Skype Bağlanma Sıkıntısı

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Kullandığım laptop ve masa üstü pc lerde ara ara skype de doğru bilgileri girdiğim halde
üzgünüz oturum açma ayrıntılarını tanıyamadık lütfen skype adınızı ve parolanısızı kontrol edin tekrar deneyin.

skype yi komple kaldırıp tekrar kuruyorum bazen giriyor bazende girmiyor
3 5 ay evvelde böle bir sorunda google den arattırmıştım skype dizininde silinmeyen dosya kalıyormuş dediler ben o dosyayıda silsem yinede böle hata alıp giremiyorum
sıkıntıyı çözüme kavuşturacak arkadaşlara ihtiyacım var.

hocam denedim olmadı

Birde şöyle dene şuan tamamen aklımdan soyluyorum umarım olur denemedım daha once böyle birşey mantık yurutuyorum sadece
1. skype ı sıl
2. programın kurulu oldugu yerde kalan dosya varmı dıye bak belkı 2-3 parça bi dosya kalır onlarıda tamamen sil
3. başlat > çalıştır > regedit yaz gir.
4. Hkey current user > software > skype > sağ click > sil.
5. PC Reboot.
6. Tekrar Skype ı kur
7. Login ol ( Dene yani :D )

Umarım çalışır

Birde şöyle dene şuan tamamen aklımdan soyluyorum umarım olur denemedım daha once böyle birşey mantık yurutuyorum sadece
1. skype ı sıl
2. programın kurulu oldugu yerde kalan dosya varmı dıye bak belkı 2-3 parça bi dosya kalır onlarıda tamamen sil
3. başlat > çalıştır > regedit yaz gir.
4. Hkey current user > software > skype > sağ click > sil.
5. PC Reboot.
6. Tekrar Skype ı kur
7. Login ol ( Dene yani :D )

Umarım çalışır

revo uninstaller her şeyi işaretle sil aynısını yapar :) sonra bi ccleaner çek kayıt defteri falan da temizlesin yeniden başlat kur aynı gibi yöntem zaten kalıntı kalmadan yeniden kurman lazım ..

revo uninstaller her şeyi işaretle sil aynısını yapar :) sonra bi ccleaner çek kayıt defteri falan da temizlesin yeniden başlat kur aynı gibi yöntem zaten kalıntı kalmadan yeniden kurman lazım ..

Ben o tarz programları sağlıklı bulmuyorum pek ama karar arkadaşın tabi
revo için bişey diyemicem kullanmadım fakat CCleaner bence tam çöp program

Revo Uninstaller Pro aynen bunla regedit e gerek kalmadı hocam

Edit: regedit e baktım kalıntı bırakmış manuel temizlik yaptım

Ben o tarz programları sağlıklı bulmuyorum pek ama karar arkadaşın tabi
revo için bişey diyemicem kullanmadım fakat CCleaner bence tam çöp program

elle temizleyemezse diye dedim bende genelde dediğin gibi yapıyorum zaten :) yok ya cache temp kalıntı program dosyaları silmesi için auslogic 5.5.1 kullanırım yanında zaten bende hiç bi zamn tam güvenemedim ccleaner :D revo sağlamdır kökünden kaldırır :p

bütün işlemleri yaptım
0 dan kuırdum yine aynı hata :S

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

şimdi face hesabından girebiliyorum ama kendi skype adresimden giremiyorum

valla komple bilgileri değiştridm kurtarma kısmından girdim şuan ne enteresan işler skype yaw

aynı sorunu 2 3 gündür bende yaşıyorum sorun genel olabilir mi?

Dün ben de de aynı sorun oldu 2 - 3 defa sitesinden idirdim kurdum olmadı.
En son gezginlerden indirdigim sürüm sorun çıkartmadı bi deneyin

skype nin sitesinde kişi bilgilerinin veritabanında sıkıntı var gibi hep bilgilerin yanlış olduğunun sanıyorlar mail atacam support kısmından

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri