Son 3 gündür İzlenmeler çok düştü

• Kullanıcı Ally1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ally1907

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Son 3 gündür izlenmeler yerle bir özellikle hit videolar hiç izlenmez oldu Youtube yeni güncelleme mi getirdi aynı sorunu yaşayan var mı?

bende stabil devam ediyor , artmada yok azalma da

5 kat azaldı demekki sorun benim kanalda, galiba youtube beni artık sevmiyor:)

Muhtemelen yenisiniz youtube sektöründe , şunu pek bilmiyor yeni başlayanlar , başlamadıysanız da yeni göz ardı etmeyin şu durumu. Sorun kanalda olmaz, oluryorsa da ben bilmiyorum. 50k günlük izleniyorsunuzdur diyelim. Bunun %60ı önerilenden gelen 2 videonuz olsa bu 2.video önerilenden biraz düşse hooop izlenimler çakılacak. Ki zaten önerilen daimi değildir bugün 10kat düşer yarın 10kat izleniminiz çıkar. Onlara takılmayın. Önerilen işi eskidendi , şimdi göz atma özellikleri önemli. Oraya bir yerleşirseniz kolay kolay geriye düşmezsiniz.

Muhtemelen yenisiniz youtube sektöründe , şunu pek bilmiyor yeni başlayanlar , başlamadıysanız da yeni göz ardı etmeyin şu durumu. Sorun kanalda olmaz, oluryorsa da ben bilmiyorum. 50k günlük izleniyorsunuzdur diyelim. Bunun %60ı önerilenden gelen 2 videonuz olsa bu 2.video önerilenden biraz düşse hooop izlenimler çakılacak. Ki zaten önerilen daimi değildir bugün 10kat düşer yarın 10kat izleniminiz çıkar. Onlara takılmayın. Önerilen işi eskidendi , şimdi göz atma özellikleri önemli. Oraya bir yerleşirseniz kolay kolay geriye düşmezsiniz.

hocam göz atmadan geliş şöyle oluyor bende video yayınlanıyor gün içinde diğer izlenim çeşidine oranla göz atma daha çok geliyor ve ikinci gününde bıçak gibi kesiliyor. hatta videomu gizli sekmede arıyorum ama bulamıyorum bile. bende arkadaş gibi düşünmeye başladım sanki youtube kanalı gömdü gibime geliyor.

Yok Hocam 3 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa izlenimlerim bu kadar çakıldı ama ara ara düşüp çıkıyordu hiç bu kadar düşmemişti ondan yazma ihtiyacı duydum kanalım çocuk kanalı rakip çocuk kanallarından günde 7 tane video atan kanallar var ben günde 1 tane video zar zor hazırlıyorum:) rekabet etmek zor gerçekten neyse inşallah tekrardan çıkar bu ara böyle olsun Sonuçta Youtube sevdamız teşekkürler cevabınız için

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

bendeki azalma 15 kat felan hocam :) ama benimki mart başından beri sürüyor

Ooo hocam sizin daha çok düşmüş neyse inşallah en kısa zamanda çıkar tekrar:)

Yok Hocam 3 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa izlenimlerim bu kadar çakıldı ama ara ara düşüp çıkıyordu hiç bu kadar düşmemişti ondan yazma ihtiyacı duydum kanalım çocuk kanalı rakip çocuk kanallarından günde 7 tane video atan kanallar var ben günde 1 tane video zar zor hazırlıyorum:) rekabet etmek zor gerçekten neyse inşallah tekrardan çıkar bu ara böyle olsun Sonuçta Youtube sevdamız teşekkürler cevabınız için

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:22 ----------

Ooo hocam sizin daha çok düşmüş neyse inşallah en kısa zamanda çıkar tekrar:)

evet hocam ne demezsin. düşüşten önceki zamanı çok özlüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri