Slowmotion Video Ufak bir soru ama heycanlıyım :D

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır nasıl bir özgün video çekebılırım dıye dusunup duruyorum cunku mılletın vıdeosu uzerınde edıt yapmak gerçekten zahmatlı bır ıs kib3La arkadasımızın bır konusundan esınlenerek şöyle birşey geldi aklıma ama bılgım olmadıgı ıcın sıze danısmak ıstedım

Benım Cep telefonum Xperia Neo V
Fikrim için gereken telefonumun özelliği : 720p hd vıdeo cekebılıyor
smdı gelelım soruma ben bu telefon ıle vıdeo cekıp slowmotion yapabılırmıyım

cunku bıldıgım kadarıyla bunun ıcın cok ıyı kameralar kullanılıyormus sizede danısmak ıstedım mumkunmudur acaba mumkunse hangı programla slowmotıon yapılıyor smdıden hepınıze teşekkurler.

güzel fikir. alıcan kırcan salatalığı atıcan youtubeye :D

movie maker :D 3 - 4 tıklama ile işi bitiriyorsun :)

Arkadaşlar uzun zamandır nasıl bir özgün video çekebılırım dıye dusunup duruyorum cunku mılletın vıdeosu uzerınde edıt yapmak gerçekten zahmatlı bır ıs kib3La arkadasımızın bır konusundan esınlenerek şöyle birşey geldi aklıma ama bılgım olmadıgı ıcın sıze danısmak ıstedım

cunku bıldıgım kadarıyla bunun ıcın cok ıyı kameralar kullanılıyormus sizede danısmak ıstedım mumkunmudur acaba mumkunse hangı programla slowmotıon yapılıyor smdıden hepınıze teşekkurler.

Slow Mo Car Explosion - The Slow Mo Guys - YouTube

bı kanal ne tür videolar çekebilirsin konusunda bir fikir verebilir.Adamlar profesyonel ekipmanla çalışıyorlar :)

video editleme-işleme konusunda da burayı öneririm

usta o işler telefonla olcak işler değil 4-5milyarlık kameran olması lazım :D

istediğin etkiyi alamassın.Telefon kamerasıyla olacak iş değil bence.Ama dene bakalım güzelse atarsın

40-60 bin dolarlık kameranın yaptığını cep telefonuyla mı yapcaksın :D , bu kameranın özelliğ saniyede binlerce kare resim çekebilmesidir telfeon saniyede 25 kare falan çeker ortalama anlayacağın imkansızı kovalıyorsun.

hadi ya :S ulan dedm tam özgün video cekebılecegım masrafsiz bi kategorı buldm oda patladı elımızde iyimi :D

denemeni tavsiye ederim.tost makinesi ile çekilmiş videoları bile denedim.çok iyi olmadı ama gideri var yine.benim galaxy ace 2 var onla cektiklerim bile canavar gibi.tabiki profosyonelce değil ama dediğim gibi gideri var.

suan aksam ve evde cektıgım ıcın ıyı olmuyo olabılır ama ıstedıgım performansın yanından bıle geçmıyor suankı goruntu benım ıstedıgım mesela surata tokat gelınce yanaklar dalga dalga oluyo malesef onlar yok :D o olmayınca slowmotıon un anlamı kalmıyo zaten sadece goruntu yavaşlamıs oluyo Movie Makerde Ciddi Yavaşlatma Yapılıyor Fakat Çektiğiniz Kamera Misal Benım kullanlıgım telefon kamerası fazla kare kaydedemedıgı ıcın ne kadar yavastırsan yavaslat bu sefer sankı resım gıbı oluyo boyle donarak geçmeye baslıyo atlaya atlaya o gordugumuz balonların patlayınca havada su yuvarlak duruyo falan fılan cıdden saglam kameralar ıstıyo o yuzden bu ıstende vazgeçtm bu gıdısle ben bu youtubedan 1 tl bıle kazanamıcam cunku kategorı yok adam gıbı paylasım yapabılecegım :S

Cep telefonunla en fazla 60fps çekersin buda hiç bir şey değil, adamlar 1000-10 000fps le çekiyor çok fark var

arkadaşlar youtubenin sunduğu bir özellik var bende şimdi ona bakıcam videoyu ağır çekim yapma efekt verme gibi azda olsa bir yardım sunuyor ama bu özellik herkezdemi var ben partner oldum yada partnerlerdemi oluyor bilmem ama buda fazla iş görcek gibi değil :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri