Sizde Vicdan Yoksa Bende de Kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Bugunkü Olaydan sonra bizim türk milleti gibi insan olmadıgını gercekden iyi anlıyorum bir kanal acıyorum videoları atıyorum 1-2 bin izlenme oldumu hop telifler yagıyor Dizici ve Filmci arkadaslar özellikle telif yiyen videoları 1 aydır beri takip ediyorum hop baska biri ekliyor yine aynı biraz izlenme alıyor telifi yiyor bazı şahsiyetlerinden videosu nedense öylece kalıyor Bunlar ata ata nereye kadar gidecekler merak ediyorum arkadaslar kusura bakmayın buradan da cıkacakdır ama bundan sonra youtube işini bırakıyorum işim gücüm sahte telif atmak olacak kacak kurtlar vadisi vs özellikle su videolarını youtube de lisde dısı yapanlar sitelerinde gösterenler hic silinmeyenler aynı tada sizde varın birde bakalım

Bugünkü olay ne derseniz elimde bir tane kanal var adsenseye baglı bir ay once acdım 2 tane video ekledim onuda bırakdım teliflerden sonra bakdım buradan bize ekmek yedirmeyecekler dedim ve onuda bırakdım bugun girdigimde kanala telif gelmemiş ( Kanal Yabancı ) eee nevar diyeceksiniz bunda tek bir video izlenmiş ve su anda biriken ** dolar olmuş oda normal ama videosunu bir ay önce kopyaladıgım kişi gelmiş videoya 2 tane yorum yapmış arasında 1-13 gün var kanalıma abone olmus ikinci yorumu ise akılllara zarar benden aldıgın gayet guzel izleniyor bende izlenmedi :) ve bu kişi gunluk 2 dolara yakın bazı gunler 7 dolar bırakan videoya telif atmıyor Bizim Şahsiyetsizlerde binlerce izlenim almasına ragmen günlük bin izlenen videoya telif atıyor Bu Bizim millet boyle devam ettikce hic bir cacık olmaz Allah Sizi Bildigi gibi yapsın

Ne zaman telif yesem ve sinirlensem. Bende sahte telif atacam size diyorum kendi kendime. Sonra diyorumki boşver ekmeğini yesin . Bizimki boğazımızda kalmaya devam etsin

Haklısın.. Ama sende eğer ki telif atacaksan başkalarına zarar vereceksen aramızda yerin yok demektir. Her önüne gelen bana sahte telif attılar bende herkese atacağım derse bu işler yürümez. Sen de o kervana katıldıysan yolun açık olmasın zaten olmayacakta.

Konuyu şikayet ediyorum ve sen nasıl başkasının arkasından bana telif attı diye flag attı diye küfür ediyorsan aynısını da sana yapacaklar emin ol. Tabi telif, flag atarsan. Ki düşüncelerin ve yazdıkların bunu gösteriyor o yüzden senin gibi bir hainin aramızda işi yok.

çalıştığın kategoride bunu ilk defa yaşıyorsan maalesef ki alışmalısın.bir kaç tane fikri bozuk oraları bu hale getirdi...sen telif yedim diye gelip bundan sonra bende telif atacağım dersen aynı tepkiyi görürsün ki bu çok normal...o yüzden sakinleşmeye çalış ve sahte teliflerin yıldırmasına izin verme.yazdığın talihsiz kelimeleri sinirine veriyorum ve uzatmanın anlamsız olduğunu düşünerek konuyu kapatıyorum.

sende onlar gibi yaparsan en fazla 1 sahte telifçi daha olur ve aynı şekilde sende anılırsın ;)

Bugunkü Olaydan sonra bizim türk milleti gibi insan olmadıgını gercekden iyi anlıyorum bir kanal acıyorum videoları atıyorum 1-2 bin izlenme oldumu hop telifler yagıyor Dizici ve Filmci arkadaslar özellikle telif yiyen videoları 1 aydır beri takip ediyorum hop baska biri ekliyor yine aynı biraz izlenme alıyor telifi yiyor bazı şahsiyetlerinden videosu nedense öylece kalıyor Bunlar ata ata nereye kadar gidecekler merak ediyorum arkadaslar kusura bakmayın buradan da cıkacakdır ama bundan sonra youtube işini bırakıyorum işim gücüm sahte telif atmak olacak kacak kurtlar vadisi vs özellikle su videolarını youtube de lisde dısı yapanlar sitelerinde gösterenler hic silinmeyenler aynı tada sizde varın birde bakalım

Bugünkü olay ne derseniz elimde bir tane kanal var adsenseye baglı bir ay once acdım 2 tane video ekledim onuda bırakdım teliflerden sonra bakdım buradan bize ekmek yedirmeyecekler dedim ve onuda bırakdım bugun girdigimde kanala telif gelmemiş ( Kanal Yabancı ) eee nevar diyeceksiniz bunda tek bir video izlenmiş ve su anda biriken ** dolar olmuş oda normal ama videosunu bir ay önce kopyaladıgım kişi gelmiş videoya 2 tane yorum yapmış arasında 1-13 gün var kanalıma abone olmus ikinci yorumu ise akılllara zarar benden aldıgın gayet guzel izleniyor bende izlenmedi :) ve bu kişi gunluk 2 dolara yakın bazı gunler 7 dolar bırakan videoya telif atmıyor Bizim Şahsiyetsizlerde binlerce izlenim almasına ragmen günlük bin izlenen videoya telif atıyor Bu Bizim millet boyle devam ettikce hic bir cacık olmaz Allah Sizi Bildigi gibi yapsın

Yukardaki yazindan anlasiliyorki, sizinde o telifcilerden bir farkiniz yok. Cozum bulmek yerine millete telif atmak onlarla ayni mantaliteyi tasidiginizi gosterir.
Siz biraz hava alin, dusunun gelin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri