Son 1 yılda ehliyet alan oldumu ?

spammer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ehliyet alıyorum, rampada kaldırmada ve park hususunda biraz zayıfım, alamassın diyenler var, gerçekten bu kadar sıkılaştırdılarmı ?
Ya alamassam :(

Merhaba arkadaşlar ehliyet alıyorum, rampada kaldırmada ve park hususunda biraz zayıfım, alamassın diyenler var, gerçekten bu kadar sıkılaştırdılarmı ?

Merhaba Dostum. Önce kendine güven, Allah'ın izniyle yapacağım de ve kendin sürekli çalış zaten kursların hocaları eğitim sıralarında yarımcı oluyor. Dediklerini yap ve fazla tekrar et onlarla beraber. Alırsın.

Yahu yok hiç telaş etme güle oynaya alırsın kimler kimler aldı sen niye alamayasın.Ehliyet almaya vereceğin önemi normal hayatında 4/4’lük araba kullanmaya ver o daha mühim

Bu sekilde ehliyet almayi dusunecegine, zayif taraflarini gelistirmeye calisirsan kendine ve diger insanlara saygin olur.

Alırsın o kadarda sıkıntılı bişey değil haa belki ilkde panik vs. derken olmasada 2.de alırsın. Önemli olan kursun verdiği direksiyon derslerinde en çok zorlandığın kısımları tekrar etmek. Her türlü aracı kullanabilmeme rağmen hergün direksiyon derslerine yinede katıldım. Özellikle park için gidiyordum. Birde her araç bir olmadığı için sınava gireceğim araca alışmak için gitsemde sınav günü clio3 yerine şansıma clio4 denk gelmişti. Diğer araçtan farklı olsada derslerdeki pratik sayesinde park kısmını sıkıntısız geçip ehliyetimi almıştım. Derslere git heyecanını bastır gerisi kolay.

Hocam bizde sürücü kursu var. Ne teyzeler ne amcalar alıyor ehliyeti. Yeterli direksiyon dersini aldığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.

Direksiyon sınavında eğitmen kişi benim arka tarafıma oturdu. Park yapmaya geri geri girdiğimde arkayı çözemiyordum. Tam durmam gerektiği yerde diziyle koltuğa yaslayınca işareti anlamış durup süper bir park yapmıştım :D Bence eğitmen hocana bunu söyle işe yarıyor park kısmına en azından kaldırıma yada dubalara çarpmazsın :)

Hocam 3 ay önce eşime aldık. Rampa konusunu bir şekilde atlatırsın ama tek seferde park edemessen kalırsın. Önceden bu kadar sıkı değildi ama artık park noktasında aracın içindeki hocalardan bağımsız biri duruyor ve o bakıyor park konusuna. Yapamadığın an kaldın der geçer. Mümkün oldukça park çalış

Gözünü korkutmak gibi olmasın 2 yıl önce %40 geçip %60 kalıyordu :D Ben yeni sistemi çok çok beğendim. Ehliyeti araba kullanmayı gerçekten bilene veriyorlar. (yada bizim buradaki hocalar öyle) Park ederken dubaya vurma, çizgiyi geçme vb. durumlarda direk in diyorlar. Rampa da aracı kaldırırken 1 kere de falan sıkıntı yapmıyorlar ama park önemli.

4 hakkın var sanırım direksiyonda her birine bi miktar para veriyordun.
yazmışlar zaten park önemli.
yokuşta kaldırma, aracı titrerken gaza bas kaçırmazsın zaten yeni arabaların çoğunda yokuş kalkış desteği var.

Biraz daha pratik yap. Eşim yeni aldı sayılır ve ne yazık ki müfettişler sıkı tutuyor işi. Direksiyon sınavında yaklaşık o gün 50 kişi vardı ve 38 kişi kalmıştı.

Ben ehliyet sınavlarında görev alıyorum. Eskiye göre daha zor. Kalma ihtimali daha yüksek insanlırın.

C2fi7a
https://goo.gl/images/C2fi7a

burada kriterler bulunuyor. mavilerden 5 tane sarılardan 2 tane, kırmızılardan bir tane hata yaparsan kalırsın.
En çok yapılan hatalar:
kemer takmayı unutma
sinyal vermeden çıkma
kırmızı ışıkta geçme
panikten stop ettirme
parkta şartları sağlayamama

sürücü kursunun çalışmalarına geldiysen yeterli sürede çalıştıysan rahat geçersin.

Tşk ederim arkadaşlar, bugün parkurda bir tatbikat yaptım :D hoca istersen sen gelmeyebilirsin dedi :D 3 günde bu hale geldim, derslere katılmakta çok fayda var

rampa olayı kolay ancak parkta sıkıntı çok orada müfettişlerde inceliyor rampa olayında müsamma olabiliyor 30 cm geçtin diyelim misal 45 cm kaçırdım göz yumuluyor ama parkta dubalar tık kaybedersin yada 3 hamleyi geçtin yine tık hatta sinyali verme çıkarken yine ban

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri