Slow Motion Videolar

• Kullanıcı DERSIMLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
Slow Motion Video Çekiyorum

Arkadaşlar hepiniz Slow Mo Guys ı biliyordur.
Bende böyle bir kanal açsam Türkçe Kanal tuttar mı ne dersiniz? Bu işe girmeye değer mi?

100.000 $ lık kamera onlardaki 25.000 FPS. Bendeki 6000 FPS i görüyor ama programlarla dahada arttırılabiliniyormuş. Uğraşacağız işte baya bi test lazım ondan sonra projeyi hayata geçireceğiz :)

Bence 6000 fps de rahat işini görür hocam. eğer kanal tutarsa zaten daha iyi kamera alırsınız. şimdiden başarılar. güzel fikir bulun patlatmalı, ekşın falan olsun direk aboneniz olurum :D

Bence 6000 fps de rahat işini görür hocam. eğer kanal tutarsa zaten daha iyi kamera alırsınız. şimdiden başarılar. güzel fikir bulun patlatmalı, ekşın falan olsun direk aboneniz olurum :D

Hocam o adamlar ateş etme patlama filan çekiyor biz bunu Türkiye'de yapsak direk göz altına alınırız :D İlk denemeler büyük ihtimalle tokat atma, su sıçraması, karpuz patlatma filan olur :D

Hocam bunu bende düşündüm ama kamera olmadığı için yapamadım malesef.3d kamera varsa onlarda güzel izleme alıyor.

Dağda kırda bayırda yapılabilir çatlamalı patlamalı :) sıkıntı değil yeterki o makina olsun iş yapılacak seyi bulmak olsun

güzel bence vazgecmeyin başarılar hocam

türkiye'de izlenilmez hocam.izlense bile videonuzu alıp kanalınıza telif yağdırırlar.malesef böyle.

Slow Motion Video Çekiyorum

türkiye'de izlenilmez hocam.izlense bile videonuzu alıp kanalınıza telif yağdırırlar.malesef böyle.

Hocam direk video olarak yüklemeyeceğim spamcılara karşı önlemimi alıcam. Videoda sürekli bulunan Logo, kanal adresi vs bulunacak bakalım artık testler bitsin kanalı açınca görücez anyayı konyayı

o konuda da bence sıkıntınız olmasın hocam cunki videoyu bizzat siz cektikden ve o videoda birde sahsınız oldukdan sonra videolarını sunarsın youtube a kendi cms üyeliğini bile alırsın (orj. network bayiliğini)

kimse ne kanalından video alabilir ne sana telif atabilir nede topluluga takılırsın yeterki başlayın siz :) hatta destek gerekirse yardımımızda dokunur türklerden böyle birsey görmek farklı olur sadece turkiye değil heryerden alırsın izlenim proje güzel ben yapmak için cok kafa patlattım ama saglam butce veya saglam makina olmadıgından yapamadım yapsaydım şimdi cok farklıydı hersey :)

kardeş o heriflerde kamerayı satın alamıyorlarki kiralıyorlar ellerindeki kamera düşük biraz büyük işlerde ekiple beraber kiralıyorlar kamerayı yani tek yol kiralamak

Tutmaz. En azindan 10.000'i göremezsiniz bence. Cünkü icerik hep ayni ve herkese hitap etmiyor. Kanalinizi gören bir videonuzu izler cikar, benim Slow Mo Guys'a yaptigim gibi.

Türkiyede recep ivedik slowmotion yaparsanız o tutabilir :)
Bazen nasıl bir ülkede yaşıyoruz diye düşünmüyor değilim. Maşallah ülkemizde saçma sapan komediler tavan yapıyor. Ancak bir bilim adamı olsanız ve atomu parçalasanızda tutmaz :)))

Fikir çok güzel bu arada bana kalırsa yabancı çalışın derim..

Biz bize eğleniriz diyorsan güzel fikir , ancak kazanc icin ise hevesini de kirmak istemem ama cok zor. yabanci videolari kesip, yapistirip karistirsan bile daha cok kazanirsin gibi geliyo...

Türkiyede 3D izleme biraz zor hocam içerik TR olacağı için.

Hocam bu tür videolarda konuşmaya vs gerek olmadığı için ben olsam direk ingilizce çalışırdım.Adamlar 3dyi zaten pop out efekt için izliyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri