- Web sitesi
- www.kadinevi.org
Bugunkü Olaydan sonra bizim türk milleti gibi insan olmadıgını gercekden iyi anlıyorum bir kanal acıyorum videoları atıyorum 1-2 bin izlenme oldumu hop telifler yagıyor Dizici ve Filmci arkadaslar özellikle telif yiyen videoları 1 aydır beri takip ediyorum hop baska biri ekliyor yine aynı biraz izlenme alıyor telifi yiyor bazı şahsiyetlerinden videosu nedense öylece kalıyor Bunlar ata ata nereye kadar gidecekler merak ediyorum arkadaslar kusura bakmayın buradan da cıkacakdır ama bundan sonra youtube işini bırakıyorum işim gücüm sahte telif atmak olacak kacak kurtlar vadisi vs özellikle su videolarını youtube de lisde dısı yapanlar sitelerinde gösterenler hic silinmeyenler aynı tada sizde varın birde bakalım
Bugünkü olay ne derseniz elimde bir tane kanal var adsenseye baglı bir ay once acdım 2 tane video ekledim onuda bırakdım teliflerden sonra bakdım buradan bize ekmek yedirmeyecekler dedim ve onuda bırakdım bugun girdigimde kanala telif gelmemiş ( Kanal Yabancı ) eee nevar diyeceksiniz bunda tek bir video izlenmiş ve su anda biriken ** dolar olmuş oda normal ama videosunu bir ay önce kopyaladıgım kişi gelmiş videoya 2 tane yorum yapmış arasında 1-13 gün var kanalıma abone olmus ikinci yorumu ise akılllara zarar benden aldıgın gayet guzel izleniyor bende izlenmedi
ve bu kişi gunluk 2 dolara yakın bazı gunler 7 dolar bırakan videoya telif atmıyor Bizim Şahsiyetsizlerde binlerce izlenim almasına ragmen günlük bin izlenen videoya telif atıyor Bu Bizim millet boyle devam ettikce hic bir cacık olmaz Allah Sizi Bildigi gibi yapsın
Bugünkü olay ne derseniz elimde bir tane kanal var adsenseye baglı bir ay once acdım 2 tane video ekledim onuda bırakdım teliflerden sonra bakdım buradan bize ekmek yedirmeyecekler dedim ve onuda bırakdım bugun girdigimde kanala telif gelmemiş ( Kanal Yabancı ) eee nevar diyeceksiniz bunda tek bir video izlenmiş ve su anda biriken ** dolar olmuş oda normal ama videosunu bir ay önce kopyaladıgım kişi gelmiş videoya 2 tane yorum yapmış arasında 1-13 gün var kanalıma abone olmus ikinci yorumu ise akılllara zarar benden aldıgın gayet guzel izleniyor bende izlenmedi