Sizin desteğinizle 1000 olmak istiyorum

• Kullanıcı stee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Abone oldum, beğendim.

Bir videonu izledim abone ol beğen butonu yok, eklersen insanlar görüp abone olur. Bir de videoların kapaklarını daha çekici yap. Tıklanma artar. /canva uygulamasını kullan.

Sesin daha canlı çıksın, etkili ve vurgulu konuş. Uykusu gelmesin insanların.

Çok daldan dala atlamışsın video konularında. Belli bir konun olsun, kanalının ne olduğu belli olsun. Bu abone arttırır ciddi anlamda.

Açıklama kısmı çok yetersiz, ne kadar fazla kelime olursa o kadar öne çıkar video, seo çalışmalarının videolarını izle ve hemen videolarını düzenlemeye başla, farkı farkedeceksin.

Gördüğüm eksikler bunlardı, umarım tamamlar daha başarılı olursun.

İçerik üretiminde giriş seviyesinde olduğunuz gerçekten belli oluyor. Kanalınızı incelediğimde her türlü konuda video çektiğiniz görülüyor o yüzden abone olacak kişiler kendi içeriğini bulmakta zorlanacağı için video izlendikten sonra bırakıyırlar. Bu tarzda video yüklemeleri yapacaksanız aboneye değil herkesin aradığı içeriği bulup yüklemeniz gerekmektedir. Ayrıca çektiğiniz videolarda izleyenlerle iletişime geçmeniz gerekiyor bununla birlikte ses tonunu kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor.

abone oldum arka planda 7 tane video oynuyo şu an :)

Abone oldum, beğendim.

Bir videonu izledim abone ol beğen butonu yok, eklersen insanlar görüp abone olur. Bir de videoların kapaklarını daha çekici yap. Tıklanma artar. /canva uygulamasını kullan.

Sesin daha canlı çıksın, etkili ve vurgulu konuş. Uykusu gelmesin insanların.

Çok daldan dala atlamışsın video konularında. Belli bir konun olsun, kanalının ne olduğu belli olsun. Bu abone arttırır ciddi anlamda.

Açıklama kısmı çok yetersiz, ne kadar fazla kelime olursa o kadar öne çıkar video, seo çalışmalarının videolarını izle ve hemen videolarını düzenlemeye başla, farkı farkedeceksin.

Gördüğüm eksikler bunlardı, umarım tamamlar daha başarılı olursun.

Valla söylediklerinin hepsinde haklısın. söylediklerinin hepsini not aldım tek tek uygulamaya koyacagım teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 12:41 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

İçerik üretiminde giriş seviyesinde olduğunuz gerçekten belli oluyor. Kanalınızı incelediğimde her türlü konuda video çektiğiniz görülüyor o yüzden abone olacak kişiler kendi içeriğini bulmakta zorlanacağı için video izlendikten sonra bırakıyırlar. Bu tarzda video yüklemeleri yapacaksanız aboneye değil herkesin aradığı içeriği bulup yüklemeniz gerekmektedir. Ayrıca çektiğiniz videolarda izleyenlerle iletişime geçmeniz gerekiyor bununla birlikte ses tonunu kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Teşekkür ederim hocam belirli bi konu bulmaya çalışacağım

---------- Spam Engelliyici 12:41 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

abone oldum arka planda 7 tane video oynuyo şu an :)

vay canını yirim saolasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri