paylaşımları ile çok iyi kamufle edebiliyor. bi ara face hesabında, (karı kız ayağına) düğününüz varsa söyleyin gelip oynayalım diyodu gidiyodu.. %90 burda bile üyeliği vardir..
(Gelip şimdi küfür ediyomuş)
Yanlis bilgi dostum . Kurucusu kaan kayabali

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi tam bilmiyorum ama zamanında sosyal medyayla çok iyi hit çekmiş site

balon tabir edilen, kısa süreliğine hit yapıp, daha sonra doyum sağlanınca hiç hatırlanmıcak bir tür site gözümde.

her dönem buna benzer siteler çıkar ve gündeme oturur sonra unutulur. Tüketim dünyasında yaşıyoruz bişeyler daima tüketilmeye bahkum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri