Sizce Tazminat Davası Açabilir mi?

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 ay öncesinde forumda bir arkadaşlar alışverişimiz oldu özgün kanal satışı gerçekleştirdik. Arkadaşa kanalı satarken hiç bir parasal garanti vermedim. Fakat o şunu iddaa ediyor işte sen bana beraber video çekeceğiz dedin çekmedin işte şunu yapacağız dedin yapmadın falan filan diye sana tazminat davası açacağım diyor. Ek olarak kanalı aldı ilk hafta hiç video atmadı kanalla ilgilenmedi toplam 3 ayda 10 video anca atmıştır. Kanalı işletemeyince başkasına satmış şimdi zarardayım bana 2.5k yolla diyor. Bu konuyuda o açtırmak istedi forumda düşmanı çokmuş ismini vermicem. Siz ne diyorsunuz bu konuda :D Tazminat davası açmaya gitse ne derler

Fatura, resmi belge gibi vs. şeyler varsa yasal işlem olabilir sadece. Yoksa bir anlamı yok.

Arkadaşlar 3 ay öncesinde forumda bir arkadaşlar alışverişimiz oldu özgün kanal satışı gerçekleştirdik. Arkadaşa kanalı satarken hiç bir parasal garanti vermedim. Fakat o şunu iddaa ediyor işte sen bana beraber video çekeceğiz dedin çekmedin işte şunu yapacağız dedin yapmadın falan filan diye sana tazminat davası açacağım diyor. Ek olarak kanalı aldı ilk hafta hiç video atmadı kanalla ilgilenmedi toplam 3 ayda 10 video anca atmıştır. Kanalı işletemeyince başkasına satmış şimdi zarardayım bana 2.5k yolla diyor. Bu konuyuda o açtırmak istedi forumda düşmanı çokmuş ismini vermicem. Siz ne diyorsunuz bu konuda :D Tazminat davası açmaya gitse ne derler

yok oyle bı dunya alıyor beceremıyor bırde satıyor ıyı bızde dukkan devralalım ıs yapmassa satıcıyı mahkemeye verelım ne guzel dunya

satarken ki konuşmalarınızı bulursanız ve öyle şeyler demediyseniz açsa bile kaybeder mantıken :)

Ya sattıgım kişiden böyle bi tepki beklemezdim her an yardımcı olmaya çalıştım fakat her an vaktim olmadı ne yapması gerektiğini herşeyi anlattım fakat uygulamadı daha sonra bana yardımcı olmadın diye yanıma geliyor ne diyeyim ki.

ortada dolandırılma olmadığı için hiçbirşey olmaz o zaman ben araba alayım sevmeyeyim zararına satayım sahibine para gönder diyeyim varmı öyle şey.

ne saçmaa bişey o ya ciddiye bile alma, tabi senin yazdıkların doğruysa

Abicim google göz göregöre milyonların üzerine yatıyor birşey olmuyorda, bundanmı problem çıkacak.

dogru hocam beni bilen bilir arkadaş hayal dünyasında yaşıyor en son yazdığı şey şu :D ;

tmm daha yazma bana ben yorumları okurum , olurda açarsam dava açarım , açamassamda , elbet hesabımız görülür

Ederinden fazlasina sattin ama gecti artik bisey yapamaz

-Hakim bey bu şahıs bana yardım etmedi

1739743.jpg

dogru hocam beni bilen bilir arkadaş hayal dünyasında yaşıyor en son yazdığı şey şu :D ;

tmm daha yazma bana ben yorumları okurum , olurda açarsam dava açarım , açamassamda , elbet hesabımız görülür

ne hesabı görecekmiş merak uyandırıcı

valla kardeşim hiç bir hak ihlali söz konusu değil gitsin istediği yere dava acsın

açken o o değil heralde aç bi snickers açlığını yok et

tazminat davası açamaz da hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilir. banka dekontu istiyorlar sadece bunun için. Savcı da gerekli görürse oluyor tabi.

Sen yapacağım deyip yapmadıysan bile elinizde sözleşme niteliğinde yazılı imzalı bir belge yoksa açamaz dava falan sözle de olmuyor bu işler. He zaten sen her türlü desteği verdim uygulamadı diyorsun hiçbirşey olmaz merak etme, o arkadaşta bunu okuyodur; ne içtiysen aynısından bütün foruma istiyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri