Slamun Aleykum

Mekaonee

Kayıtlı Üye
Öncelikle SlamunAleykum ytpara.com ailesi. Siteye 3 haftadır kayıt olmaya çalışıyordum çok şükür dün üyelikler açılmış oldum. Yaklasık 1 ay önce muslera abinin videosunu izleyerek basladım bu işe birkaç tanede arkadasa tavsiye ettim videoyu. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. ytpara.com ailesine katıldığım için mutluyum. Bunun yanında 1 2 tane sorum olacak;

1- Yaşım 17 youtube ve adsense hesabım var ama yaş tutmadığı için banka hesabı yok bu yüzden 7 8 ay sonra hesap açtırıp hesabı adsenseye bağlasam bi problem olur mu?

2- Tek gmail hesabım üzerinden 3 tane kanalım var bunları adsenseye bağladım ama acaba hata yaptığım bi yer varmı bılmıyorum 3 hesabında sorunsuz bağlı olduğunu nasıl anlayabilirim?

3- Birde mesela ben videolarımın lınklerını facebook ta arkadaslara yollasam renklamlara tıklayın desem ne gibi problemler olur?

Aleyküm selam.

Kendi reklamlarınıza tıklamayın ve arkadaşlarınıza tıklat falan demeyin.
Google reklamlarının aldığı tıklamaların, kullanıcıların hakiki ilgisinden kaynaklanması gerekir. Google reklamlarınız için yapay olarak tıklama veya gösterim oluşturan her türlü yöntem kesinlikle yasaktır. Yasaklanan bu yöntemler, manuel olarak art arda gerçekleştirilen tıklamaları veya gösterimleri, otomatik tıklama ve gösterim sağlayan araçları ve robot veya aldatıcı yazılımların kullanılmasını içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir. Her ne sebeple olursa olsun, kendi reklamlarınızı tıklamanın yasak olduğunu lütfen unutmayın.

Kaynak:google

1 - Büyük Kişinin üstüne alın adsense banka hesapları vs vs
2- onu pek anlamadım :D :D
3 - ban yersin.

Aleyküm selam.

Kendi reklamlarınıza tıklamayın ve arkadaşlarınıza tıklat falan demeyin.

Kaynak:google

anladım pekı ben gidip baska bir pc de kendi videolarıma girip tıklasam problem olurmu 3 5 tane

edit: cevabı ogrendım

---------- Mesaj saat 20:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:28 civarında gönderildi. ----------

1 - Büyük Kişinin üstüne alın adsense banka hesapları vs vs
2- onu pek anlamadım :D :D
3 - ban yersin.
e şimdi ben düzeni kurdum herşeyi bağladım birtek adsenseye hesap bilgileri girmedim. parayı orda biriktirip 8 ay sonra hesap açınca çekmek istiyorum acaba sıkıntı olur mu? emeklor boşa gitmesin bide

---------- Mesaj saat 20:56:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:59 civarında gönderildi. ----------

e şimdi ben düzeni kurdum herşeyi bağladım birtek adsenseye hesap bilgileri girmedim. parayı orda biriktirip 8 ay sonra hesap açınca çekmek istiyorum acaba sıkıntı olur mu? emeklor boşa gitmesin bide

beyler buna cevap yokmu ya bnm için önemli bişey bu. Bide bütün videolardaki etiketler aynı olsa problem olur mu türü hepsinin aynı

Değerli kardeşim öncelikle hoş geldin. Acilen para kazanmam lazım moduna girmişsin. Lakin bu iş sabır işi. İlk ödememi almak için 3 ay çalıştım ve şimdi iyi kötü sistemi oturttum. Sana bir abi tavsiyesi; bu işe girmişsen eğer öncelikle hata yapmamak için forumu neredeyse baştan sona oku. Sebebi ise yazdığın soruların neredeyse tamamı forumdaki konularda mevcut. Bu şekilde gereksiz konu açarsan adminlerden ban yersin. Sen her gün birkaç tane video ekle kanallarına. Ama sakın adsense hesabını açtığın kanala video yükleme!!!! Bir tane deneme kanalı aç. Normal kullandığın her kanalının kategorisi farklı olsun. Bu arada da forumdaki konuları oku, deneme kanalında uygula. Başarılar sana.

Değerli kardeşim öncelikle hoş geldin. Acilen para kazanmam lazım moduna girmişsin. Lakin bu iş sabır işi. İlk ödememi almak için 3 ay çalıştım ve şimdi iyi kötü sistemi oturttum. Sana bir abi tavsiyesi; bu işe girmişsen eğer öncelikle hata yapmamak için forumu neredeyse baştan sona oku. Sebebi ise yazdığın soruların neredeyse tamamı forumdaki konularda mevcut. Bu şekilde gereksiz konu açarsan adminlerden ban yersin. Sen her gün birkaç tane video ekle kanallarına. Ama sakın adsense hesabını açtığın kanala video yükleme!!!! Bir tane deneme kanalı aç. Normal kullandığın her kanalının kategorisi farklı olsun. Bu arada da forumdaki konuları oku, deneme kanalında uygula. Başarılar sana.

açıkcası baya araştırdım ama işte birkaç tane sorunun cevabını bulamamıştım. suan 1 tane adsense hesabım var ve farklı bir gmail hesabı üzerine 3 tane kanal var. suan için para kazanma konusunda bir sıkıntı gorunmuyor az çok bişeyler geliyor çok şükür 3 hafta felan oldu. ama işte ilerde parayı alamazsa diye çekiniyorum biraz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri