Akıl Verme Para Ver
Yasaklanmış
Son 1 aydır TBM hep 0,02 ne yapmalayım sebebi nedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla arkadaşlar ben de normalde ay başlarından şikayetçi olurdum ama bu ay nedense iyi gidiyor
İçerikten içeriğe değişir hocam içerik değiştir farklı kanallar açmayı dene bence
Hocam içerik nedir ? sormamın sebebi 15 bin görüntülenmeye 300 400 tık alıyorsunuz ben 3 4 bine o tıkı alıyorum demekki kategori farkı aşırı derecede var
İçerikten içeriğe değişir hocam içerik değiştir farklı kanallar açmayı dene bence
Hocam içerik nedir ? sormamın sebebi 15 bin görüntülenmeye 300 400 tık alıyorsunuz ben 3 4 bine o tıkı alıyorum demekki kategori farkı aşırı derecede var
hocam 20 tane kanal var suan benım yaklasık.. nasıl yapılır oyun ve teknolojı yok malesef daha yonelmedım oralara... Dil olarak ise ingilizce ve türkce calısıyorum suanlık aslında tıklar normal geldi en azından sayfa to 3 civarlarında siz nasıl okadar alıyorsunuz acaba cok merak ettım hocam![]()
Rüyasını anlatıyo adam dRack![]()
Son 1 aydır TBM hep 0,02 ne yapmalayım sebebi nedir
hocam 20 tane kanal var suan benım yaklasık.. nasıl yapılır oyun ve teknolojı yok malesef daha yonelmedım oralara... Dil olarak ise ingilizce ve türkce calısıyorum suanlık aslında tıklar normal geldi en azından sayfa to 3 civarlarında siz nasıl okadar alıyorsunuz acaba cok merak ettım hocam![]()
10 kanal var 2 tanesi ecnebi kanalı diğerleri yerli
Ben adsense üstüne çalısmıyorum. Yani upload işi yaptıgım için. Adsenseye pek güvenmiyorum keş parayı severimO yüzden ilgilenmem ama bir konum vardı haber üstüne o yöntemle açtıgım kanallar vardı birkaçının şifresini unuttum bir kanal birkaç video patladı 2 hafta önce felan hala meyvesini veriyor tüm videoları izletti devamda ediyor
kategorileri değiştirin farklı dusuncelere girin derim hocam o zaman gunluk ızlenem tık nedir acaba?
---------- Mesaj saat 20:44:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:42:59 civarında gönderildi. ----------
eskiden atılan videolar zamanla patlıyor ben bunu da cozdum acayiptır ama oyle mlsfsöyle ornek vereyım bır kanalımda 7 ay once attıgım video sımdı patlıyor mesela eski kanallar ne hikmetse iş yapıyor. cash para ah ah
![]()
Günlük izlenim 8000+ tık sayısı 200+
Öyle ama haberde şöyle birşey var sezonu yakalamanız lazım programlar vs oluyor ama eşleşen veriyor verene kadar ne kaptıysanız kar. Tam olarak ilgilendiğim ay haftada minimum 1 video patlıyordu +30 bin. O da acayip tbm ve tık veriyordu. Haber cidden güzel hemde telifsiz
tavsiyem etiket değiştirmeniz o zaman hocam izlenme ve tık normal 40 izlenmeye 1 tık alıyorsun ve to 2.70 civarlarında sanırsam
---------- Mesaj saat 20:49:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:53 civarında gönderildi. ----------
haber ıcın gündemi cok iyi takip etmek hangı videonun patlayacagını tahmın etmek lazım hocam. cok haklısın sonuna kadar katılıyorm size haber en ıyı para getiren sektor youtube da bence..

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.