Sizce Paypal mı Banka mı?

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

KOZ

Kayıtlı Üye
merhabalar
partnerde sizce paypalmı eklemek iyi banka hesabı mı?

banka ödeme limitini geçtim şuan paypal ekli ama banka hesabınımı eklesem karar veremedim.(enpara kullanıyorum)

banka hesabı daha iyi paypal da kesinti oluyor + kur da düşük.

arkadaşlar banka demişken bir sorum olucaktı.

banka hesabım tl üzerinden işleniyo.creative dolar ödemesi yapabilirmi nasıl olucak o ?

teşekkürler ekleyeyim hemen o zaman.
birde hesabıma otomatik tl olarak yatıyor değilmi?
edit:üsttede sorulmuş

paypalın tek dez avantajı kur günde 2 kere güncelleniyor paypaldaki kur ile merkez bankası kuru biraz farklı.

enpara tl hesabına alamıyormuyuz ödemeyi ?

bic kodu bumu "FNNBTRISXXX" yoksa bumu "FNNBTRIS"

Bunu enpara müşteri hizmetlerini arayarak sorun, her şubeninki farklı olması lazım.

Konu hakkındaki görüşümse, alınacak ödeme 500$ üstüyse banka, altı ise paypala ödeme almanız, bankalar Swift ücretinden 15-30$ arası komisyon alır, paypal ise %2 komisyon alır, paypal dolar kurunada paypalın sitesinden bakabilirsiniz. Kendi hesabınızı yapın.

banka hesabım tl üzerinden işleniyo.creative dolar ödemesi yapabilirmi nasıl olucak o ?

aynı soruyu bende soruyorum

Fark etmez.
Bunu enpara müşteri hizmetlerini arayarak sorun, her şubeninki farklı olması lazım.

Konu hakkındaki görüşümse, alınacak ödeme 500$ üstüyse banka, altı ise paypala ödeme almanız, bankalar Swift ücretinden 15-30$ arası komisyon alır, paypal ise %2 komisyon alır, paypal dolar kurunada paypalın sitesinden bakabilirsiniz. Kendi hesabınızı yapın.

Enpara bir banka değil şubesi falan yok o yüzden. İkisi de olur.
Facebook müşteri hizmetleri ile devamlı konuşuruz bu konu hakkında mesaj atmıştım bir ara arşivden kopyalayayım taze taze.

Enpara.com’ daki döviz hesaplarınıza para giriş/çıkışını yabancı para transferi (Swift) yoluyla gerçekleştirebilirsiniz . Swift işleminiz için vadesiz Dolar/Euro hesabınızın olması gerekiyor. Enpara.com internet ve cep şubemizden “Hesaplar > Yeni hesap aç ” adımından hesap türü ve para birimi seçiminizi yaparak vadesiz/vadeli döviz hesaplarınızı açabilirsiniz. Finansbank ‘ın genel swift kodları olan “ FNNBTRISOPS “ ya da “ FNNBTRISXXX “ kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak, Enpara.com vadesiz USD/EUR hesabınıza, yabancı para transferi işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Bank : FINANSBANK A.S.
Branch : MAIN BRANCH AND HEAD OFFICE
City : ISTANBUL
State : Turkey
Swift Code : FNNBTRISXXX
Bank : FINANSBANK A.S.
Branch : HEAD OFFICE OPERATIONS CENTER
City : ISTANBUL
State : Turkey
Swift Code : FNNBTRISOPS

Umarız size yardımcı olabilmişizdir.

Özet: Enpara kullananlar FNNBTRISXXX kodunu girsin kafasını bulandırmasın. FNNBTRISXXX kodunu gireceksin gerisini dert etmeyeceksin.

mesela ben tl hesabıyla yurtdışından birşey alıyorum dolar olarak, otomatik çevrilip öyle ödeniyor.gelen dolarda oto çevrilip tl olarak yatmazmı hesaba?

creativeden banka hesabıyla ödeme alan varmı tl hesabına

Ben hiç umursamıyorum bu kesinti işini :D Yada kesintiyi takmıyorum :D PayPal'a param yatıyor bende banka hesabıma alıyorum :) Genelde 3 ve 4 haneli bir ödeme oluyor. Bende mi banka hesabı eklesem :D Aradaki fark 30-40 lira gibi bir fark ise hiç uğraşmayayım :D

Ben hiç umursamıyorum bu kesinti işini :D Yada kesintiyi takmıyorum :D PayPal'a param yatıyor bende banka hesabıma alıyorum :) Genelde 3 ve 4 haneli bir ödeme oluyor. Bende mi banka hesabı eklesem :D Aradaki fark 30-40 lira gibi bir fark ise hiç uğraşmayayım :D
paypal düşük kurdan bozuyor
1 $ dan 10 krş kur kayıp olsa 1000$ da 100 tl uçuyor.

paypal düşük kurdan bozuyor
1 $ dan 10 krş kur kayıp olsa 1000$ da 100 tl uçuyor.

En son ödeme aldığımda o günkü kur 2.18 di ben 2.16 dan çevirmiştim 1$ başıma 0.02 lik bir kayıp var yani pek bir şey kesmemiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri