Sizinde Böyle bir web siteniz olsun

• Kullanıcı Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Alpi1s

Yasaklanmış
Merhaba, çoğunlukla herkes güzel,hoş,sade ve para kazandıracak web sitesinin olmasını ister. Bizler sizin için cüzii (az) bir fiyat talep ederek böyle bir siteye sahip olmanızı sağlıyoruz. Web siteniz için günlük bakım yaparak dinamik ve güncel site olmasını sağlıyoruz.

YAPILACAK İŞLEMLER

1. Wordpress kurulumu
2. Wordpress tema kurulumu
3.
Temanın sadeleştirilmesi (isteğe bağlı)
4. Başlangıç Seo ayarlarının yapılması
5. Makale yazımı
6. Her makale için 5 yorum gönderimi (ayrı ayrı)
7. Her makale için ayrı ayrı seo işlemleri
8. Sayfa hızlandırması için resim optimize, js sıkıştırma, css sıkıştırma, önbellek temizleme işlemleri
9. Web site reklamı
10. Belirli makale sayısına ve seo işlemleri tamamlandıktan ulaştıktan sonra Google, Yahoo, Bing, Yandex gibi büyük arama motorlarına kayıt ettirme ve index için ping gönderme işlemi
11. Her makale için ayrı ayrı 3 adet etiket özenle ve analiz edilerek eklenecektir
12. Sayfa düzeni için gerekli kodlamalar vs. ayarlanacaktır.
13. Wordpress güvenlik açıkları kapatılacaktır
14. Adsense başvurusu yapılacaktır
15. Dmoz Kaydı başvurusu yapılacaktır
16. Adsense alındıktan sonra düzgün reklam yerleşimi ayarlanacaktır

Bu yazdıklarım çerçevesinde sizlere hizmet vermekteyiz. İş ücreti haftalık olarak yapılmaktadır ancak isteyen arkadaşlar aylık olarak da bizlerden web site hizmeti alabilirler. Ancak biz haftalık ödeme tercih ediyoruz. Ödeme olarak başlangıç olarak ilk ödemeyi iş başında öbür ödemeyi ise iş sonunda alıyoruz. Daha detaylı bilgi için iletişim adresinden sizlere ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM VE ÖDEME
-----

Telefon: 0(507) 146 14 03

Ücret: 60 Türk Lirası / Haftalık
Ödeme Yöntemleri: Garanti Bankası EFT & Havale veya Paypal

Son düzenleme:
fazla tıklanma derken hiç tıklanma yoktu ki kazanç falan yoktu neyin tıklaması ? hadi öyle olduğunu farz edelim öyle bir şey olsa sahte tıkdan hesabınız fesh edildi diye mail gelir . bana herhangi bir mail gelmedi. Hesabım çalındı büyük ihtimal yok tıklanmadan kapandı desek bütün var olan tıklar benşm sizden aldığım zamandan var o zaman siz siteyi ve adsenseyi satmak için başkalarına tıklatıp site kazanç getiriyor gibi gösterip sattınız bana ve bende cahilliğimden almış bulundum. Sahte tıkları siz yaptırdınız o zaman daha söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. bu şekilde iş yapıyorsanız hakkımı helal etmiyorum

Hocam r10 üzerinde de konu açsanız daha çok satış yapabilirsiniz

fazla tıklanma derken hiç tıklanma yoktu ki kazanç falan yoktu neyin tıklaması ? hadi öyle olduğunu farz edelim öyle bir şey olsa sahte tıkdan hesabınız fesh edildi diye mail gelir . bana herhangi bir mail gelmedi. Hesabım çalındı büyük ihtimal yok tıklanmadan kapandı desek bütün var olan tıklar benşm sizden aldığım zamandan var o zaman siz siteyi ve adsenseyi satmak için başkalarına tıklatıp site kazanç getiriyor gibi gösterip sattınız bana ve bende cahilliğimden almış bulundum. Sahte tıkları siz yaptırdınız o zaman daha söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. bu şekilde iş yapıyorsanız hakkımı helal etmiyorum

Bu şey burada konuşulacak şey değil hocam bunu gelirsiniz özel mesaj olarak anlatırsınız konu ile alakası bile yok bunun şimdi ginede açikliyim hocam hesabınızda eğer öyle birşey olduysa bana değil google'ye bildirim açınız google'nin sorumlusu ben değilim yani hesabınızı nasıl bulabilirim ki ben sizin hadi size sattım vs. tamam ancak giden hesabı bulmak gibi bir gücüm yok benim iyi günler eğer bir sorun varsa bana değil google sorumlularına mesaj atın en kısa sürede bilgi sağlayacaktırlar. O fazla tıklama olayımda tahminiydi zaten orada belirttim

var olan web sitesıne guzel bır tasarım ve seo ayarlarını yapabılırmısınız bunun ıçın pm alabılırmıyım

Bu şey burada konuşulacak şey değil hocam bunu gelirsiniz özel mesaj olarak anlatırsınız konu ile alakası bile yok bunun şimdi ginede açikliyim hocam hesabınızda eğer öyle birşey olduysa bana değil google'ye bildirim açınız google'nin sorumlusu ben değilim yani hesabınızı nasıl bulabilirim ki ben sizin hadi size sattım vs. tamam ancak giden hesabı bulmak gibi bir gücüm yok benim iyi günler eğer bir sorun varsa bana değil google sorumlularına mesaj atın en kısa sürede bilgi sağlayacaktırlar. O fazla tıklama olayımda tahminiydi zaten orada belirttim

neden burda konuşulacak konu olmasın. ben size özelden daha önce mesaj attım durumu anlattım siz benim attığım mesajlara doğru düzgün cevap bile vermediniz hatta size zorla cevap verdirttim ve sonra da bırakıp bir daha cevap bile atmadınız ilgilenmediniz neden hala size özel mesaj atıyım ? Burdan yazıyım ki herkes görsün yaptığınız işe ne kadar önem verdiğinizi ve nasıl iş yaptığınızı. giden hesaba gelince size anlattım anlamadınız sanırım vede ilgilenmediniz birde burda anlatıyım. bu güne kadar hiç bir şekilde hiçbir hesabımı çaldırmadım taki size güvenip mail adresimi verene kadar. şimdi arkadaşlar diyecek ki neden verdin mail adresini siz bir sıkıntı olduğunu belirttiniz bende yapamadığım için siz sıkıntı halletmek için bakmak istediğinizi belirtip sizi adam yerine koyup mail adresimi vermiştim tabiki bu süre zarfında işlemi hallettikten sonra bilgi vermenizi beklediğimden sormadım da hallettiniz mi diye sizde hiçbir şekilde bununla ilgili geri dönüş yapmadınız bende mail şifremi değiştirmedim. Taki Adsense hesabım gidene kadar. Ben adsense hesabımı sizin çaldığınızı düşünüyorum vede hakkımı helal etmiyorum. İnşAllah sizden fazlasıyla çıkar o aldığınız para. Adsensedeki tıklara gelince kazanç tahmini diyorsunuz doğrudur o tahminidir onu biliyorum benim kastettiği sahte tıkları sizin kendi çevrenize yaptırmanız. siteye gelen hitlerde kendi çevrenizde elde ettiğiniz hitlerdi. günlük 100-150 arası hit geliyor dediniz ve sadece 2 gün bu hite yaklaşmış bunun sonucunda da o 2 gün face hesabınızdan paylaştığınız link ile getirdiğiniz hitler neden sayesinde artmıştır. bunun dışında hiçbir şekilde 100 hiti bırak 20 hit bile gelmemiştir. yani hitleri ve tıkları kendiniz yaptırdınız.

Hocam kendi yaptığınız temalarınız var mı? Seo uyumlu?

neden burda konuşulacak konu olmasın. ben size özelden daha önce mesaj attım durumu anlattım siz benim attığım mesajlara doğru düzgün cevap bile vermediniz hatta size zorla cevap verdirttim ve sonra da bırakıp bir daha cevap bile atmadınız ilgilenmediniz neden hala size özel mesaj atıyım ? Burdan yazıyım ki herkes görsün yaptığınız işe ne kadar önem verdiğinizi ve nasıl iş yaptığınızı. giden hesaba gelince size anlattım anlamadınız sanırım vede ilgilenmediniz birde burda anlatıyım. bu güne kadar hiç bir şekilde hiçbir hesabımı çaldırmadım taki size güvenip mail adresimi verene kadar. şimdi arkadaşlar diyecek ki neden verdin mail adresini siz bir sıkıntı olduğunu belirttiniz bende yapamadığım için siz sıkıntı halletmek için bakmak istediğinizi belirtip sizi adam yerine koyup mail adresimi vermiştim tabiki bu süre zarfında işlemi hallettikten sonra bilgi vermenizi beklediğimden sormadım da hallettiniz mi diye sizde hiçbir şekilde bununla ilgili geri dönüş yapmadınız bende mail şifremi değiştirmedim. Taki Adsense hesabım gidene kadar. Ben adsense hesabımı sizin çaldığınızı düşünüyorum vede hakkımı helal etmiyorum. İnşAllah sizden fazlasıyla çıkar o aldığınız para. Adsensedeki tıklara gelince kazanç tahmini diyorsunuz doğrudur o tahminidir onu biliyorum benim kastettiği sahte tıkları sizin kendi çevrenize yaptırmanız. siteye gelen hitlerde kendi çevrenizde elde ettiğiniz hitlerdi. günlük 100-150 arası hit geliyor dediniz ve sadece 2 gün bu hite yaklaşmış bunun sonucunda da o 2 gün face hesabınızdan paylaştığınız link ile getirdiğiniz hitler neden sayesinde artmıştır. bunun dışında hiçbir şekilde 100 hiti bırak 20 hit bile gelmemiştir. yani hitleri ve tıkları kendiniz yaptırdınız.

Hocam siteye ilgi göstermezseniz eğer tabiki hit düşer sizin istediğiniz armut piş ağzıma düş misalidir. Ben hitleri kendim yapmadım paylaştım takip ettiler ben siteyle ilgilene kadar ancak siz siteyle ilgilenmediniz vs. vs. bende kendime site açtım oradan ilerledim hocam ben adsensenizi neden çalayim ben çalsaydım şuan mail adresimde olur ancak bakıyorumda adsense filan yok boş boşuna konuyu baltalıyorsunuz bunun kanıtıda sizlere her türlü sunabilir istediğiniz şekilde gelebilirsiniz teamviewer mail adreslerimi vs. bakabilirsiniz. İyi günler

website olayı bence youtube ye en büyük alternatif gibi duruyor,ama sık sık adsenselerin geçersiz tıklamadan banlanmalarını duyuyorum hep,bu can sıkıcı..

website olayı bence youtube ye en büyük alternatif gibi duruyor,ama sık sık adsenselerin geçersiz tıklamadan banlanmalarını duyuyorum hep,bu can sıkıcı..

abi geçersiz tıklama şu şekilde olur, sürekli reklama tıklayanlar olursa google zaten önlem alıyor, yani sana karşı bir saldırı aldığının farkına varıyor, bu yüzden çok nadir bence o tür banlamalar

abi geçersiz tıklama şu şekilde olur, sürekli reklama tıklayanlar olursa google zaten önlem alıyor, yani sana karşı bir saldırı aldığının farkına varıyor, bu yüzden çok nadir bence o tür banlamalar

bu website olayına çok fena giresim var :D

hakkımızda hayırlısı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri