Sokak röportaj İçin Kamera ve Mic tavsiyesi

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

jamut

Kayıtlı Üye
Sokak röportaj İçin Kamera ve Mic tavsiyesi
Arkadaşlar youtube İçin Değil konferaslar için Sokak röportaj Düzenlememiz Gerekiyor.
Sizden Rica sokak Röpportajı için kamera ve mic tasiyeniz..

Gizli kayıt yapacaksan arkadaşın dediği gibi GoPro öneririm tabi sadece gizli değil normal kayıtlardada işe yarar ama taleblim çok olsun herkez videoda olmak istesin diyorsan şöyle omuzda taşınan kameralardan al halk profosyonel oldugunu anlasın öyle değilsende öyle sansın ki daha çok verim alırsın

6-7 ay önce sokakta gezerken bi roportaj yapan elemanlara rastlamıştım. spam falan diyince bildiğini anladım ytparadanmısın dedigimde şaşırmıştı forumdaki ismimi sormuştu oda söylemedi bende söylemedim. kimse o çıksın artık :D aklıma geldi söyliyim dedim

6-7 ay önce sokakta gezerken bi roportaj yapan elemanlara rastlamıştım. spam falan diyince bildiğini anladım ytparadanmısın dedigimde şaşırmıştı forumdaki ismimi sormuştu oda söylemedi bende söylemedim. kimse o çıksın artık :D aklıma geldi söyliyim dedim

benimo96G__35336_zoom.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri