Sizin Tr içerik BGBG'niz ne kadar?

• Kullanıcı reis1477
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

reis1477

Kayıtlı Üye
Evet dostlar şu anda bgbgniz ne kadar?

Geçen senenin bu zamanına göre durum nasıl?

kolayı var yabancı ulke calıs:D

Hocam orada dolar bazlı kazanç artıyor mu
Tamamen örnek veriyorum geçen sene 100 bin izlenmeye 500 dolar veriyorsa bu sene kaç veriyor? Eğer aynı kalıyorsa bizim enflasyonun yakından geçemiyorda:D

Hocam orada dolar bazlı kazanç artıyor mu
Tamamen örnek veriyorum geçen sene 100 bin izlenmeye 500 dolar veriyorsa bu sene kaç veriyor? Eğer aynı kalıyorsa bizim enflasyonun yakından geçemiyorda:D

gecen yıl 500 dolar ne kadardısımdı ne kadar olaya boyle bakalım:D

benim videoların süresi uzadığı için bgbg yazmam yanıltıcı olur. İzlenme süresine göre konuşmak daha mantıklı. 2022 Mayıs ayında 1 saatlik izlenme 0,144 tl kazandırıyormuş, bu sene yani Mayıs 2023 itibariyle 0,169 tl kazandırıyor. Son 3-4 günün ortalama ise 0,20. Bu ay seçimin etkisi hissediliyor, normalde bu kadar değil. Özetlemek gerekirse, saat başı kazanç oranlarım neredeyse geçen sene ile aynı.

Geçen sene yatırımlık bir ev bakıyordum 850.000 tl 68 metre kare küçük 2+1 vardı. Muadilleri 1 milyondan fazlasıydı, baktığım ev ise 1 senede 170.000 tl'den 1 milyonlara gelmişti. Çok fazla dedim ve almaktan vazgeçtim. Şu an o küçük 2+1 2,2 milyon tl olmuş. Yani x3 yapmış. Arabalar desen onlar da x2 yapmış ben ise yerimde saymışım. gıda bile x2 yaptı. Özetle bu akıl tutulması enflasyon karşısında biz yenildik. Doları sabit tutmasalardı şu an bu darbeyi yemeyecektik.

Son düzenleme:
benim videoların süresi uzadığı için bgbg yazmam yanıltıcı olur. İzlenme süresine göre konuşmak daha mantıklı. 2022 Mayıs ayında 1 saatlik izlenme 0,144 tl kazandırıyormuş, bu sene yani Mayıs 2023 itibariyle 0,169 tl kazandırıyor. Son 3-4 günün ortalama ise 0,20. Bu ay seçimin etkisi hissediliyor, normalde bu kadar değil. Özetlemek gerekirse, saat başı kazanç oranlarım neredeyse geçen sene ile aynı.

Geçen sene yatırımlık bir ev bakıyordum 850.000 tl 68 metre kare küçük 2+1 vardı. Muadilleri 1 milyondan fazlasıydı, baktığım ev ise 1 senede 170.000 tl'den 1 milyonlara gelmişti. Çok fazla dedim ve almaktan vazgeçtim. Şu an o küçük 2+1 2,2 milyon tl olmuş. Yani x3 yapmış. Arabalar desen onlar da x2 yapmış ben ise yerimde saymışım. gıda bile x2 yaptı. Özetle bu akıl tutulması enflasyon karşısında biz yenildik. Doları sabit tutmasalardı şu an bu darbeyi yemeyecektik.

Hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Biz internetten para kazananları kimse düşünmüyor.Firmalarda çok uyanık ama.Televizyonlara, bilbordlara reklam için geçen seneden ×2 fiyat ödüyorlar ama söz konusu intermet olunca dip fiyat rpm ödüyorlar

Sonuç olarak tamamen doların sabit tutulup asgrai ücretin zamlanması buna paralel fiyatların artması olayı.Sonuç youtuberların gelirleri erimiş oldu.

Şuan 16 tl bgbg ama seçimden sonra nolacak bakalım

Depremden sonra çöktü ve son 2 aydır anca topladı. Geçen seneye göre bir tık daha yüksek olsa da attığım video ve izlenmeye göre aslında kazanç baya düşük.

Benim videolarım ortalama 30-50 dakika tamamen özgün içerik her videonun bgbg i değişmekle birlikte şimdilerde ortalama 2.5 dolarlarda ama garip olan şu ki izlenme sayım 2 ay önceye göre %10 kadarı bile değil. yani izlenmelerde anormal bir düşüş var. doalr olarak yazmamın nedeni ben para cinsini dolar olarak seçtim ama adsense hesabına tl yatıyor tabiki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri