Son 14 Güne Ait Kazançlar ???

• Kullanıcı Kafterr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kafterr

Kayıtlı Üye
Beyler sa açtıgım kanaldaki istatistikler bunlar iyi bir kanal resmi iyi bir etiketle buralar kadar geldim ama benim açımdan kazançlar düşük gibi geliyor sizcede öylemi 250 bin izlenime 64 dolar görüşlerinizi bekliyorum videolarım 30 tane 3-4 tanesi patlamış diğerleri 10 bin izlenimde videoalr uzun 2 saate yakın video ortası reklam var fakat kazançlar bunlar değerli yorumlarınızı bekliyorum..

:o :p :D :( :confused::confused:

video ortasi reklamlarin acikmi ?

hocam çalıstıgınız kategori ne üzerine türkçe içerikmi

Sendikasyona bir bak yani para kazandıran platformlar işaretli olablır,onu heryer yap

Partnere geçin bence daha iyi kazanırsınız.

Kanalım zoomin tv de partnerde bu kadar kazandım normalde ben bu kanalı partnere sokmadan önce 60 bin izlenime 50 TL almıştım adsensede videoalrım uzun tr içerik..

para kazanma seçeneği Monetize in all countries ' te

Eyvallah hocam...
[MENTION=4957]Karacabey[/MENTION] [MENTION=2866]Robben_hood[/MENTION] [MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION]

Türkçe İçerik hocam bi eksikmi var benmi bilmiyorum uzun video tr içerik ecpm 0.40 altı üstü dolaşıyor bende anlamadım...

Bende 1 saatlik videolar yüklyorum ,kendi kanalımdaki videoları ve başka kanaldaki videoları kontrol ediyorum VDS'den video ortası reklamlar ayarladıgım gibi cıkıyor.Ama kendi ipimden kontrol ettiğimde(başka kanalların videolarına da bakıyorum) video ortası reklamlar çok nadir gözüküyor.Ben yabancı çalışıoyurm o yüzden ve sonuclar oldukca iyi

Hocam türkçe içerikse bence normal ben ingilizce içerikler 10.000 bin izlemeye 90-100 lira alırken türkçe 40.000 izlemeye 20-30 lira zor alıyorum. Bizim millet reklama pek tıklamıyor kendimden biliyorum daha hiç bir reklama tıkladığımı hatırlamam youtubede. Merak ettiğim birşeyse reklamdaki siteye kendim girerek bakarım :D

kardeşim rahat ol kazanç az değil ben 2 saatlik filmi attım video ortası reklamı koydum 15 bin oldu video anca ozaman çıktı reklamlar yanı 1.5 günde çıktı

Full Türkçe içerik ise fazla bişey bekleme hocam.

Birde benim 2 kanalım var biri yabancı 15dk üzeri videolar , Türkçe içerik var oda haber videoları

video ortası reklamlar her 2 kanalımda da aktif Tükçe içerikli kanalımda reklam felan görünmüyor ama yabancı kanalda çatır çatır reklamlar dönüyor.

Bence Türkçe içerikli kanallarda video ortası reklam bir işe yaramıyor. benim gözlemlediğim o sendede aynı durum olabilir. tahminim...

Sanırım Türkçe içerikten kaynaklı düşük kazanç.

para kazandıran oynatmalara baktınız mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri